Home / Hem / Fem sätt att integrera dina enheter i din trendiga hemdesign
Fem sätt att integrera dina enheter i din trendiga hemdesign

Fem sätt att integrera dina enheter i din trendiga hemdesign

Har du någonsin tittat på ditt kylskåp, diskmaskin, torktumlare eller tvättmaskin och önskat att de såg lite snyggare ut?

Om du har en helg att spendera och inte oroar dig för lite armbågsfett, här är några enkla saker du kan göra med dina prylar för att göra ditt hem superstilig.

Måla ditt kylskåp

Vitvaror i rostfritt stål är nu mer mångsidiga än någonsin. De passar lätt in i de flesta dekorationer och rostar inte eller bleknar med tiden. Men du kanske inte kan få ett nytt kylskåp i rostfritt stål. Hur får du ett smalt utseende? Du kan måla det självklart.

små-vita-kök-retro-blå-kylskåp-image_20-design 5 sätt att integrera dina apparater i din trendiga hemdesign

Att hitta en färg i rostfritt stål är dock inte så enkelt – det är också ganska kostsamt.

Svarta tavelfärger är ganska trendiga nu. Du hittar den på väggar, möbler och nu kylskåp. Denna makeover till ditt kylskåp gör inte bara ditt kök snyggt utan låter också dina familjemedlemmar lämna dagliga anteckningar och minska röriga klisterlappar.

Dekorera med självhäftande vinyl

Detta är ett enkelt och billigt sätt att täcka över dina fula prylar och få dem att se trendiga ut. Till skillnad från konventionella peel-and-stick-klistermärken, finns det självhäftande vinyl i moderna mönster, ljusa färger och lätt att klistra och klistra fast lim. Den finns i lakan, små paneler och till och med prickar för att göra dina diskmaskinsfronter, kylskåp, tvättmaskin och till och med dina köksväggar snygga. Självhäftande vinyl är inte bara tålig, utan också UV-beständig och därför lämplig för utomhusbruk.

Täck över din AC-enhet utomhus

Din utomhus AC-enhet är sällan den mest attraktiva funktionen i din trädgård. Dess användbara utseende kan vara distraherande, särskilt om det är nära din grönsaks trädgård eller blomsterbädd. Lyckligtvis finns det sätt du kan täcka över din AC-enhet och lägga till en omedelbar trottoarkant i ditt yttre område. Du kan använda en gammal fraktpall, skapa en skärm med ett galler, använda en yttre hartsskydd eller bygga ett litet AC-hus för att dölja din AC-enhet.

Distrahera uppmärksamheten från enheterna

På grund av den höga värmefaktorn för apparater som spisar och ugnar kanske alternativ som att måla och använda självhäftande vinyl inte är tillämpliga. Men du behöver inte göra något åt ​​dem för att göra ditt kök trendigt.

Du kan dra uppmärksamheten från dessa apparater genom att måla ditt kök med ljusa färger. Den iögonfallande kontrasten gör att din enkla enhet ser modern och snygg ut. Naturligtvis kan du välja att köpa nya saker. Dagens nyare hushållsapparater tillverkas i modern design och stilar, inklusive intelligenta termostater. Funktioner som smarta termostater ser snygga ut och är billiga på lång sikt.

Använd washi-tejp

Washi-tejp är en av de mest mångsidiga sakerna du kan göra för att renovera ditt hem utan att spendera så mycket pengar. Tejpen kan skäras i olika utföranden och användas på praktiskt taget vilken enhet som helst Möjligheterna är oändliga.

När du inte har pengar att köpa nya prylar just nu kan du använda DIY-tipsen ovan för att försköna dem och hålla ditt hem trendigt.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*