Home / Hem / Franska skrivbordet
Franska skrivbordet

Franska skrivbordet

Franska skrivbordet

En fransk landningsdisk är mer än en praktisk möbel för att rita dokument, betala räkningar eller skriva snabba anteckningar. Det är en vacker indikation på din modekänsla och stil. Trätonerna och funktionerna varierar från enhet till enhet, men nästan alla har en sak gemensamt: skönheten i den franska provinsstilen.

Om du letar efter en möbel som kommer att inspirera och motivera dig att leva på “franska” sätt, kolla in en av de 10 bästa franska skrivborden nedan:

Thetford skrivbord

Denna enhet med två lådor är ett fransk skrivbord med en modern twist och gör att du enkelt kan omvandla alla rum till en arbetsstation. Vid 30,5 “H x 42,5” B x 23 “D kan den vara liten och kompakt, men den är definitivt tillräckligt bred för att du enkelt ska kunna skriva eller arbeta på din bärbara dator.

De praktiska utdragbara lådorna är användbara för att lagra kontorsmateriel och se till att vissa artiklar är lättillgängliga. Den vita patinaen i detta franska lantliga skrivbord kan satsa på att den kommer att ge den perfekta pricken över i ditt hemkontors inredning.


French Quarter skrivbord

Detta är en fransk provinsiell skrivbord som har mycket personlighet. Med sin massiva träkonstruktion, björktopp och eleganta silhuett kan du njuta av ett kontor med en sofistikerad atmosfär med detta mästerverk av ett skrivbord. Av den anledningen ensam är det svårt att inte trycka på den här köpknappen!

Vi är dock inte färdiga ännu, eftersom enhetens extra låda gör den till den perfekta fåfänga för ditt sovrum eller badrum! Eftersom det smälter in i nästan alla traditionella eller klassiska interiörer går du inte fel med detta snygga, mångsidiga bord.


Sekreterares inrikesdisk

Det här franska skrivbordet skriker bara rikedom! Det är det perfekta skrivbordet för dig om du är en gammal själ med kärlek till alla vackra saker. De dolda detaljerna, den högkvalitativa massiva träkonstruktionen och de autentiska metallhandtagen ger skrivbordet den personlighet som gör det till ett fantastiskt uttalande. Det finns till och med massor av lådor och kubbies att starta i.

Så innan du kommer fram till den bästa inställningen för din helt nya romantiska roman, skapa först din egen perfekta arbetsmiljö med det här ståtliga franska skrivbordet. Den mäter 41 “B x 23” D x 42 “H och levereras med instruktioner som är enkla att följa för snabb montering.


Art Deco franska skrivbord

Detta fantastiska Angelette-skrivbord från Willa Arlo Interiors är utan tvekan en riktig blickfång! Träramen och spegelplattorna i kombination med subtila detaljer i silver ger varje rum en touch av elegans och Art Deco-stil.

Eftersom den här delen är mångsidig kan du använda den som ett nytt toalettbord. Med sin moderna och art deco-atmosfär från mitten av århundradet kan det definitivt inte sägas att det är en möbel som representerar stil, mode och smak. Precis som de stilar som inspirerade detta bord, kommer det att fortsätta att vara trendigt och kungligt under många år framöver.


Pinkerton skrivbord

Om du behöver en arbetsstation får du det här franskinspirerade Pinkerton-skrivbordet från Lark Manor. Vi kan rekommendera detta alternativ för praktiskt taget alla eftersom det har en enkel och funktionell design som håller användaren fokuserad på varje uppgift.

Denna hemmakontorsdel var gjord av äkta gummiträ och försedd med silverdrag för lådan. Den har skulpturella ben, enfärgad yta och rena linjer som passar alla interiörutrymmen.

Detta franska skrivbord är mer än bara form eller stil. Det betonar användbarheten eftersom det ger lagringsutrymme för lagring av filer och skrivtillbehör. Låt den här tabellen vara kontaktpunkten för ditt kreativa angrepp.


Rogero franska provinsiella skrivbord

Fridfull stil, cool sofistikering och en återhållsam auktoritet kommer från detta franska skrivbord, en skapelse av Wholesale Interiors. Fjärran vet du redan att detta är en snygg skriv- eller arbetsyta, tillverkad av både äkta och tillverkat trä, med noggrant huggade, räfflade ben, vit lack och en vittrad ekplatta.

Varje detalj i skrivbordet, inklusive det rustika järnhandtaget, har noga övervägt för att ge det ett värdigt tilltal. Dessutom erbjuder lådan tillräckligt med utrymme för lagring av enheter och kontorsmateriel.

Du kan också använda utrymmet för att lagra papper, filer och pennor om din teknik eller stil är mer konventionell. Om det finns ett skrivbord som enkelt passar in i ett klassiskt bondgård eller traditionellt hem, är det här.


Geernium 2 låddisk

Den lugnande balansen och symmetrin flödar in i ditt utrymme från designen av detta franska skrivbord. Det kan bara vara en möbel för dig, men det kan ge ditt hemkontor en lyxig touch, inspirerad av den eftertraktade Old World-stilen.

Detta skrivbord har vit randig naturfaner, en Mindi-träplatta och två rymliga lådor för att hålla din arbetsstation snygg och organiserad. Den försiktigt slitna ytan på Geernium 2 ger den en vintage, arvslignande karaktär som gör pjäsen lämplig för ditt traditionellt designade hem, shabby chic stuga eller lantgård.

Eftersom det är på den lilla sidan, mäter exakt 30,2 “H x 39,5” B x 19,75 “D, är det ett fransk skrivbord som endast är utformat för hemmabruk.


