Home / Hem / Dekorativt badrumsavgasfläkt med ljus
Dekorativt badrumsavgasfläkt med ljus

Dekorativt badrumsavgasfläkt med ljus

Dekorativt badrumsavgasfläkt med ljus

En dekorativ badrumsfläkt med ljus förbättrar komforten och utför en mycket viktig funktion: Skydda ett hus från skador som kan orsakas av mögel och mögel. Lär dig hur du väljer rätt enhet för ditt badrum och kolla in vår lista över de bästa dekorativa avgasfläktarna med belysning för badrum. I otaliga hem över hela landet har badrummen ingen ventilation eller fönster, vilket skapar problem, särskilt när hela rummet är helt dämpat. Precis som kök har egna avgasfläktar som tar bort överflödig ånga från matlagningen, behöver badrum också avgasfläktar som aktiveras när lamporna tänds. Badrumsavgasfläktar med belysning är också bra dekorativa element. Det finns dock några saker du måste tänka på innan du fattar ett köpbeslut, till exempel följande:

volym

Du kanske vill ha en avgasfläkt som inte ger något ljud när du slår på den. Husägare föredrar ofta ljudnivån som ger avskildhet medan badrummet används, särskilt i badrum eller pulverrum som ligger nära samlingsområden. Sones är branschstandarden för att mäta hur högt eller tyst en fläkt är när den används. En låg sone-klassificering betyder att fläkten är tyst. De bästa sonnivåerna ligger mellan 1,0 och 1,5 eftersom de avger rätt mängd ljud. Ljudet finns bara där för att ge badrumsanvändaren en aning om att fläkten har slagits på. Sone-värden på mindre än 0,3 anses redan vara hörbara för människor. Skaffa ett ohörbart avgasfläkt så att du kan maximera ditt badrums komfort. Nackdelen med detta är att det sannolikt kommer att springa under en längre tid eftersom det inte varnar dig för att fläkten är igång. I det här fallet kompletterar en fläkt utrustad med en fuktighetssensor det tysta ljudet. Den här otroliga funktionen slås på och av automatiskt när luftfuktigheten i rummet ändras.

Energieffektivitet

Enheter som fått ENERGY STAR-märkningen halverar energiförbrukningen för standardfläktar. Din fläkt bör dock vara oberoende certifierad för att säkerställa effektiv drift. Du kan kontrollera med landets Home Ventilating Institute om din fläkt ska klassificeras som energieffektiv. Nu när du kan fatta ett välgrundat köpbeslut, låt oss gå vidare till det avsnitt där vi har listat tio av de bästa dekorativa badrumsfläktarna med belysning som för närvarande finns tillgängliga.

80213 Huntley 80 CFM badrumsfläkt med ljus

Den första på vår lista är en dekorativ enhet eftersom den lades till med en klassisk design. Denna kombination av ljus och avgasfläkt har en motor som har smörjts permanent så att den kan användas i flera år. De viktigaste funktionerna är frustrationsfri förpackning, 5 års omfattande garanti och 2 9,5 watt LED-lampor för energieffektivitet.


773BNNT 80 CFM Energy Star

Denna Energy Star badrumsavgasfläkt med lampor fungerar i rum upp till 200 kvadratmeter stora. Hela enheten är gjord av ljusvitt alabastglas och ett dekorativt material av borstat nickel för fläkten. Vad vi särskilt gillade är metallskyddet som håller fläkten i drift året runt.


766BN 80 CFM

Denna kraftfulla, lättinstallerade badrumsfläkt och belysning är idealiska för badrum med hög luftfuktighet. Du skulle också vara glad att veta att detta är helt tillverkat i USA och levereras med ett helt års garanti. Den borstade nickelfläkten garanterar utmärkt luftflöde i ditt badrum. Vad som gör den här enheten så exceptionell är att den är UL-certifierad och till ett rimligt pris.


Silent LunAura Ambiant i QTNLEDB Ultra-serien

Denna 110 CFM Energy Star-klassade och lätta dekorativa badrumsfläkt har en vit yta, modern design och slitstarka material. Dess egenskaper kan ha låg profil, men det är tillräckligt starkt för att hantera den mängd fukt som du slänger på den.


90065 Ellipse 100 CFM

Den nionde dekorativa badrumsavgasfläkten med ljus på vår lista är en annan enhet från Hunter Home Comfort. Det erbjuder 100 CFM-prestanda med ett marmorglas, borstat nickel accenter och en borstat nickel ram. Med en effekt på 100 CFM är den inte bara lämplig för badrum, utan också för tvättrum och odlingsrum!


Dekorativt hamrat kopparbad avgasfläkt eftermonteringssats, vent.
Halcyon dekorativt badfläkt med ljus - samtida - badrum.
Progress Lighting PV005-09 Dekorativt badrumsavgasfläkt.
Air King DRLC702 rund badfläkt med ljus, nickel - takfläkt.
Hantverksmässigt TFV70L-DORB dekorativt oljesturat bronsbadavgassystem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*