Home / Hem / Fågelhusidéer

Fågelhusidéer

Fågelhusidéer

Du kan också använda din voljär för att locka din favoritfågeltyp. Observera dock att De flesta fågelhus är av standardstorlek för att locka de flesta små till medelstora fågelarter. Husen själva är vanligtvis cirka 12 cm höga, 8 cm djupa och 6 cm breda, vilket är lämpligt för många fågelarter.

Den viktigaste faktorn är hur stort ingångshålet är. Hålet måste vara tillräckligt stort för den fågel du vill locka, men tillräckligt liten för att hålla större fåglar och rovdjur ute. Till exempel a Sångfågel skulle använda ett 1½ tum hål och Wrens Enligt ett fågelhål, enligt fågelexperter.

Vissa fåglar gillar också vissa typer av fågelhusdesigner. Till exempel, robin som plattformar / hyllor och Martins som lägenhetskomplexhus med flera öppningar. Det viktiga steget är att ta reda på vilken typ av livsmiljö din favoritfågel behöver och köpa därefter.

Du kan också söka efter fågelhus baserat på vilken typ av fågel du vill locka. Om du till exempel använder “Owl Birdhouse” kan du få en fågelbox gjord speciellt för Tawny Owl.

54+ Idéer måla fågelhus idéer boetlåda |  Fågelhus.
Tre idéer för att dekorera din trädgård |  Fågelhus målade, fågel.
kreativa fågelhus idéer fågelhus dekorera idéer fågelhus.
Fågelhus - Att ha eller inte ha |  Trädgårdsforum.
Handmålat målat glas Fågelhus Ljusa färger med rep |  Fågel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*