Home / Hem / 6 enkla sätt att förbättra kontorets produktivitet

6 enkla sätt att förbättra kontorets produktivitet

Det är verkligen inte raketvetenskap att veta att ett entusiastiskt, motiverat och lojalt team innebär mer produktivitet på kontoret.

Vad som tar lite tanke är dock hur man får in dem i just det här sinnesrummet först.

Varför? Eftersom det är absolut viktigt för ditt företag att du gör det. Lata, störande och argumenterande anställda som inte ens gillar varandra, än mindre arbeta bra tillsammans, kommer att slå dina vinster hårt. Och sedan finns det det negativa sättet ditt varumärke får ut.

Om din kontorsmiljö har känt sig lite trög eller argumenterande nyligen, bör du definitivt göra produktivitetsförbättring till en hög prioritet.

Vad kan du göra som chef för att få dina medarbetare att arbeta istället för att springa ut genom dörren när klockan slår i slutet av dagen? Här är sex enkla sätt att göra det här:

Hjälp med din hälsa

Dina kollegor kommer inte att göra något arbete alls om de är sjuka i sängen med förkylning, stress eller någon form av lurgie. Så hjälp dem att hålla sig friska genom regelbundna gratis fruktdagar eller prata med ett lokalt gym och se om de ger dig rabatt på deras prenumerationspriser, som du sedan kan ge till personalen genom att berätta för dem som vill köpa ett gymmedlemskap .

Gå på gym tillsammans och också hjälpa till med kamratskap på kontoret (något du säkert vill uppmuntra).

Hantera antalet möten

Möt 6 enkla sätt att förbättra produktiviteten på kontoret

Möten kan vara effektiva – om de hålls till punkten och så korta som möjligt.

Men de är också oerhört frustrerande när du vet att du är upptagen och någon som kapade mötet fortsätter att blomstra över en Pet Peeve som inte är särskilt relevant för resten av teamet vid bordet.

Svaret?

Minska antalet möten du har. Dina anställda kommer att älska dig för det.

Se till att du har arbetsutrustning

Kopiator kopierad igen? Har du slut på skrivarpapper? Ingen tillgång till viktig programvara för ditt projekt? Den skärmen död igen? Alla dessa saker gör förståeligt att anställda är dumma – särskilt när de befinner sig vid en viss tidpunkt.

Förhindra att en frustrerad medarbetares dåliga humör smittar resten av kontoret genom att alltid se till att din kontorsutrustning fungerar och är uppdaterad. För att göra detta måste du alltid registrera dig med kundtjänst för de stora sakerna.

Var försiktig med mål

Stora projekt kan ta så lång tid för att uppnå sitt mål att anställda lätt kan bli omotiverade och något går förlorat halvvägs. Svaret är att ställa in en serie kortare mål inom det slutresultatet så att alla kan se att de fortfarande är på rätt väg mot det slutmålet.

Pep up med beröm

Och när dina lag når sitt mindre mål, beröm dem och låt dem veta att du uppskattar alla deras ansträngningar. Visa dem skillnaden den uppgift de har gjort för det övergripande projektet.

Beröm behöver inte komma med ett kontantpris eller en liten kontorsfest (även om båda uppskattas av personalen är vi säkra). Vad det betyder är dock ett erkännande och tack för allt det hårda arbete dina anställda just har gjort.

Ge dem lite utrymme att koppla av

Kontorsdesign Norfolk 6 enkla sätt att förbättra produktiviteten på kontoret

Alla behöver lite tid för att komma bort från sitt skrivbord. Om det finns ett dedikerat, bekvämt område där du kan koppla av, läsa eller chatta med kollegor, återvänder han till jobbet avslappnad och kan fokusera på uppgiften. De kommer också att uppskatta dig för att du litar på dem och inte utnyttjar möjligheten att slumra på jobbet för länge!

Kan dina anställda använda en boost? I så fall är ett kontorsdesign ett utmärkt sätt att göra det. Vid Opus-4.com Vi är experter inom detta område. Kontakta oss idag för en gratis konsultation.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*