Home / Hem / Grundläggande för förskolemöbler för den nya familjemedlemmen

Grundläggande för förskolemöbler för den nya familjemedlemmen

Den nya familjemedlemmens ankomst är alltid en spännande och tårhändelse, så mammor ser alltid till att deras barns rum är perfekta när de äntligen kan hålla dem i armarna och ge dem ett trevligt och bekvämt utrymme som alltid är roligt det är trevligt att dekorera och ordna ett babyrum.

Möjligheterna är oändliga eftersom du kan använda många färger, dekorationer, mattor och former för att ge ditt barn det bästa utrymmet för dem. Det finns också rätt möbler i flera butiker som erbjuder babyrumsmöbler som skiljer sig åt i form, storlek, färg och design. Budgeten kan vara begränsad, men ingenting är för dyrt när kvalitet och hållbarhet är de viktigaste egenskaperna.

Att välja spjälsäng

Essentials för dagismöbler för den nya familjemedlemmar 5 Essentials för dagismöbler för den nya familjenBildkälla: Turbosängar

När du tänker på det väsentliga för barnrumsmöbler, tänk först på barnsängen. Platsen där ditt barn sover och tillbringar större delen av dagen bör vara den första på din dagischecklista. Du behöver inte något speciellt för att vara rätt, ibland räcker det med något enkelt eftersom Jenny Lind räcker.

Essentials för dagismöbler för den nya familjemedlemmen 12 Essentials för dagismöbler för den nya familjemedlemmenBildkälla: J&J Design Group, LLC.

Medan konvertibla spjälsängar, som kan förvandlas till småbarn och stora sängar, verkar frestande, är de inte riktigt tilltalande och kan bli mycket dyra. Det finns många enkla spjälsängar att välja mellan, eftersom Land of Nod, Ikea, Pottery Barn Kids och till och med Craigslist har en mängd alternativ att välja mellan.

Att köpa en cabriolet är inte heller en bra idé om du är en person som ändrar dina stilpreferenser eftersom du kanske vill köpa något nytt över tiden för att fräscha upp ditt barns rum.

Sängkläder och lakan

Dagis-möbler-väsentligheter-för-den-nya-familjemedlemmar11 Dagis-möbler-väsentligheter för den nya familjemedlemmenBildkälla: Modern Antiquity, LLC

Eftersom det här är en barnsäng är det klokt och försiktigt att ha minst två uppsättningar lakan. Du kan täcka madrassen med ett fuskark och fylla på det med din reservkudde och ett annat fuskark. Detta är bra för minimala skador när barnet fuktar sängen.

En förändringstabell

Essentials för dagmöbler för den nya familjemedlemmen 6 Essentials för dagismöbler för den nya familjemedlemmenBildkälla: Turbosängar

Om du vill ha en konstant och kontinuerlig atmosfär i hela rummet kan du matcha skötbordet med spjälsängen. Du behöver dock inte använda samma samling varje gång. Att kombinera en spjälsäng och skötbord baserat på färger och stilar, eller till och med matchande finish, kan ibland vara tillräckligt för att ge ditt utrymme ett glatt och enhetligt utseende. Det mest användbara skötbordet är ett med tillgängliga hyllor, lådor och förvaringsutrymme med lättåtkomliga föremål. Vissa kan bli byråer om toppen tas bort.

En mammastol för sömnlösa nätter

Kindergarten-Furniture-Essentials-for-the-new-family-member9 Kindergarten-Furniture-Essentials for the new family memberBildkälla: Mary Anne Smiley Interiors

Vi vet alla hur barn har det – du kan alltid förvänta dig att gråta och mata mitt på natten. Av denna anledning är det bra att ha en viloplats som ligger nära ditt barn. Du kan välja en traditionell miljö genom att välja en traditionell gungstol, eller så kan du koppla av med en mysig fåtölj.

Kom ihåg att stolen komplimangerar resten av rummet. Om ditt barn gillar den här avföringen kan den förvaras i flera år. En stol som bör åtföljas av ett litet bord för vatten eller något annat du kan behöva.

Vad man ska välja; en byrå eller en byrå?

Essentials för dagmöbler för den nya familjemedlemmar1 Essentials för dagismöbler för den nya familjemedlemmenBildkälla: Casa Forma

Bröst mot bröst är en vanlig debatt när det gäller möbler som används i ett babyrum. Om du uppskattar utrymme i rummet och vill ha så mycket utrymme som möjligt är det mer förnuftigt att välja byråer.

