Home / Hem / Extra stora dekorativa väggur
Extra stora dekorativa väggur

Extra stora dekorativa väggur

Extra stora dekorativa väggur

I vår moderna värld behöver varje rum en klocka. Våra dagar är mekaniskt uppdelade i timmar och minuter, fyllda med möten, möten och till och med måltider – allt drivs av klockan. Eftersom detta till stor del är ett sant uttalande, varför inte göra ett uttalande med din väggklocka? Du kan ha en toppmodern eller en som speglar historien om tidtagning och industri. Det kan vara tyst eller innehålla en omgivande tick-tock som påminner om de dagar då klockor behövdes lindas dagligen för att ha det bra.

Runda klockor

Eftersom dagen upprepar sig vid soluppgång, solnedgång, måltider, sömn och arbete är det bara logiskt att ha en rund urtavla. Stora klockor, som de som visades på tågstationer, busshållplatser eller till och med klassrum, är lätta att läsa och ratten är en plattform för dekoration. Händerna kan också vara ett dekorationsmedel, liksom antalet timmar. Färg kan också spela en roll i utseendet på en klocka.

Rektangulära eller fyrkantiga klockor

Det är möjligt att ha en analog klocka som har cirkulär rörelse mot en fyrkantig eller rektangulär bakgrund. Dessa lägger lite intresse på ratten och ger fortfarande möjlighet till skillnader i utseende. Eftersom det inte är ett traditionellt utseende är det också en tid att konstnärt skildra tiden.

Ovanliga eller organiska former

Du kan sätta en urtavla på nästan vad som helst, inklusive framför växlar, på en cykel eller framför ett konstverk. Allt som verkligen behövs är ett sätt att markera timmar och kanske minuter och spela in rörliga händer. Det betyder att himlen är gränsen för kreativa klockdesigner. Du kan till och med ha genombrutna klockor som låter färgen på färgen bakom klockan visa igenom och gör den till en del av ditt konstnärliga uttalande. Klockor är en viktig del av vårt moderna liv. De gör det enkelt att komma till möten, möten eller sociala evenemang i tid. Ditt liv blir enklare när du har en klocka i varje rum. Så varför inte använda klockan för att göra ett uttalande eller smälta in i ornamenten i ditt rum? Leta efter idéer nedan.

Överdimensionerad öppen väggklocka

30 tums öppen storlek och öppen storlek väggklocka i svart med romerska siffror på timmen. Smala grå händer flyttas av kraftbasen mitt i klockan. Ett utmärkt val för placering på en vit eller pastellfärgad vägg. Från Laurel Foundry Modern Farmhouse.


Varm till sval klocka

En ovanlig klocka med konstverk som bakgrund. Konsten är skuggad från ljusröd över gul, sedan grön och blå – varm till sval. En alternativ komposition av samma artist är Constant Motion. Båda kompositionerna är av Laura Trevey. Klockorna erbjuds av East Urban Home.


Bekymrad rund urtavla med romerska siffror

Perfekt för din bohemiska reträtt. Den nödställda träskivan påminner om gamla tågstationer och visar legenden ”Antiquite de Paris 1887”. Det stora ansiktet är lätt att läsa i hela rummet. När ett batteri sätts i förblir inte bara tiden utan det finns också ett mjukt klick för att verifiera att det är korrekt. Endast avsedd för inomhusbruk.


Jätteklocka

Många fina klockor har fönster där urverk visas. Men med denna klocka är rörelsen hela klockan, hängande på väggen. Kugghjulen rör sig inte och används för dekoration. Klockan i sig har en bred, krämfärgad urtavla med guldpläterade romerska siffror och drivs av ett enda AA-batteri. Ändå är stycket attraktivt och roligt.


En enorm fickur

Under många år var en herrfickur en viktig utrustning. Det hjälpte honom inte bara att komma till möten i tid, klockkedjan och hänget var en dekorativ del av herrkläderna. Denna överdimensionerade klocka är dekorerad med en stam och ögla som liknar de gamla uren. Den har ett desperat vitt ansikte, svarta romerska siffror, en liljedekoration och visar datumet 1879.


Rektangulär överdimensionerad klocka

Dillwyn Midcentury väggklocka från Wade Logan är rektangulär i form med guldfärgade romerska siffror på kvartalsmarkörerna och guldfärgade indikatorlinjer på de andra timmarkörerna. Väggen bakom den är synlig genom klockans kropp. Den drivs av en liten central motor som kräver ett enda AA-batteri.


Glänsande timmar klocka

Den här 30-tums klockan från Langley Street ser ut som den räknar blanka timmar. Ratten är gjord av enkel krom, med kvartalen markerade med arabiska siffror. Den är monterad mot bruna trästrålar isärade med krompluggar med pärlor så att den ser ut som en stiliserad sol. Batterier krävs endast för inomhusbruk.


Väggklocka för tråd

Vanderburg 24 ”kantiga trådklockor från Mercury Row är en invecklad design gjord av tjock, guldfärgad tråd. Kvartalsstationerna är markerade med en enkel tråd, medan de däremellan delar vinkeldesignen. Ansiktet är ett val av guld och vitt eller brunt och guld. Den använder 2 AA-batterier och avger ett tickande omgivande ljud när den används. Endast avsedd för inomhusbruk.


Fabriksklocka

Gears Wall Clock av Austin Trent Design är en vanlig, rund urtavla med arabiska siffror dekorerade med ett arrangemang av kugghjul mot en bakgrund av vinklade svarta linjer. Utmärkt för Age of Industry-inredning. Omge det bara med ritningar, bilder av fabriker och annan industriell konst. Batterier krävs endast för inomhusbruk.


Cykel väggklocka

Andrewson cykelväggklocka ser ut som ett gammalt pariserhjul som reste rakt ut ur väggen. Mellan styret finns en gammaldags väckarklocka med romerska siffror. Under klockan finns en cykelkorg som kan användas för att lagra en prydnad eller en växt.


Extra stora dekorativa väggklockor Klockor Great Squa Extra Large.
Stora dekorativa väggur - Idéer på Fot
Amazon.com: Westzytturm Extra stor väggklocka Trä Rustik.
Toppfoto av extra stora överdimensionerade dekorativa väggur till salu.
Classice-oversized-and-Large-Wall-Clock.jpg 576 × 394 pixlar |  Stor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*