Andrey skrivbord

Med det franska provinsiella inflytandet är skrivbordet Beachcrest Home Audrey både vackert och praktiskt. De extraordinära detaljerna förutom den mjuka ytan illustrerar bitens europeiska karaktär och gör att den kan anpassas till en mängd olika hem- eller vardagsrumsmöbler.

Oavsett om du vill kryssa för uppgifter från dina dagliga att göra-listor eller uttrycka dina tankar i din dagbok, gör Audrey-skrivbordet det enkelt, elegant och elegant. Förvaringsfacken håller också dina pennor och pappersblock nära till hands om du utvecklar nya koncept och idéer. Vid 30 “H x 42” B x 24 “D är det den perfekta lösningen för små utrymmen.


Kaitlyn skrivbord

Du kommer att bli förvånad över den geniala designen, den vintageinspirerade silhuetten och den minimalistiska atmosfären i detta franska skrivbord. Det är ett skrivbord med en generös yta som ger plats för skrivning och arbete, medan lådorna sitter på metallglas för enkel åtkomst snarare än bara förvaring och organisering.

Tillverkat av en kombination av metall och trä, har detta skrivbord en rörformad ram, mörk tobak och industriella grå ytor och en robust bänkskiva. Skriv, analysera data, redigera, vad du än gör, få det gjort med stil med detta mästerverk av Trent Austin Design. Det ser faktiskt lika otroligt ut i din entré eller i korridoren som i ditt arbetsområde!


Poynor skrivbord

För att göra ditt bästa är det viktigt att du har ett rymligt område för att sätta dina tankar på papper. Med Poynor-skrivbordet har du en arbetsstation med en solid yta och en metallram. Du kan komma ihåg den traditionella rikedom och industriella praktiska.

Den levereras även med ett tangentbordslåda som har gott om plats för dina nyckelord, pennor och förnödenheter, förutom att tekniken alltid finns där när du behöver arbeta. När du vilar mellan projekten inbjuder metallstången under ditt nya skrivbord dig att äntligen sätta upp fötterna. Detta franska skrivbord är definitivt funktionellt, modernt och kan ge vardagsstil till ditt hem.


Köptips: Hur man väljer rätt franska skrivbord

Användande

För att försäkra dig om att du väljer rätt skrivbord i fransk stil från listan du just checkat ut, överväga den person som ska använda stycket. Om du vill ge din dotter en för hennes ganska lilla arbetsyta vill du ha skrivbordet som passar in i rummet utan att ta upp för mycket utrymme.

Å andra sidan kan det hända att du behöver ett skrivbord inspirerat av Frankrike för att lägga till betydande karaktär till ett annars tomt utrymme. Om så är fallet, ta då tag i den enhet som har störst inverkan på utrymmet, som franska kvartalsskrivbordet eller L ‘Escritoire Secretary Home Office Desk, som också har gott om lagringsutrymme för att hålla räkningar inne medan de bearbetas och väntar så att du kan fixa dem.

stil

Franska skrivbord kan ha en mer traditionell eller mer modern känsla. Vilket tycker du är bäst för ditt utrymme? Massivt trä med en slät yta för att betona kornet brukar vara bäst för klassiska / traditionella utrymmen. Om det inte är vad du vill, kanske du vill ha den uppdaterade versionen av en fransk provinsiell skrivbord som Thetford Writing Desk eller Andrey Writing Desk.

Oavsett vilken stil du är intresserad av, oavsett om det är specialiserat, utrymmesbesparande, modernt, rustikt eller klassiskt, se till att ditt skrivbord matchar din inredning.

lager

Medan huvudrollen för ett franskt skrivbord är att ge dig en bekväm plats att sitta och arbeta med en uppgift, har den ett sekundärt syfte att förse dig med lagringsutrymme för kontorsmaterial. Det finns inget standardantal förvaringsfack för skrivbord. Så ditt beslut beror på hur mycket lagring du behöver.

Vissa franska skrivbord, som L ‘Escritoire Secretary Home Office Desk, har hyllor, hyllor och lådor för alla dina förvaringsbehov. Det finns också enheter med design som är särskilt utformade för att ge dig en arbetsyta.

När du behöver ständig eller snabb tillgång till material som behövs för att göra ditt arbete, till exempel: pennor, pappersdynor och mappar, behöver du minst en låda på skrivbordet. Du måste dock se till att platserna som läggs till din enhet inte bryter mot ditt arbetsområde. Det bästa skrivbordet med lagringsutrymme erbjuder fortfarande gott om skriv- / arbetsutrymme.

pris

Pris är en av de viktigaste sakerna att tänka på när du köper ett fransk skrivbord. Du kan spara pengar genom att köpa ett färdigt monteringsbord (RTA). Även DIY-montering krävs, kan RTA-enheterna som anges ovan ställas in på mindre än en timme så att du inte behöver oroa dig.

För att säkerställa att ditt RTA-skrivbord håller längre klistrar du ihop sidorna på skrivbordet medan du fäster skruvarna. Denna teknik säkerställer att du har det mest hållbara och stabila skrivbordet som finns tillgängligt. Du behöver inte limma någonting med förmonterade skrivbord. Det är dock värt att lägga till förstärkningar, särskilt om du har barn som har en tendens att klättra på möbler.

Shelley French Desk |  Skrivbord |  Ethan All
Svart & guld fransk skrivbord |  Franska skrivbord, skrivbord, möbler i fransk stil
Babel franska Country Gold Accent Writing Desk |  Kathy Kuo Ho
Amazon.com: THEODORE ALEXANDER 7100-135 Läder topp bronsmonterad.
Oval fransk skrivbord på vit och guld Trellismatta - samtida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*