Home / Dekor / Ek köksskåp idéer
Ek köksskåp idéer

Ek köksskåp idéer

EK KÖK-IDÉER – Ek är en toppinvestering när det gäller inredning, köksmöbler ingår. Ek är naturligt stark. När du väl har valt detta material kan ditt köksskåp användas under lång tid.

Ek ser klassisk ut och förblir synkroniserad med den moderna köksmodellen. Du behöver bara en enkel variant för att få det klassiska materialet att se vackert och elegant ut. Ek ser fräsch ut som du inte nödvändigtvis behöver måla om du inte behöver en rejäl förfriskning.

Vanligt ek köksskåp

Vanligt ek köksskåp
Källa: hgtv.com

Låt oss börja listan med det här ekutseendet vi ser mycket. Vissa människor väljer denna kategori för sina vardagsrumsskåp, andra älskar materialet som ett köksskåp. Den här bilden tar den senare idén.

Köksskåpet visar smala köksskåp och lådor av ek som hela skåp. Den enkla möbeldesignen passar in i detta moderna kök. Vi tror att eken kommer att ommålas för att fräscha upp den lite.

På det här sättet är den supermjuka bruna av backsplash djärvt varierad. Köket visar ett elegant koncept för att svepa in det i en helt brunaktig ton.

Utomhus köksskåp

Utomhus köksskåp
Källa: gr8lakescamper.blogspot.com

Om du gillar att resa med familjen är ett fritidsfordon inte en meningslös investering för dig. Att gå ut med familjen ger oförglömliga upplevelser i hjärtat som pengar inte kan köpa. Uteköket blir en oundviklig del av att familjen får hälsosamma näringsämnen.

Genom att välja ek som material för utomhusköksskåpet kan du återställa ingredienserna och dryckerna till livsmedel på språng. Detta kök ger en enkel och användbar ekskåpstil i form av ett skåp och en låda.

Vi tror att skåpen tål den förändrade temperaturen på gatan. Det är det bästa materialet för att säkerställa lång och varaktig användning av köksredskap.

Bekvämt köksskåp i ek

Bekvämt köksskåp i ek
Källa: kitchencabinetkings.com

Ek får en cool variation i denna köksskåpsmodell. Ekbjälkar är polerade och sedan mjukade för att skapa det enkla och eleganta köksskåpet i form av skåp och lådor. Var och en av dem innehåller en enkel knapp.

En enkel design tillämpas på minnesmodellerna. Var och en av underenheterna innehåller raka kurvor som kanter. Ekens köksskåpsmodell gör ett bra jobb för köket som serverar den högteknologiska köksredskapet och den svarta bakplattan.

Den naturliga smaken fyller köket på ett modernt sätt.

Målat ek köksskåp

Målat ek köksskåp
Källa: chuckragantix.com

Vi vet att en del av er kan bli uttråkad av ek i sin naturliga brunfärg. Låt dig måla ekens köksskåp som du har andra färger. Som en bra start, välj neutrala färger som grå eller vit.

Den här bilden är grå. Färgen gäller för alla skåp och lådor som delar av hela skåpet. Resultatet är fantastiskt. Möblerna blir lätta och eleganta. Tack vare materialet behåller lagringsutrymmet sitt klassiska utseende.

Möblerna som sträcker sig horisontellt är en smakfull dekoration i sig.

Brave Oak köksskåp

Brave Oak köksskåp
Källa: donpedrobrooklyn.com

En annan inspiration för att måla ditt ekskåp. Tveka inte att anpassa det nya ansiktet på ekmöbler till din personlighet. Ta bilden som ett exempel. Köksmöblerna väljer smak från brunt till rött.

Detta gör att eken blommar starkt. Vi välkomnar urvalet av möbelbilder som förmedlar en djärv känsla för den enkla bänkskivan och den mörka backplattan. Faktum är att skåpen, bänkskivan och backsplashen har en liknande ton.

Skåpen tar en djärv twist för att lysa upp hela köket. På så sätt kan du fånga en livlig känsla i köket.

Premium köksskåp i ek

Premium köksskåp i ek
Källa: traditionalhome.com

Förlåt oss för vårt fokus på skafferiet, inte huvudköket på den här bilden. Eftersom skafferiet ligger mittemot köket hoppas vi att du inte har något emot valet och märkningen av skåpstilen.

På avstånd kan du vara säker på att vi hänvisar till detta som premium ek. De här ekmöblerna är starka och mycket klassiska och omsluter bäst det shabby chic köket. Intens traditionell smak fyller luften i detta kök.

Skåpens ek förblir som den är. Ingen målning krävs därför för vintageköket.

Köksskåp i mörk ek

Köksskåp i mörk ek
Källa: thriftydecorchick.com

Du kan antingen måla ekens skåp eller välja just den typen av ek från början. Vi älskar denna skåpstil av två skäl. Den första avser den exakta mätningen av ekens köksskåp.

Denna noggranna planering leder till köksskåpet som omger mikrovågsugnen. Det ser väldigt cool ut. På grund av det begränsade utrymmet visar köket dekorationer på basenheten.

Den andra anledningen avser den speciella användningen av ek, som står i kontrast till den enkla och lätta smaken som kommer från de flesta andra element i köket.

Mysigt ek köksskåp

Mysigt ek köksskåp
Källa: Paristriptips.com

Förmodligen den enklaste typen av ek som du kan hitta i många hårdvaruaffärer. Denna köksmöbler i ek ser lätt och avslappnad ut. Det gäller också enkel design i form av raka kurvor som skåpets kanter.

När du tittar på ekens köksskåp kan du omedelbart känna en bekväm känsla. Men det betyder inte att skåpen kan hålla länge.

Övre köksskåp i ek

Övre köksskåp i ek
Källa: twoni.com

Ett annat exempel för dig som vill ta fram klassiska och subtila ekfunktioner. Köksskåpet är tillverkat av tvåfärgad ek, den ena ser brun ut och den andra svart. De två skapar dramatiska känslor för köket.

Ekskåpstonen passar in i köket, som ser så överdådigt och vintage ut. Det lyxiga intrycket är mycket starkt i detta övergripande utseende. Den vackraste kopian av den klassiska stilen för det moderna köket.

Dramatiskt köksskåp i ek

Dramatiskt ekskåp
Källa: liguefrancilienne.com

Om mörker inte räcker för dig, gör något dramatiskt för ditt kök. Detta sista förslag är ett stort avvik från den sjunde idén. Detta kök väljer denna rekommendation perfekt när vi granskar köksbacksplashen.

Köksskåpet väljer just denna ekton, som är både dramatisk och kraftfull. Ekens styrka framgår tydligt här. Intressant nog att notera att köksskåpet använder en snygg skåpmodell.

Titta bara på de speciella segmenten för flaskor och glas i köksskåpet. En sådan sällsynt men ändå kreativ idé för underenheter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*