Home / Hem / Få ut det mesta av din lägenhetslayout
Få ut det mesta av din lägenhetslayout

Få ut det mesta av din lägenhetslayout

Säg ja till lägenhetens layout. Idag på fastighetsmarknaden har du ett brett utbud av alternativ att välja mellan. Behöver du två-rumslägenheter, två rum?

Vill du ha ett hus på 200 kvadratmeter men har bara råd med en studio? Du behöver inte nöja dig med mindre än du förtjänar. Läs vår guide om hur du gör ditt hem mer lämpligt för din livsstil

Antalet huvuden:

Uptown-High-Rise-by-Dona-Rosene-Interiors Få ut mesta möjliga av din lägenhetslayoutBildkälla: Dona Rosene Interiors

Att fatta ett beslut om hur många som skulle leva under ett tak kan tyckas uppenbart, men det kan visa sig svårt.

Även om du bor ensam måste du ibland ta in din familj och vänner. Tror du att du kommer att ha ofta besökare?

Om svaret på den här frågan är ja, bör du överväga att ha ett extra rum i din lägenhet som en fristad så att du och din familj inte behöver förpackas som sardiner, oavsett hur nära du är. det är aldrig bekvämt.

Färska tillsatser:

Jul-för-dröm-hem Få ut mesta möjliga av din lägenhetslayoutBildkälla: dröm hus

Är du ett nyklädt par? I genomsnitt bor du i samma lägenhet i 3-4 år, så det är klokt att tänka framåt. Om du ser en Miny inom en snar framtid, börja leta efter en lägenhet med två sovrum direkt!

Vi vet alla hur mycket smärta kan röra sig. Föreställ dig nu att du flyttar runt din sjätte graviditetsmånad eller värre med en bebis.

Den arbetsnarkotiska livsstilen:

Det verkar lätt för vår generation att gå vilse i det arbetsflöde som du har skapat för dig själv. När du arbetar 12 av 24 timmar och bara kommer tillbaka till din spjälsäng för att vila, verkar det att bränna ett hål i fickan upprörande för ett huspris.

Om du är en av de överambitiösa människorna är studiolägenheten rätt val för dig. Räkningar är billigare, verkar svåra att bli röriga och mycket billigare.

Ett husparadis:

Drew-McGukin-Interiors-Chelsea-lägenhet-by-Drew-McGukin-Interiors- @ drawmcgukin Få ut mesta möjliga av din lägenhetslayoutBildkälla: Drew McGukin Interiors @drewmcgukin

Om du har husdjur måste du lägga till en ny ruta för att kolla in din husjakt. De flesta ställen accepterar husdjur men har krav (dvs. endast små hundar).

En katt är ett enkelt husdjur, allt som behövs är en sandlåda, men hur är det med stora hundar? Du måste se till att han har tillräckligt med utrymme och är nöjd med utrymmet. Om du inte är medveten om det kommer han att låta alla veta.

Listor, listor, listor

Om du vill göra saker lättare för dig själv är det en bra idé att göra en lista över alla saker du letar efter i en lägenhet. Håll det alltid för dig själv, speciellt när du går hem på jakt.

West Village Bachelor Pad från LABLstudio Få ut det mesta av din lägenhetslayoutBildkälla: LABLstudio

Det skulle vara en mardröm att flytta in i ditt drömhem bara för att inse att det är för litet för dig. Det finns naturligtvis en lösning på detta utan att bryta din första granns murar.

Så sluta gråta om ditt lilla utrymme och gör något åt ​​det – en kudde här och där, Murphy Bed är rumsplanerare och inredningsarkitekter när det gäller att få ut det mesta av vad ditt hem har att erbjuda. Det bästa rådet vi har är att google: idéer för design av studiolägenheter.

Liv genom färgade glasögon

Singapore-Penthouse-by-DESIGN-INTERVENTION Få ut det mesta av din lägenhetslayoutBildkälla: DESIGNINTERVENTION

Ett färgstänk kan göra underverk för rummet. Var dock försiktig om du är hyresgäst, se till att du använder en ljusare nyans som lätt kan maskeras innan du lämnar.

Blanda ett mönster och en struktur för att hålla saker intressanta.

Arbeta i färgstänk.

Om du börjar med en neutral bas och sedan blandar i färg kommer du alltid att hålla trenden.

Roligt mönster:

Du kommer alltid att vara en trendsättare om du är säker på att du kan blanda ett bra mönster i din inredning.

Gör dig bekväm:

Casa-de-Patricia-Bustos-by-Javier-Bravo Få ut mesta möjliga av din lägenhetslayoutBildkälla: Javier Bravo

Om du vill att din lägenhet ska kännas enorm har vi en offert till dig. Separera dina vardagsrum och fördela exakt rätt utrymme. Du frågar hur mycket som räcker?

Ställ in dina prioriteringar tydligt:

När en dörr stängs stängs de andra och tvärtom. Detsamma gäller utformningen av studiolägenheter. För att få lite utrymme i din grotta för att vara ett stort antal spelkvällar kan du behöva offra lite utrymme i köket. Välj vad som är viktigare – det ständiga flödet av guacamole eller inbjudan från dina bästa vänner

Var ska jag sitta?

