Home / Hem / En samling bilder för övergångsinredning

En samling bilder för övergångsinredning

För att uppnå en vacker och minnesvärd inredning måste du definiera din stil. Så mycket som en designer känner dig och dina intressen kan de fortfarande bli ombedd att komma med en idealisk, elegant lösning för ditt utrymme. Vissa av oss kommer att vara ganska tydliga med våra rustika eller samtida idéer, men majoriteten kommer fortfarande att sitta fast någonstans mellan olika stilar. Hur kunde designers hantera dem?

Lösningen är den tillfälliga inredningen. Begreppet är inte riktigt bekant för människor utanför designvärlden, även om det täcker behoven hos de flesta husägare.

Som ni kan föreställa er relationen att flytta objekt från en plats till en annan. När det gäller design speglar övergången kombinationen av två eller flera stilar i ett enkelrum på ett sätt som ser harmoniskt och sammanhängande ut. Därför kan alla designelement falla under kategorin övergångsdesignelement.

A-Collection-of-Pictures-for-Transitional-Interior-Design10 En samling-bilder-för-Transitional-Interior-DesignBildkälla: B Moore Design, Inc.

Dessutom växer övergångsdesignen i popularitet och antalet husägare som väljer att slå samman olika element (t.ex. antika möbler och tydliga föremål) ökar dramatiskt. Det är därför vi alla bör ha detta i åtanke när vi dekorerar vårt nya hem.

En översikt över övergångsdesignen

A-samling-av-bilder-för-övergång-interiör-design12 En samling av-bilder-för-övergång-interiör-designBildkälla: B Moore Design, Inc.

I de flesta fall hänvisar övergångsstilen till en kombination av moderna och traditionella möbler, tyger, material och ytbehandlingar. När det görs korrekt resulterar övergångsdesignen i en elegant miljö som ser fantastisk ut samtidigt som den är bekväm. Processen är ganska enkel, speciellt om du väljer en asiatisk, mission eller skakstil etablering.

”Going Transitional” inkluderar intressanta kombinationer av raka möbler och lackerade ytor med böjda möbler. Slutresultatet är ett utrymme som ser lika feminint och maskulint ut, men inte fyllt med tillbehör och texturer. I själva verket är denna designlösning renare än många av dess enkelt designade motsvarigheter.

Många människor förväxlar övergångsstilen med det eklektiska, även om de har många skillnader. Övergångsrum blandar antikviteter med moderna möbler, men uppmärksammar det klassiska, enkla utseendet på deras element. Eklektiska rum är däremot inte lika sofistikerade.

Låter det som en stil som kan fungera för dig? Om svaret är ja, så kan du använda det:

Neutrala pallar

A-samling-av-bilder-för-övergång-interiör-design7 En samling av-bilder-för-övergång-interiör-designBildkälla: Thornton design

Övergångsstilen är nära relaterad till minimalism, som huvudsakligen avser färgerna som används. Helst bör de inte korsa neutrala gränser och variera från varm och krämvit till mysig brun, svart eller kol. Andra färger kan bara plockas upp med små tillbehör eller i rollen som blygsamma accenter.

Utrustning

A-samling-av-bilder-för-övergång-inredning-design9 En samling av-bilder-för-övergång-inredning-designBildkälla: B Moore Design, Inc.

Tillbehör som färger bör hållas på ett minimum. Det kan antingen vara en vacker krukväxt i fönstret eller en serie favoritfamiljefoton inramade i silver eller trä. Faktum är att något silverelement (t.ex. ljusstake) är en kontrapunkt för dina enkla möbler.

Inredning

A-samling-av-bilder-för-övergång-interiör-design6 En samling-av-bilder-för-övergång-interiör-designBildkälla: Michael J. Lee Photography

Inredningen i övergångsstil kan relatera till alla element du redan har. Huvudinställningsregeln är att hålla linjerna strikta och raka, och ibland lägga till en böjd kurva för att “snedvrida” monotonin. Tanken är att göra rummen varken maskulina eller rufsiga, utan att vara bekväma för varje smak och generation. Konceptet förblir ödmjukt men raffinerat, särskilt för att färgerna är enkla och platsen känns varm och avslappnande (beige, solbränna, elfenben etc.).

