Home / Hem / 5 roliga sätt att förbättra din inredningskunskap

5 roliga sätt att förbättra din inredningskunskap

Inredning är inte särskilt intressant för det otränade ögat. Men när du väl har kommit in på det, anteckna hur du gör ditt hem speciellt – himlen är gränsen.

Det är det som gör inredningen så intressant och rolig, men det kan fortfarande vara en utmaning. Här är 5 roliga sätt att förbättra dina inredningsfärdigheter.

  1. bli inspirerad

Innan du börjar bygga om ditt hems inre ska du hitta en stil som du ser upp och gillar. Något som du enkelt kan replikera eller åtminstone peka i den riktning du letar efter. Prova olika webbplatser som är relaterade till ditt intresseområde.

46340beaf0e4424ccad3d6ef79751904 5 roliga sätt att förbättra din kunskap om inredningsdesign

Till exempel, om du är intresserad av Outer Banks marina design, kan du besöka webbplatser i relevant nisch (notera: Carolina Designs är ett bra ställe om så är fallet).

  1. Anteckna

Helst bör du alltid göra anteckningar. Det kommer att göra dig mer produktivFör det första kommer du aldrig att glömma de idéer du en gång hade. Varje gång du har en idé eller vill att något i ditt hem ska vara annorlunda, var noga med att skriva ner den.

Även om det inte verkar som en rimlig idé, eller om det är för mycket arbete, har du skrivit ner det och kan fortfarande göra det senare.

  1. Observera

Det låter enkelt, eller hur? Men du skulle bli förvånad över hur många saker vi omedvetet inte märker. Så vart du än går, ta dig en titt. Spela in allt, alla detaljer, en i taget. Ställa frågor – vad är speciellt med det?

Showroom5 5 roliga sätt att förbättra dina inredningsfärdigheter

Skulle det se bättre ut någon annanstans? Det finns inget rätt eller fel svar, men du kommer att tänka på det och förbättra dina inredningsfärdigheter på nolltid. Om du gillar något kan du alltid skriva ner det eller ta ett snabbt foto.

  1. Börja långsamt

Inredningsarkitekter skapar utrymme som inte bara är funktionellt utan också estetiskt tilltalande. Detta betyder dock inte att du behöver flytta in i möbler direkt och göra dramatiska förändringar i ditt hem. Börja istället långsamt och enkelt.

Experimentera med mindre möbler och dekorationer. Se hur det går när det är bättre, mer märkbart och så vidare. De vet att du gör saker rätt när dina gäster börjar märka saker och betalar en komplimang.

  1. Online-kurser

Om du verkligen vill gå in i inredningsdesign är onlinekurser ett utmärkt ställe att börja. Du har teoretisk och praktisk kunskap och undervisas vanligtvis av en ansedd tränare. Och internet har massor av resurser när det gäller lärande online. Det bästa? Det finns gratis kurser och resurser där ute som definitivt kommer att sätta dig på rätt spår.

Sammantaget finns det många steg du kan ta om du vill förbättra dina inredningsfärdigheter. Från att hitta inspiration från etablerade stilar och mönster till att ta kurser online, så länge du tillämpar denna kunskap i ditt dagliga liv, har du en bra start.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*