Home / Dekor / Gula vardagsrumsidéer
Gula vardagsrumsidéer

Gula vardagsrumsidéer

GUL Vardagsrumsidéer – Gul är en av färgerna som är starkt förknippade med lycka, ljusstyrka och positivism. Det är därför förståeligt att många omedelbart pekar på den här färgen när de vill ha ett vardagsrum som ser glatt ut.

Du kanske då undrar vilken inredning som ger gult fungerar bäst. Vi samlar in 10 gula vardagsrumsprover som du kan stjäla hela eller delar av varje rum från. Se listan nedan för mer information.

Snyggt gul vardagsrum

Snyggt gul vardagsrum
Källa: idealhome.co.uk

Vi startar våra gula vardagsrumsidéer med detta eleganta vardagsrumsutseende. Hurså? Istället för att måla väggen i rummet gul, placeras mönstrad gul tapet i detta område. Tapeten ser också elegant och ljus ut.

Gör en medelstor sektionssoffa med en ljusgul eller limonadfärg som visas här. Köp sedan en gul matta, saft och gula glas som skärmar för det ljusa området. Komplettera soffan med gula och limonadkuddar.

Och slutligen, ta fram gula och gröna färska blommor. Vardagsrummet som helhet ser glatt och föryngrande ut.

Gult vardagsrum

Gult vardagsrum

Måla väggen i ditt vardagsrum så ljusgult för att uppmuntra till läsning för alla familjemedlemmar. Gul skapar ett positivt humör och skryter av andan. Vi hoppas att färgen hjälper till att förbättra lässtämningen när latskap snart börjar.

Gula tändstickor med trämaterial för golv, fönster och bokhylla från golv till tak. Med de stora fönstren runt det känns lästid och chatt bland familjemedlemmar avslappnade och expansiva.

När naturlig luft och ljus kommer in kan du också njuta av den fräscha atmosfären hos de gulaktiga väggarna.

Fascinerande gula vardagsrumsidéer

Fascinerande gult vardagsrum
Källa: idealhome.co.uk

Den tredje av våra allmänna idéer för ett gult vardagsrum inbjuder dig att leka med gula nyanser. Låt oss börja med denna lite åldrade gula. Applicera denna graderade gula för att måla en del av vardagsrumsväggen och mattan.

Välj ett soffbord och bord från mitten av århundradet, eftersom de här liknar den graderade gula färgen. För mindre skrytande, välj kuddar av samma färg. Häng guldtonade väggdekorationer för att matcha den graderade gula.

Stylingen leder till denna särskilt aktuella och graciösa plats.

Mjukt gult vardagsrum

Mjukt gult vardagsrum
Källa: idealhome.co.uk

Detta bostadsområde visar att gult kan få dig att ha en mjuk atmosfär för alla familjemedlemmar. Välj först mild gul eller superljusgul för att måla vardagsrumsväggen. För kuddarna, använd samma graderade färg som här.

Ljusgult verkar vara lämpligt för den gula och vita mattan. Återigen, välj ett soffbord och ett bord från mitten av århundradet eftersom de har samma färg som den graderade gula färgen. För sista handen, ta med gula färska blommor.

Du kan inte förneka att en stark sommarkänsla fyller luften i rummet på ett mjukt och lugnande sätt.

Fantasifullt gul vardagsrum

Fantasifullt gul vardagsrum
Källa: tremontgrand.com

Denna typiska gula passar mycket bra med brunt och guld i detta stora och omfattande vardagsrum. Det gula elementet kommer bland annat från gardiner, fåtöljer och soffa. Vissa är vanligt gula, andra passar bra med vitt.

Medan det känns bra, häng ljuskronor för en glamorös miljö. Detta vardagsrum ger dig nu vintage, glamour och ljusa toner. Du kan bjuda ut familjemedlemmar och vänner att spendera långa helger.

Detta område, från att klappa till att spela schack, rymmer allt detta.

Solgult vardagsrum

Solgult vardagsrum
Källa: Sherwin-williams.com

Det tar inte många saker för att få det bästa attributet ur gult: soligt. Det här vardagsrummet visar det. Enkla, smarta idéer är allt du behöver för att kopiera den atmosfären. Måla fönstren i rummet ljusgula.

Applicera samma nyans av gul på en av väggarna i rummet. Lägg en gul fåtölj bredvid den grå soffan. Ett viktigt steg är att sätta solrosor i en vit och gul vas som den här. Stå inför solrosorna med solen när den skiner.

Det är här du får naturliga positiva vibbar.

Trevligt gult vardagsrum

Trevligt gult vardagsrum
Källa: bossycolor.com

Vi älskar hur detta vardagsrum plötsligt framhäver ljusa färger. Gula färger på väggen i rummet och detta kommer att vara en fin bakgrund för andra färger. Vitt, blått, rosa och grönt samlas.

Vi måste också lyfta fram små målningar som visar handgjorda bilder. I detta medelstora vardagsrum kan du känna regnbågsatmosfären som fyller luften. Detta utrymme är verkligen för dig som vill ha lite inspiration.

Prime Yellow Living Room Ideas

Prime Yellow Living Room Ideas
Källa: ninamaydesigns.com

Vi kallar detta vår huvudsakliga gula eftersom det här vardagsrummet använder gult i det ljusaste läget för nästan alla delar av rummet. Den ultimata friskheten hälsar ögonen så fort de går in. En sådan glad syn för invånarna.

Från gardiner till glasögon som används som skärmar visar detta vardagsrum det bästa attributet gult. För att inte glömma, inkludera färska gula blommor som ett naturligt sötningsmedel. Rummet har en vit soffa med unika stolar och en vit ottoman.

Sammantaget ser rummet glatt och bekvämt ut.

Nytt gult vardagsrum

Nytt gult vardagsrum
Källa: tremontgrand.com

Detta bostadsutrymme ser så friskt ut med denna gula nyans. Glatt och rent blir bostadsytan en underbar plats att tillbringa lediga timmar eller att bjuda in vänner och släktingar.

Unika punkter kommer från den gula partitionen vilket är ganska ovanligt att se. Den gula lampan, den mönstrade kudden och bordet är några få gulliga rumsdekorationer som vi brukar titta på.

Det kan ta extra ansträngning att leta efter dessa föremål, men vi tror att det kommer att vara värt resultatet.

Fredligt gult vardagsrum

Fredligt gult vardagsrum
Källa: stylicsoms.com

Kombinera mjukgult med vitt, grått och brunt för att skapa denna tysta plats att bo. Välj en glasdörr så att du och hela familjemedlemmarna kan se ett vackert landskap från utsidan.

Förutom färgmixen, ha en bekväm vit soffa med mjuka linnekastkuddar över. Komplettera soffsatsen med en gul fåtölj och ottoman med klassiska ben, som visas här.

Området är nu det perfekta stället att bjuda in små barn till eftermiddagsinbjudan.

Dessa är våra utvalda gula vardagsrumsidéer. Hittade du din favoritstil? Om du tycker det är svårt är du inte ensam eftersom vi gör det också. Kolla in dessa gråa vardagsrumsidéer för mer inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*