Home / Dekor / Grå och blå vardagsrumsidéer
Grå och blå vardagsrumsidéer

Grå och blå vardagsrumsidéer

GRÅ OCH BLÅ Vardagsrumsidéer – Efter hårda timmar på en dag måste du ibland komma hem och kasta din trötta kropp på en mjuk soffa i ett lugnt vardagsrum. Dina barn kommer sannolikt att behöva denna typ av aktivitet mycket snabbare än du.

Du kommer tillbaka från skolan på eftermiddagen, medan du kanske inte kommer hem före 18:00. Ett lugnande vardagsrum verkar vara nödvändigt för ett lugnt sinne. Att använda neutrala och ljusa färger som grå och blått är en bra idé att starta allt.

Mitten av århundradet grå och blå vardagsrum

Mitten av seklet grå och blå vardagsrum

Mörkblå kontrasterar med en ljus grå nyans i detta vardagsrum från mitten av århundradet. Innan du pratar om färgparningen kan du berätta interiördesignen från mitten av århundradet från en ikonisk möbelstil i detta vardagsrum.

De ser alla enkla men vackra ut. Detta vardagsrum kombinerar kontrasterande nyanser av blått och grått. Vardagsrumsväggen och soffgruppen är mörkblå. Medan grå upptar det grå golvet, den söta ottomanen och den genomskinliga gardinen.

Ljus, lite klassisk, hela bostadsytan verkar avslappnad.

Modern grå och blå bostad

Modern grå och blå bostad

Utan tvekan är grå och blå de bästa valen för en modern lägenhet eller ett hus. Deras mångsidiga attribut verkar alltid vara i synkronisering med aktuella trender. Detta vardagsrum tar i synnerhet fler gråtoner än dess motsvarighet.

Grått täcker nästan alla delar av vardagsrummet, från väggen till taket till den stora mattan. För att kompensera det snygga utseendet finns det en mjukblå stol som verkar så bekväm. Sträck dina ben i den grå ottomannen direkt framför den.

Förresten erbjuder mattan plats för dina små barn som leker.

Söt grå och blå minisfär

Söt grå och blå minisfär

Betona mjuka sidor av grått och blått för ett sött litet vardagsrum, som den här bilden antyder. Den mjuka grå tonen visas på golvet, den vackra ottomannen och mattan, som kan fungera som en extra sittplats.

En mjuk blå nyans lugnar uppenbarligen ögonen i den unika soffan och fåtöljen. Vi uppskattar särskilt kreativ design som omsluter de två sätena. De pälsiga tygerna med den konstgjorda lampan och gungstolen är bara underbara.

Den stegeformade hyllan ger denna mini-spot en söt smak.

Prickig grått och blått vardagsrum

Prickig grått och blått vardagsrum

Vi kan inte få nog av begränsat tillgängligt utrymme med grått och blått. Detta vardagsrum ger dig ett annat coolt sätt att dekorera ditt lilla område med färgerna. Ta dig mer tid att leta efter unika möbler och dekorationer.

Denna strategi kan göra det lilla rummet till en fängslande plats som det här rummet. Present blå för vardagsrumsväggen. Motsäga sedan den ljusa färgen till en mjuk nyans av grått sett på golvet, kudden och kudden.

Ta med kreativa möbler som trästolsställ och ottoman. Och åh, mikrofonen verkar fantastisk.

Mörkgrå och blå vardagsrum

Mörkgrå och blå vardagsrum

Mitten av alla våra grå och blå vardagsrumsidéer ser extraordinär ut från andra. Istället för en mjuk nyans skapar grått och blått ett litet vardagsrum med en mörk känsla. Lite av ett drama fyller luften här, men vänta.

Boendet handlar inte bara om mörk ton. Väggdekorationerna fångar snabbt vår uppmärksamhet på grund av det kreativa innehållet. För att kopiera vardagsrummet, använd denna nyans av blått som matchar den mörka sidan av grått.

Fläck på den mörka sidan av grått sett från kuddarna. Den ljusare gråtonen dyker upp på golvet.

Strandinspirerat grått och blått vardagsrum

Strandinspirerat grått och blått vardagsrum
Källa: trendhmdcr.com

Kombinera grått och blått för att visa din sanna kärlek till stranden. Ta en ljus grå nyans som en kontrast till en djärv blå sida som det här vardagsrummet antyder. Den ljusa gråtonen dyker upp på den lurviga mattan som täcker den gråvita soffan.

Den mjuka grå nyansen kommer från de rena gardinerna och väggen. Fetblått täcker kuddarna. Tvärtom, lägg till en vit nyans som visas i bordet och på skrivbordet. Placera stranddisplayer som mussla och tångkorg.

Denna mini-plats känns strandig och tyst.

Vanligt grått och blått vardagsrum

Vanligt grått och blått vardagsrum

En ljus blå nyans är lämplig för både mörka och ljusa gråtoner. Det blå elementet syns naturligt i vardagsrummet. Medan den mörka gråtonen kommer från den lurviga mattan och den ljusare nyansen ses från golvet.

Kombinationen stöds av de vita, svarta och bruna elementen. Detta mini-bostadsutrymme ser blygsamt ut jämfört med tidigare idéer. Icke desto mindre är rummet med det svarta, unika kaffebordet elegant.

Växterna uppdaterar området. Fortfarande en avkopplande mini-plats för att lindra trötthet.

Ljusgrått och blått litet vardagsrum

Ljusgrått och blått litet vardagsrum

Vi kan konstatera att detta bostadsutrymme är det rättvisaste när det gäller färgdelning. Mjuka tyger lindar den djärva blå stolen och soffan för att stödja detta avslappnade bostadsutrymme. Endast potten, som verkar ljus i stark blå.

Intressant nog att se att bostadsutrymmet väljer de mjuka tygerna för att skapa en djärv blå nyans här. Eftersom denna strategi inte står i kontrast till det grå elementet som bland annat förekommer på golv, matta och bord.

Parningen resulterar i en lugn atmosfär som slappnar av i rummet med de stora fönstren.

Friskt, minimalistiskt grått och blått vardagsrum

Friskt, minimalistiskt grått och blått vardagsrum

Vik in ditt minimalistiska vardagsrum i grå och blå smaker. Ha en grå, minimalistisk soffsoffa och garderoben som en stark grå bringer. Jämför det med den blå stolen som ses här. Välj samma tyger för alla så att kontrasten inte blir alltför märkbar.

Placera växter över hela vardagsrummet så att området känns lugnt och friskt.

Nautiskt grått och blått vardagsrum

Nautiskt grått och blått vardagsrum

Möt grått och blått för att se hur mycket vatten kan inspirera oss. Efter den strandliknande punkten ger vi dig en nautisk punkt. Måla vardagsrumsväggen med grå som huvudleverantör av grå. Den grå, minimalistiska soffan och den grå ottomanen förstärker tonen.

Blå dyker upp i havs- och kustdekorationer som kastkuddar, hinkar, inramad världskarta och livboj i väggen.

Få mer inspiration till ditt vardagsrum med dessa gråa vardagsrumsidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*