Kombination av texturer

A-samling-av-bilder-för-övergång-interiör-design5 En samling av-bilder-för-övergång-interiör-designBildkälla: Tim Cuppett Architects

En av de saker som gör övergångsstilen så populär är den samtida mixen av texturer. Kombinera gärna siden, chenille, mocka, läder, linne och bomull med de råare texturerna av trä, slipad granit eller till och med en smidig servering av polerat glas. Sådana kombinationer möter stort intresse och får din plats att se unik och varm ut.

att lysa

A-samling-av-bilder-för-övergång-inredning-design3 En samling-av-bilder-för-övergång-inredning-designBildkälla: Webber + Studio, arkitekter

Övergångsdesignen är populär bland de vita paraplyerna av linnetrumma. Vanligtvis är de fästa som hängande lampor, men de ser också bra ut som bordsljus. De andra tillgängliga alternativen är moderna repliker av traditionella ljuskronor eller lampor med silver / kromdetaljer.

Windowing

A-samling-av-bilder-för-övergång-interiör-design4 En samling av-bilder-för-övergång-interiör-designBildkälla: Design Transformations

Övergångsfönster bör vara så enkla som möjligt. Allt du behöver är samlade gardiner eller enkla stavar med snygga ändar. En annan bra idé är att gå efter romerska nyanser eller vävda persienner med hemtrevliga strukturer. Oavsett vad du väljer, undvik krusiduller och håll platsen så enkel som möjligt.

Övergångsstil i inre sammanhållningens tjänst

A-samling-av-bilder-för-övergångs-interiör-design11 En samling av-bilder-för-övergångs-interiör-designBildkälla: B Moore Design, Inc.

Den svåraste delen av övergångsinredning är att skapa sammanhållning. Inte alla idéer är ”blandbara” vilket innebär att du måste vara försiktig med dina element och ditt utrymme.

Övergångsrum: välj möbler med moderna, raka linjer; och traditionell klädsel. Alternativt kan du ta de traditionella bitarna du redan har och kombinera dem med moderna ljuskällor eller exponerade glödlampor. Vi rekommenderar klassiska lösningar som träpaneler för att omforma moderna matsalar.

Övergångsrum: Du kan hantera sovrummet på ett relativt enkelt sätt: ta din traditionella böjda sänggavel och kläd den med modern tyg (t.ex. stålfärgat tyg). Förutsatt att du har tillräckligt med utrymme att renovera, ta med ett modernt kubbord som sticker ut från dina traditionella sänggavlar och metalllampor.

A-samling-av-bilder-för-övergång-inredning-design8 En samling av-bilder-för-övergång-inredning-designBildkälla: Thornton design

Övergångskök: Kök är det bästa området för intressanta och oväntade experiment. Du kan till exempel ersätta de traditionella träpanelerna med panelpaneler, särskilt när det gäller att dekorera ditt kylskåp. Vi rekommenderar också att du kombinerar komponenter från olika tider, t.ex. B. Konsoler, gjutna delar, fästen, etc. eller ett modernt handfat för ett unikt kök.

Övergångsbadrum: Övergångsbadrum är beroende av moderna duschställ som öppna stativ som är omgivna av glas. Dessa duschkabiner ser bra ut i kombination med porslinsrör eller traditionella träelement som tillför tyngdkraften och hantverks estetiken till ditt badrum. Återigen är du hjärtligt inbjuden att “kombinera” influenser från olika epoker (moderna handfat och moderna bänkskivor i sten tillsammans med vintage badkar) och att blanda toalettdesigner med en synlig kontrast mellan nutid och det förflutna.

Övergångsrum: Det viktigaste målet att utforma ett vardagsrum är att göra det bekvämt. Det betyder att du ska kombinera varma tyger med enkla möbler och ta bort alla föremål som ser kalla eller obalanserade ut.

A-samling-av-bilder-för-övergång-inredning-design1 En samling av-bilder-för-övergång-inredning-designBildkälla: Linda McDougald Design | Vykort från Paris Home

Dessutom är användningen av övergångsdesign i ditt vardagsrum inte bara relaterad till den typ av möbler du använder utan också till dess storlek. Du måste justera alla element till det tillgängliga utrymmet och balansera din sittgrupp med den i enlighet därmed. Kom ihåg att du kan få ditt utrymme att se större ut med mjuka mattor, stora konstverk eller enkla kuddar och soffakast. Det bästa med dessa lösningar är att de är snabba och prisvärda – allt du behöver är att vara kreativ!

Med rätt traditionell design kan kombinationen av två helt motsatta stilar resultera i en sammanhängande miljö. Men om du är rädd för att göra det själv, be om professionell rådgivning eller anlita kvalificerad personal för att hjälpa dig att göra det.

Tänk utanför lådan

A-samling-av-bilder-för-övergång-inredning-design2 En samling av-bilder-för-övergång-inredning-designBildkälla: Jeneration Interiors

Valet av övergångsdekoration är redan en innovation, även om du vill kombinera befintliga element i stället för att köpa nya. Det betyder att du har en annan och futuristisk plats där du kan anta vilken ny dekoration du vill.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*