Home / Dekor / Farmhouse Kitchen Lighting Idéer
Farmhouse Kitchen Lighting Idéer

Farmhouse Kitchen Lighting Idéer

GARDENHUS KÖK BELYSNINGSIDÉER – Oavsett hur långt du går, kommer det fredliga bylivet alltid att vara i ditt hjärta. Det finns massor av barndomsminnen som dröjer kvar i dina hjärtan, varav några är gjorda i ett kök.

Inte konstigt när du växer upp och sedan tillbringar de flesta dagarna i städer, skulle du vilja uppskatta de gyllene berättelserna. Du kan få tillbaka minnena genom att skapa belysning för bondgårdskök som får den hemtrevliga känslan i köket till ditt hjärta.

Bedårande bondgårdskökbelysning

Bedårande bondgårdskökbelysning
Källa: adoreyourplace.com

Belysningen i det lantliga köket delar olika egenskaper med belysningen i det lantliga köket i systerstil. Båda använder mestadels naturliga material för att lyfta fram naturliga och behagliga känslor som ägarna vill uppleva när de lagar mat, förbereder drycker och mer.

Vår första idé är metall, ett av de naturliga materialen för köksbelysning. Vi uppskattar att belysningen begränsar valen till den söta konförbandet för lamporna inuti. Detta blir en uppdaterad belysningsmodell för lantliga kök.

Du kan prova exemplet, särskilt om ditt kök använder en modern bondgård som den här bilden visar.

Avslappnad bondgårdskökbelysning

Avslappnad bondgårdskökbelysning
Källa: freshome.com

Det finns två lampor i det här köket. Vårt förslag är lampan som faller över en bänkskiva. Vi är säkra på att de flesta av er känner till lampstilen. Mycket klassiskt, eller hur? Detta är en av de mest kända klassiska belysningsmodellerna.

Du kan välja denna stil som en bondgårdskökbelysning, eftersom lampan har en vintage känsla, precis som vi ofta gör med bondekökbelysning. Dessutom ser lampan gammal ut. Hela lamputseendet passar in i detta kök.

En annan aspekt är att lampan väljer grå, en av de färger som huvudsakligen används i inredningen av bondgårdar.

Modifierad bondgårdskökbelysning

Modifierad bondgårdskökbelysning
Källa: thechocolatemoosemt.com

Vi vet mycket väl att några av er alltid letar efter en förbättrad version av köksbelysning i varje stil. Så här kommer vår modifierade version av köksbelysning för bondgårdar. Intressant nog att märka att strandköket hänger i taklampan.

Belysningen består av de fyra lamporna som bär lantgårdinspirerade köksljusöverdrag. Till skillnad från de två första idéerna varierar omslagen på grund av deras vita, glänsande utseende. Som regel får belysningen i lantköket mjuka och neutrala toner.

Belysningsmodellen väcker mycket uppmärksamhet även om köket målar sig grönt.

Attraktiv belysning för bondgårdskök

Attraktiv belysning för bondgårdskök
Källa: kurdblogger.com

Vilket unikt sätt att tända landsköket! Vi misstänker att det att tända en kyrkklocka stjäl en ikonisk form. Till skillnad från i svart, som de flesta kyrkklockor är, ser belysningen speglad ut. Du kan se att belysningen reflekterar strålen som produceras av downlight.

Det här köket tar upp den kreativa idén att föra den här bondens köksbelysningsmodell in i köket. Den glödande ljusskuggan i bondens kök blir en ljus variation av köket, som oftast är klädd i vitt.

Köket blir inte bara ljust, belysningen ger också det moderna köket en klassisk touch.

Cool hushållsbelysning

Cool hushållsbelysning
Källa: laceainarie.com

Ett annat sätt att ändra belysningen i köket på landet. Denna idé är inspirerad av det i den tredje punkten. Den här gången inbjuder vi dig att byta landsköksbelysning på ett enklare sätt. Det är bättre om du kan återanvända befintligt material.

Detta kök väljer den belysning som verkar bekant för de flesta av oss. Vi ser vanligtvis lampan i ett vardagsrum eller sovrum. Lampan ser större ut än den vanliga. Det som lockar oss är det svarta materialet som täcker lampan.

Det är den enkla modifieringen vi nämnde tidigare. Den svarta dekorationen matchar det svarta handtaget.

DIY bondgårdskökbelysning

DIY bondgårdskökbelysning
Källa: jgwilliamsdesign.com

Landskökets belysning föredrar en enkel belysningsmodell. Detta härrör från det allmänna konceptet för inredning av bondgårdar, vilket är enkelt och funktionellt. Utan tvekan passar detta in i livet i en bondgård, som är långt ifrån den komplicerade modellen.

Detta moderna lantkök tillämpar detta koncept. Belysningen består av de två glödlampor som vi kan köpa i närliggande butiker. Vi applåderar hur köket väljer de genomskinliga överdrag som du faktiskt kan göra själv.

Leta bara efter glasrutor och ordna dem så att de liknar belysningen. De genomskinliga locken hjälper till att sprida strålen som skapats av belysningen.

Säker gårdsljus

Säker lantlig köksbelysning
Källa: festhome.com

Inte säker när det gäller säkerhet, men säkert i valet av belysning för köket på landet. Detta är en av de vanligaste modellerna för köksbelysning att välja mellan. Vi hänvisar till belysningen som faller över diskbänken.

Belysningen består av en lampa som går in i det traditionella locket. Klädd i grått kontrasterar belysningen med det vita köket. De två lamporna, som också ser grå ut, hänger inte långt från belysningen i bondens kök.

Kreativ belysning för bondgårdskök

Kreativ belysning för bondgårdskök
Källa: Secureidm.com

Återigen presenterar vi glödlampor för dig som belysningens huvudaktörer. Även om det inte finns någon bondgård eller lantlig stil i köket, är ljusstilen värt att kolla in. En viktig faktor är användningen av glödlampan.

En glödlampa har länge använts av människor som bor i både byar och städer. Denna köksbelysning blir kreativ genom att placera olika lampstorlekar och modeller. Hängande i en annan höjd, den enkla idén ger glödlamporna.

Traditionell belysning för bondgårdskök

Traditionell belysning för bondgårdskök
Källa: hgtv.com

Ett utekök är öppet för att belysa bondens kök. Detta kök väljer den traditionella underdelen av belysningskonceptet i bondens kök genom att sätta in de två lamporna i de söta lyktorna.

Lyktorna håller nyckeln för belysningen i bondens kök. Lyktorna ger tillbaka så många minnen när modern belysning var knapp. Vissa traditionella människor använde lyktor med eld för att ge strålar för människor att lämna sina hem.

Belysningen passar så bra i köket att användningen av trä och tegel ger den tillbaka till naturen.

Livlig lantlig köksbelysning

Livlig lantlig köksbelysning
Källa: slowf.mphventurescorp.com

Vi stänger listan med glödlampor utan lock. Vi visar detta för att visa att du inte behöver en dyr och komplicerad design för att modifiera glödlampor som en av lamporna som används som köksbelysning för bondgårdar.

Återvinn en träbalk i ditt hem. Använd sladdar för att hänga upp många små glödlampor som den här bilden visar. Var kreativ för att se om de kommer att hänga i samma höjd eller inte. Häng sedan balken i taket i köket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*