Home / Hem / Dekorativt magnetkort

Dekorativt magnetkort

Dekorativt magnetkort

Dekorativa magnetkort är precis vad ditt hem behöver för att hålla det organiserat och snyggt på det enklaste och mest praktiska sättet. Den här artikeln lär dig hur du väljer den bästa produkten för ditt hem. Vi har också listat våra bästa erbjudanden för att göra köpprocessen enklare. Magnetkort är en häftklammer på kontoret eftersom de är mångsidiga, funktionella och lätta att använda. Men fler och fler husägare har sett deras användning i sina hem, vilket har resulterat i en hög efterfrågan på magnetiska dekorativa brädor. För att köpa en dekorativ tavla som du blir helt nöjd med, läs vår praktiska köpguide. Du kommer att upptäcka att det hjälper dig att välja en produkt och få köpprocessen att gå smidigt för dig.

Monteringsalternativ

Väggmontering – Väggmonterade magnetbrädor levereras ofta med L-clips eller hängande fästen. De är praktiska tillägg till hus. Beroende på produktens design kan det krävas vissa enheter och hårdvara för att montera ett kretskort. Men när den väl är monterad på en vägg kommer den att fungera som dekor i årtionden och ge en finish som kommer att förbli intakt i flera år.
Mobil – Mobilkort erbjuder maximal flexibilitet och är ofta robusta och lätta. Vissa enheter avsedda för kontor har låshjul. Ett mobilkort finns i en mängd olika stilar och storlekar och är den perfekta lösningen för ett rum med begränsat väggutrymme.

material

Nästa sak att tänka på när man väljer ett dekorativt magnetkort är materialet. Ett fantastiskt material är hållbart och mångsidigt samtidigt. Här är några av dina bästa alternativ: Plast – Magnetskivor i plast har en yta som bäst används endast i områden som inte kräver tung trafik. Med lätt användning och korrekt rengöring kommer en plastplåt med sina dekorativa egenskaper fortfarande att vara intakt att det håller i 3-5 år. Glas – Detta är det bästa materialet om du vill ha det mest eleganta och moderna magnetkortet. Det finns olika opaciteter och nyanser samt färger att välja mellan. För din säkerhet är en magnetisk glasskiva härdad och väl förpackad för att komma fram i utmärkt skick. Nu när du vet vad du behöver tänka på när du köper dekorativa magnetkort, kolla in våra bästa tips nedan!

Hahn Väggmonterad magnetplatta

Den första på vår lista är mycket dekorativ med en tuppdesign. Den kända tillverkaren Gracie Oaks hade ett snyggt träutseende. Det är både funktionellt och lätt för att ge en elegant känsla. Naturligtvis finns det ingen kompromiss om robusthet, eftersom själva produkten inte tillåter någon vridning. Det bästa med detta mycket dekorativa magnetkort? Du kan integrera den sömlöst i ditt kök eller vardagsrum!


Strip magnetisk skiva

En produkt från en av de mest populära tillverkarna av heminredning, House of Hampton. Det är verkligen värt att överväga eftersom det är lämpligt för alla boendemiljöer – ja, även kök! Detta magnetkort gör mycket eftersom det garanterat förbättrar dina presentationsförmåga och produktivitet.


Magnetplatta monterad på väggen

Låt ditt barn eller tonåring uttrycka sin kreativitet med denna färgglada väggmagnet från Tidy Books. Det är inte bara en funktionell produkt, den är också en smutsresistent whiteboard med ett förbättrat väggmonteringssystem. Eftersom varje bit är handgjord kan du förvänta dig en högkvalitativ och unik produkt.


Magnetplatta för familjevägg

Detta är en no-brainer och kan vara ett dekorativt element för alla rum. Det har lagts till med ordet “familj” och utsmyckat för att se snyggt och fräsch ut hela tiden. Tryckknappar och magneter ingår redan. Allt du behöver för installation är hushållsverktyg, såsom en skruvmejsel och gipsskruvar.


Magnetstavs staffli

Detta Disney Minnie Mouse magnetkort och stativ är ett roligt sätt för ditt barn att få ett försprång på att skriva och rita. Uppsättningen innehåller klotter, magnetiska alfabetstämplar, ett karaktärspussel, en svart tavlasida och en magnetisk torrradssida. Men det är inte allt eftersom det också kommer med tygfack som rymmer några av ditt barns leksaker!


Magnetstavs staffli

En produkt från en av de bästa skrivbordstillverkarna, Best-Rite, är denna röda och blå magnetiska flanell staffli ett bra komplement till sovrum och klassrum. Produkten har designats med en otrolig finish som inte bara är mycket hållbar men också lätt att radera. Det är ett måste för dem som har småbarn och förskolebarn.


Väggskiva

Här är en för hemmakontor! Det är ett snyggt magnetkort med en vit nödläge som passar perfekt till heminredning och kontor. Det är det enda verktyget du behöver för att organisera dina anteckningar och göra det ganska bekvämt.


Välj Happy Wall Mounted Magnetic Board

Som ett magnetkort som fungerar som en dekorativ väggdekoration, kommer du aldrig att märka hur funktionell den är om du inte sticker dina anteckningar på den. Häng detta på ditt vardagsrum eller köksvägg eftersom det är den bästa lösningen om du vill ge information till din familj. Eftersom ramen är tillverkad av trä är den endast avsedd för inomhusbruk.


Väggskiva

Storleken på detta väggmonterade magnetkort ger dig gott om plats för att skriva och skissa förutom att visa foton eller tryckt information. Denna lättmonterade dekorplatta levereras med en magnetisk ram, magnetbokstäver och 6 magneter.


Velio väggmagnetplatta

Den sista på vår lista är Blomus Velio-väggmagnet. Den levereras med ett dolt förvaringsutrymme för dina rockar, jackor och nycklar. Det är en funktionell lösning för att fylla tomma väggar. Det som imponerar oss med denna produkt är det faktum att de 6 magneterna är små och tillräckligt kraftfulla för att klistra stora foton, listor och vykort på glasdörren.


Söt magnetbräda gjord av en gammal ram |  Enkla DIY-projekt.
Pin av Revived Vintage på Ideas for Brush and Timber |  Dekorativ.
DECORATIVE MAGNETIC BOARDS Magnetbräda för torr radering |  Et
Magnetskiva |  Magnetvägg, dekorering av liten lägenhet, resor.
Dekorativ MAGNETBOARD inramad anslagstavla kricka av ShugabeeLane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*