Home / Dekor / Speglade köksbacksplashidéer

Speglade köksbacksplashidéer

SPEGEL KÖK BACKPLASH IDÉER – Modernt och reflekterande. Många väljer speglade köksstänk som ett coolt sätt att förvandla delen till en snygg en. Denna backsplash-design skapar en bredare känsla när köket tar lite eller lite utrymme.

Du kan välja denna backsplash-design om du letar efter en som ger ett rent utseende till hela köket. Läs vår lista för detaljer tillsammans med mönster av speglade köksbacksplash.

Anspråksfullt speglat köksbacksplash

Anspråksfullt speglat köksbacksplash
Källa: wearefound.com

Håll ditt kök minimalistiskt med denna snygga, speglade backsplash-design. Välj ett stort rostfritt stålplåt för din backsplash, som den här bilden visar. Backsplash täcker det tomma utrymmet mellan köksfläkten och bänkskivan.

Backsplashen ser ganska ljus ut. Detta gör att du kan ta en titt på ditt eget ansikte. Denna backsplash stöds av köksbänken som använder rostfritt stål som material.

Den enkla backplattan balanserar de röda lådorna.

Fräsch, speglad köksbacksplash

Fräsch, speglad köksbacksplash
Källa: wordupmag.com

Först och främst föreslår backsplash att du väljer glasplattor som kan ge en blank ton för backsplash. Eller så kan du välja blanka arkmaterial som kan spara din budget. Det betyder att din backsplash kan lysa dag och natt.

För en fräsch atmosfär kan du överväga denna nyans av grönt. Färgen erbjuder en uppfriskande och naturlig ton, även om de inte är gjorda av råvaror. Backsplashen i sig innehåller rektangulära plattor med vita kanter.

Få en optimal glödande effekt ur denna bakplatta, speciellt om du placerar köket bredvid ett stort fönster som bilden visar.

Elegant backsplash i speglat kök

Elegant backsplash i speglat kök
Källa: Pinterest

Välj koppar som en naturlig färgleverantör för långvariga effekter. Det här materialet ger bäst en rödaktig ton till din planerade backsplash. Denna bild visar andra specifika strategier för att uppnå en elegant, speglad strategi.

Från toppen till köksbänken kan du se den blanka effekten av koppar från den elektroniska spisen. Backsplash innehåller rektangulära plattor med en mjuk kopparton. Backsplashet väljer inte en ljus metallisk nyans.

Detta val gör backplattan till ett graciöst område utan att förlora den glödande sidan.

Top Mirrored Kitchen Backsplash

Top Mirrored Kitchen Backsplash
Källa: trendir.com

Med ordet ”upp” menar vi verkligen att du verkligen kan se ditt eget ansikte tydligt från den bakåtskridandet. Backsplash använder små brickor av oregelbundna storlekar. Nästan som en mosaik känns backsplash ”trångt” och livligt.

Backsplash ser metalliskt ut och kommer troligen från den metall som används som material för backsplash. Det leder till en förståelig uppfattning att backsteget ser ut som en riktig spegel.

Och med köksbänkskivan i natursten har backplattan en mycket reflekterande effekt. Backsplash stöder köket, som ser futuristiskt ut.

Fet, speglad köksbacksplash

Fet, speglad köksbacksplash
Källa: Pinterest

I likhet med den första idén använder den femte av våra övergripande speglade kökbacksplashidéer stora, vanliga lakan. Bladet ser ljust ut. Du kan titta på den reflekterande sidan av bakplattan som speglar köksväggarna när lamporna lyser.

Backsplash väljer rött för den djärva och djärva extra atmosfären som du kan känna på den här bilden. För denna atmosfär måste du välja den ljusröda nyansen för en optimal energikänsla.

Backsplashet bildar en slående kontrast till den neutrala känslan i köket. Den övergripande tonen kommer från köksbänken och skåpen.

Mörkt, speglat köksbacksplash

Mörkt, speglat köksbacksplash
Källa: santorinisf.com

Mörka brickor kan reflekteras under vissa förhållanden. Först och främst måste du välja glasplattor med en mörk nyans, vilket framgår av den här bilden. Backsplash innehåller svarta, rektangulära glasplattor i olika storlekar, från små till stora.

Den andra aspekten kräver att du placerar bakplattan nära fönster, vilket illustreras ytterligare i den här bilden. Denna strategi kan göra brickorna ljusare. Bilden visar att du inte behöver oroa dig för att mörka brickor för backplash kan bli en dyster ton.

Backsplashen visar att de speglade brickorna i köket istället kan skapa en glänsande och positiv känsla.

Bekymrad, speglad köksbacksplash

Bekymrad, speglad köksbacksplash
Källa: nighthops.com

Vår sjunde idé gäller mosaikdesignen. Backsplash innehåller små, fyrkantiga brickor i flera färger. inklusive blå, brun och vit. Blå blir den dominerande färgen för denna backplash.

Backsplashen går från topp till botten (bänkskivan i köket) och ser blank och färgstark ut. Backsplash kan göra dig glad när du går in i köket.

Använd denna design om du letar efter en snabb booster för att muntra upp dig när du vill tappa humöret medan en hög med smutsiga glasögon och tallrikar hälsar dig direkt.

Trevligt speglat kök backsplash

Trevligt speglat kök backsplash
Källa: tilehub.com

Vi ger dig glasplattor igen som en enkel bringer med en reflekterande eller speglad effekt. Denna backsplash använder glasplattor som injiceras i de små rektangulära plattorna. Backsplashen ser ren ut på grund av de vita plattorna, även som en färg för kanterna.

Vi kallar detta backsplash ett sött exempel på grund av de små brickorna. Plattorna är snyggt ordnade så att du kan se dem snyggt medan du är i köket.

Tunnelbana, speglat kök backsplash

Tunnelbana, speglat kök backsplash
Källa: homedit.com

Vilken innovation tunnelbana stil kakel är. Du kan få klassiska och reflekterande effekter från denna design. Backsplash som uppstod i början av 1900-talet erbjuder tidlösa fördelar.

Förutom klassikern kan du skapa en spegeleffekt från brickorna. Backsplash skapar en ren atmosfär i köket. Backsplash utvidgar köket, vilket tar lite plats.

Med köksbänken i natursten lyser backsplashen ännu ljusare.

Fancy, speglat kök backsplash

Fancy, speglat kök backsplash
Källa: hgtv.commirrored

Efter rostfritt stål och koppar kan du välja metall som det speglade köksmaterialet. Backsplash kan lysa på en rimlig nivå utan att använda glasplattor. Detta beror på metallens natur som en naturlig reflekterande leverantör.

Backsplash innehåller små rektangulära former från topp till botten. Backsplashen blir bakgrunden till minnet. Det täcker inte diskbänken eller spisen som vi brukar se som matlagningsutrustningen ligger bredvid lägret.

Du kan bevisa den reflekterande sidan av bakplattan från köksbänken. Sammantaget är den lilla platsen en ovanlig och söt syn.

Förhoppningsvis kan du få lite inspiration om vilken idé du vill träna för att uppnå en speglad effekt på olika nivåer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*