Home / Hem / Fem kraftfulla sätt att modernisera ditt kontor
Fem kraftfulla sätt att modernisera ditt kontor

Fem kraftfulla sätt att modernisera ditt kontor

De flesta tillbringar i genomsnitt cirka 92 000 timmar på jobbet eller på kontoret. Att skapa en lycklig miljö gör glada anställda, så det är viktigt att förbättra kvaliteten och effektiviteten i det utförda arbetet. Därför är det viktigt att modernisera din arbetsmiljö.

  1. Ljusa färger – En liten mängd färg kan ha stor inverkan på ett tråkigt gammalt kontor, även om du bara stänker lite färg på en vägg för att göra det till en funktion, gör freden hela skillnaden. Man tror att färgen blå kan främja produktivitet och en känsla av lugn eller lugn. Rött kan väcka känslor av värme, kärlek, komfort och till och med spänning. Det anses till och med roligt, bara ett annat sätt att lysa upp kontoret.

Green visade sig förbättra människors läsförmåga, vilket gör att de kan läsa snabbare och förstå mer samtidigt.

Grön är också känd för sina lugnande effekter, ungefär som blå. Experter tror att arbeta i ett grönt utrymme kan säkerställa att du har mindre magont också.

Gul, en ljus och glatt varm färg, men experter tror att den här färgen orsakar känslor av frustration och ilska. Det kan också vara trötthet i ögonen på grund av mängden reflekterat ljus, så denna färg bör undvikas i arbetsmiljön.

  1. Skräddarsydda möbler – Att uppgradera dina nuvarande kontorsmöbler, som kan vara gamla och föråldrade eller helt enkelt fula, är ett viktigt sätt att förbättra din kontorsmiljö. Vi rekommenderar att du tar med dig nya, snygga och moderna möbler skräddarsydda möbler är det bästa sättet att göra detta.

Barton Bespoke erbjuder nya och moderna pallar, soffor, konferensstolar, fåtöljer och mer för att fräscha upp ditt kontor.

Skräddarsydda Han-skrivbordet 5 kraftfulla sätt att modernisera ditt kontor

En annan aspekt att tänka på när du väljer möbler till ditt kontor är kvalitet. Barton Bespoke möbler har tillverkats under de senaste 20 årenth 1600-talet, tillverkade ammunitionslådor under första världskriget, är skräddarsydda möbler de bästa kvalitetsmöblerna du kan hitta idag, tillverkade och tillverkade av experter.

  1. Växter – Växter är det bästa sättet att lysa upp ett tråkigt kontor och ta med utsidan inuti. Studier har visat att placering av växter i arbetsmiljöer kan minska stress bland arbetare. En studie från 2010 samlade resultat som visade en minskning av rapporterad spänning och ångest med 37%, en minskning av depression eller depression med 58%, en minskning av ilska och fientlighet med 44% och en minskning av utmattningsprocent med 38%. Grön är också känd som en lugnande färg.

FlexSlider_Arbeitswelt8_01 5 Kraftfulla alternativ för att modernisera ditt kontor

Växter kan bidra till att öka produktiviteten. En studie från University of Exeter från 2014 drog slutsatsen att tillsats av en anläggning per kvadratmeter förbättrade grundläggande minneslagring och gjorde det möjligt för arbetare att göra bättre på enkla tester, förklarade forskare Dr. “Det viktiga var att alla kunde se en växt från sitt skrivbord”, sa Knight till The Guardian.

  1. Solsken – Genom att lägga till naturen på ditt kontor genom massor av fönster och vacker grönska kan det vara en värdefull källa till D-vitamin och säkerställa att anställda får en god natts sömn så att de kan arbeta snyggt och energiskt nästa dag. En genomförd studie visade att av 49 personer, 22 som arbetade nära windows hade en mycket bättre hälsokänsla.

hs_-4 5 Kraftfulla alternativ för att modernisera ditt kontor

  1. Wall Art – Det kan låta onödigt, men att lägga till billig wall art kan hjälpa till att modernisera din arbetsmiljö, även budgethotell har det. Att lägga till lekfulla vinyler eller till och med väggmålningar kan hjälpa till att göra kontoret ljusare och fräschare. För en mer sofistikerad känsla kan det vara till hjälp att välja eleganta ramar och även hänga dem på framstående platser. Många moderna kontor har också tavelfärg eller bara whiteboardpapper i mötesrum för att utbyta idéer.

Slutsats:

Att krydda ditt kontor lite med små detaljer här och där kan resultera i en glad arbetsmiljö och du kommer inte att vara rädd för att gå till jobbet så mycket.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*