Du kan också spara tillräckligt med utrymme med en byrå. Du kan använda plattan som ett skötbord, eftersom fasta växlingsplattor som kan tas bort ofta tillverkas av babymärken. Att ha en skötmatta överst betyder att du kan förvara allt du behöver för att byta barn i en låda eller hylla.

Barnmatta

Kindergarten-furniture-essentials-for-the-new-family-member13 Kindergarten-furniture-essentials for the new family memberBildkälla: SuzAnn Kletzien Design

Golvbeläggningar ska ge rummet charm och fylla det med komfort. Vilket bättre sätt att ansluta hela rummet genom att ha en söt liten mysig bit som barnet kan spela på? Ta reda på vilka mattor som finns tillgängliga för dig och välj den som passar dig bäst.

Du har många material att välja mellan; Vissa föredrar naturliga fibrer, medan andra föredrar fläckresistenta syntetiska fibrer eftersom de har sina egna fördelar. Fårhud väljs ofta när man väljer en avslappnande och bekväm känsla för en bebis, särskilt hos barn som är benägna att allergier.

Fårhud är ett milt allergivänligt medel som stöter bort alla typer av bakterier och inte skadar huden. Temperaturen varierar beroende på vädret och gör det varmt när det är kallt ute och tvärtom.

Windows-behandlingar för Nap Time

Kindergarten-Furniture-Essentials-for-the-new-family-member2 Kindergarten-Furniture-Essentials for the new family memberBildkälla: Studio Sweet

Ditt barn behöver vila och mörkläggningsgardiner eller mörka fönsterluckor krävs ibland eftersom det tar tid för ditt barn att skapa ett normalt sömnschema. Tupplur är viktigt, så det är ett utmärkt sätt att ha mörka skuggor och gardiner över fönstren i rummet så att ditt barn kan somna snabbt och enkelt.

Spara allt

Essentials för dagismöbler för den nya familjemedlemmar 4 Essentials för dagismöbler för den nya familjemedlemmenBildkälla: Allure lyxfastigheter

I slutändan behöver du lite lagringsutrymme där du kan lägga blöjor, uppstoppade djur och böcker som ligger i rummet. Det finns massor av förvaringsalternativ – du kan få söta små hyllor att hänga på väggarna, och du kan till och med hitta sådana som ser bra ut på golvet.

Det hjälper verkligen att ha saker som ser bra ut och samtidigt hjälper till att hålla alla saker organiserade och på plats.

bokhylla

Dagis-möbler-väsentligheter-för-den-nya-familjemedlemmar10 dagis-möbler-väsentligheter för den nya familjemedlemmenBildkälla: Ray Interior Design

Om du letar efter en plats att förvara alla berättelserna du läser för ditt barn är det söt och mycket hjälpsam att förvandla ett roligt litet hörn av rummet till ett bibliotek. När du börjar fylla hyllan med böcker för ditt barn kan du börja med att fylla det tomma utrymmet med något dekorativt som en spargris eller något praktiskt som en intercom.

Belysning av dagis

Kindergarten-furniture-essentials-for-the-new-family-member8 Kindergarten-furniture-essentials for the new family memberBildkälla: Ashton Woods

Det råder ingen tvekan om att rätt mängd belysning är en av de viktigaste delarna i en dagis. Belysning bör inte underskattas och väljas noggrant. Om du inte har taklampor, gå till jobbet direkt! För dem som har taklampor är det trevligt att ge dem en dekorativ effekt genom att använda något som en takfläkt för att förbättra inredningen. Takfläktar är lätta att använda och har ett ljus som gör att luft kan cirkulera när du tänder din väg.

Lampor är också ett trevligt och praktiskt alternativ; Du kan sätta en ovanpå byrån, eller så kan du få en större golvlampa. Att tända lampan kan göras bekvämare genom att ansluta uttaget till en ljusbrytare i rummet. Lampor är ett roligt val eftersom de finns i en mängd olika färger och stilar att välja mellan.

Babymonitorer är användbara

Essentials för dagismöbler för den nya familjemedlemmar3 Essentials för dagismöbler för den nya familjemedlemmarBildkälla: Hudson Place Realty

Bildskärmar är mycket hjälpsamma som finns i par – en för barnkammaren och en för ditt sovrum på natten eller i ett annat rum under dagen. Det finns många skärmar att välja mellan. Det är vanligt att en bildskärm stör en garageportöppnare eller mobiltelefon. Så kom ihåg att testa varje bildskärm innan du köper. Du kan även använda några skärmar för att hålla koll på två rum samtidigt, ett från ett småbarn och ett från ett nyfött barn.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*