Van-Buren-Condo-by-Suzan-J-Designs-Decorating-Den-Interiors-2 Få ut mesta möjliga av din lägenhetslayoutBildkälla: Suzan J Designs – Inredning av interiören

Vi är alla överens om att sitta på en säng är reserverat för ditt tonårssovrum efter att din mamma har tvättat dina lakan. Ingen har tid för det när Netflix väntar på dem.

Sittplatsen kan utformas enkelt. Allt du behöver är en soffa, en böna eller en fåtölj. Layouten på lägenhetsmöblerna ska passa din smak och budget, även om du bara behöver kasta några dekorativa kuddar på golvet. Detta kommer att fräscha upp ditt vardagsrum.

Kom inte ut ur garderoben

När du har ett jobb som inte kräver att du går till kontoret vet du att det kan vara svårt att vara hemma. Det är därför ett minikontorsutrymme är det rätta svaret för dig.

Med alla de bärbara, prisvärda ställen, vem behöver verkligen en garderob? Om du flyttar några hyllor och sätter upp en stol och lampa har du ett konvertibelt kontor.

Glasunderland

Ezzanine-lägenhet-i-Edinburgh-West-End-by-Dog-Fox Få ut det mesta av din lägenhetslayoutBildkälla: Hund + räv

Använd genomskinliga möbler för att skapa en illusion av storlek. Om du tror att du inte har råd med glasmöbler har märken som IKEA plastmöbler av hög kvalitet som kommer att ha samma effekt på utrymmet.

Ju större desto bättre:

Du kan inte lyckas om du är rädd. Om du är orolig för att den stora sängen kommer att svälja resten av rummet, gör det inte. Ibland måste funktionalitet väljas framför utseende.

Abrakadabra! Det är borta:

City-Studio-lägenhet-av-svart-och-mjölk-inredning-design-London Få ut mesta möjliga av din lägenhetslayoutBildkälla: Svart och mjölk | Inredningsdesign | London

Det perfekta exemplet på detta är Murphy-sängen, som fälls upp när du inte sover i den. Detsamma kan göras med soffbord och till och med stolar

Ange posten

Fake en formell lista genom att sätta en skänk vid dörren. Använd det som ett foajébord för att släppa dina nycklar och väskor. Du kan också använda den för att lagra skor och tröjor.

Earls-Court-Apartment-by-Ensoul-Ltd Få ut mesta möjliga av din lägenhetslayoutBildkälla: Ensoul Ltd.

DIY sektion

Om du inte har en liten villa, gör det själv. Med många prisvärda alternativ som är utformade just för detta ändamål kan du uppfinna ditt hem på 10 minuter och några dollar

Nu ser du mig, nu gör du inte det

Lägenhet-i-historiska-Paris-av-Tatiana-Nicole Få ut det mesta av din lägenhetslayoutBildkälla: Tatiana Nicol

Tro det eller ej, en av de fantastiska idéerna om studiolägenheter är en gardin.

Den kan användas för integritet när den används på en säng och det bästa är att du enkelt kan dölja all den röra du kan ha gjort när du har oväntade besökare.

Vertikal är din vän:

När planlösningarna i en studiolägenhet inte räcker för dig blir väggarna din bästa vän. Välj höga skåp och få så många hyllor som möjligt. Detta är inte bara en bra lagringslösning, men den ser också riktigt bra ut.

Spegel spegel på väggen där:

Appartement-Paris-16-by-CDA-DESIGN Få ut det mesta av din lägenhetslayoutBildkälla: CDA DESIGN

Även din mormor vet att speglar ger djup till ett rum som bara inte finns där. Få så många du kan och njut av din reflektion i spegeln och det extra utrymme som den erbjuder.

Uppmärksamhet! Det går ett bord!

Hjul på möblerna kan revolutionera känslan av ditt hem. Det kan hjälpa dig när du behöver flytta saker eller till och med ändra hela syftet med möbeln. Se hur ditt soffbord blir en stol.

Vad är under dina fötter:

Houzz-Tours-Roon-Rahn-von-Mia-Mortensen-Fotografie Få ut det mesta av din lägenhetslayoutBildkälla: Mia Mortensen Photography

Ett annat knep i den här boken är att sätta en matta på golven som ger en visuell åtskillnad från sittgruppen och allt annat. Det kommer att lägga till en touch av struktur och mönster till ditt monotona utrymme.

Bokvägg:

Ett välkänt hack använder förvaringsskåp som rumsdelare. Men varför inte använda en horisontell bokhylla? Om du är en bokmask är detta valet för dig.

Mindre är mer:

Bijou-Marylebone-lägenhet-von-Maurizio-Pellizzoni-Ltd Få ut mesta möjliga av din lägenhetslayoutBildkälla: Maurizio Pellizzoni Ltd.

Försök att göra ditt färgschema så allierat som möjligt. När du gör tvåfärgade väggar öppnas rummet och ser snyggt och snyggt ut. De bästa färgerna är de ljusare färgerna.

Micro-Apartment-by-AllenKillcoyne-Architects Få ut mesta möjliga av din lägenhetslayoutBildkälla: Allen + Killcoyne Architects

En stor sak för varje pojke är att ha sin egen lägenhet med eller utan rumskompis. Den svåra delen är hur man ska klara sig själv med begränsade resurser eller arroganta rumskompisar. Vi hoppas att den här artikeln har hjälpt dig att få lite inblick i hack om hur du får ut det mesta av ditt utrymme, oavsett hur otillräckligt det kan vara.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*