Home / Hem / Egyptisk heminredning
Egyptisk heminredning

Egyptisk heminredning

Egyptisk heminredning

Många tycker om god egyptisk heminredning, men det kan vara svårt att hitta de perfekta bitarna. Livet i det gamla Egypten var inte homogent. Det fanns många olika livsstilar, så det är viktigt att planera bakgrunden för ett rum. Oftast görs en sandsten eller bambu väggbehandling. Att förstå de egyptiska gudarna hjälper till att planera det budskap som din inredning ska förmedla. Du kanske till exempel vill välja en gud som ska presidera över en viss aspekt av livet. Ett annat övervägande är att planera hur varje bit ska användas. Många egyptiska dekorationer är ömtåliga och bör användas i en skyddad miljö, medan andra inte kan användas för utomhusändamål. Vissa vaser är endast för dekoration, medan andra kan användas som planteringsmaskiner. Varje val ger ditt hem en unik känsla.

Bestäm rätt storlek och vikt

Mät de områden där du vill placera dina föremål. Observera också de olika viktgränserna och minimivärdena. Var försiktig när du väljer delar utomhus. Vissa traditionella bitar kan vara för levande för moderna samhällen. Storlek är ett rimligt övervägande eftersom adekvat stöd krävs, särskilt med större delar. Till exempel vill du inte lägga en tung stenvas som vägs ner med krukväxt och en växt på en ömtålig vägghylla.

Definiera stilen i din region

Att definiera stilen kan kräva en del inledande undersökningar. Du kanske vill bestämma om du vill fokusera på en vald gud eller att generalisera. Om du väljer ett Isis-temaområde skulle det vara lämpligt att inkludera en underbar bit med Osiris eftersom han är hennes man. Seth och Isis, å andra sidan, skulle inte blanda sig bra eftersom de motsätter sig varandra i ideologi. Ytterligare planering hjälper till att samordna utrymmet åt dig och kan till och med imponera på egyptologistudenter som tittar på det. Av denna anledning, när du väljer bitar, bör du inte bara bestämma teman utan också leta efter budskapet för varje enskild bit. Egyptisk heminredning kan vara särskilt tillfredsställande för samlare eller avantgardistiska idealister som vill göra ett uttalande. Den egyptiska panteonen och de stiliserade konstverken sträckte sig över det breda spektrumet av liv i det forntida Egypten och gav den moderna samlaren gott om möjlighet att uttrycka sig eller göra ett uttalande om personlig livsstil.

Forntida egyptisk Ankh väggplatta

Om du vill ha kvalitet är den antika egyptiska tavlan något för dig. Varje avtryck på denna ank har en mycket detaljerad anledning och mening. Denna ankh är rik på historiska ikoner och äger allt. Den svarta basen med guldfinish gör att denna bit sticker ut på din vägg eller skrivbord.


Egyptisk Horus väggdekoration

Den här harus-väggdekoren är full av färger och liv som kan ge något till alla rum i egyptiskt tema. En naturlig gyllene basfärg passar bra med vilken bambubakgrund som helst. Horus monterar sina ankhs på varje klo med den traditionella solskivan ovanför huvudet. Den är handgjord och samlar många olika färgnyanser.


Ikoner för det egyptiska imperiets väggdekor

Denna väggdekoration kombinerar många egyptiska ikoner. Väggfästet visar sfinxen i all sin glans. Bakom sfinxen står den stora Isis, modergudinnan, med breda armar, liksom en pyramid och solen, som lyser med all sin kraft. Själva väggfästet är handmålat och gjutet i syntetiskt harts.


Skulptural gavelväggdekoration av det egyptiska templet

Väggdekorationen i den egyptiska tempelskulpturgaveln är en viktig del över en dörr för alla rum med egyptiskt tema. Den har en åldrad guldton och sträcker sig över 40 tum bred Ur-Uatchti. I mitten står gudinnan Nekhebet, som flankerar en ljusröd skiva av solen. Den här symbolen är känd för att ha varit i många tempel och försvarar dem inom från ondska.


Egyptisk tempelstele Tutankhamun väggdekoration

Den gyllene bilden av Tutankhamun är en som varje egyptisk anhängare känner till och som är nödvändig för alla samlingar. Med en storlek på 10 “x 8” kan denna dekor hängas nästan var som helst. Ebenholts- och guldytorna är lämpliga för alla rum med sandstenmotiv. Det är en bit som definierar, snarare än accentuerar, ett utrymme för att verkligen slutföra en uppsättning.


Egyptisk farao Akhenatens väggdekoration

Om du vill införliva något av Egyptens mysterium i ditt hem, finns det inget som en väggdekor från Akhenaten. Denna skulptur är en gammal svart eftersom han var den kätterska kungen som introducerade nya övertygelser och idéer. Denna bit kan erbjuda mycket för alla och har många andra betydelser.


Väggdekor av den egyptiska kobragudinnan

Det finns många unika typer av väggdekorationer med egyptiskt arv, men ingen sticker ut som den egyptiska kobragudinnan på väggen med ett iögonfallande utseende. Det här gyllene kobrahuvudet ser ut som att det nästan går efter dig. Texturarbetet är fantastiskt, med hennes mörka inlägg som förstärker guldfinishen ännu mer när hon ser upp på dig.


Eye of the Egyptian Horus Vase

Denna egyptiska vas med Horus Eye är full av färger och prydd med en av de mest kraftfulla designerna, “Wadjet”, även känd som Horus Eye. Dess amforaform är känd för många vassamlare och en hållbar design. Denna skyddande symbol är avsedd för inomhusbruk och kan ge liv och färg till alla delar av huset eller bordsskivan.


Farao Ramses I egyptisk linjalväggskulptur

Om du letar efter antika bitar som passar ditt rum med egyptiskt tema, kommer Ramses I att tänka på mig. Detta guldväggstycke kan fånga din uppmärksamhet av många anledningar. Toppen kan användas som en hylla för andra memorabilia eller antika bitar. Med en vikt på 9 pund är denna unika bit perfekt för ditt hem eller din trädgård.


Egyptisk sand av timglas

Sands of Time-timglaset kan läggas till i alla rum i huset eftersom det passar nästan var du än vill. Kroppens detaljerade design väcker snabbt uppmärksamhet. Den har en svart och åldrad guldfinish som gör att den här biten sticker ut i alla rum.


Egyptiska inredningsidéer 2020 |  Egyptisk heminredning.
Egyptiskt vardagsrum |  Decoracion egipcia, Decoración de unas.
Avstängd webbplats |  Egyptisk heminredning, egyptiska möbler, sovrum.
Egyptisk stil, moderna dekorationsidéer |  Egyptisk heminredning.
Egyptiskt 1/2 badrum |  Egyptisk heminredning, egyptiska dekorationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*