Home / Hem / Dekorativa väggmonterade fläktar

Dekorativa väggmonterade fläktar

Dekorativa väggmonterade fläktar

Sommaren är en tid då människor arbetar hårt och spelar hårt. Sedan svettas de – mycket. Luftkonditionering har gjort interiören i våra hem bekvämare, men den fungerar inte utomhus eller i mycket ventilerade utrymmen. En vind som blåser över din fuktiga hud kommer att uppdatera och sänka din kroppstemperatur, men Mother Nature erbjuder inte alltid en, speciellt om du arbetar i ett område som inte är helt utomhus eller på en dag när luften är still och för varm. Det är här en väggmonterad fläkt kan vara en utmärkt anordning.

Fördelar med väggfläktar

En väggfläkt, som en takfläkt, tar inte värdefullt utrymme. Massor av väggmonterade fläktar är anslutna, vilket undviker kabeldragning som kan leda till fara. Även om den väggmonterade fläkten kräver ett eluttag är det mindre svårt att träna sladden så att den inte är vattenkänslig eller snubblar någon.

Skillnader mellan väggfläktar

Inte alla fläktar som kan monteras på väggar är skapade lika. Vissa har snygga eller vackra inredning, vilket gör dem till bra val för din veranda eller uteplats. Andra är mer funktionella och lämpliga för ditt garage, växthus eller lada. Vissa är utformade för att fungera i områden där fukt är ett problem – till exempel ett växthus, medan andra behöver skydd. Fans av alla slag inkluderar de som blåser i en riktning medan andra oscillerar fans som rör sig för att sprida sin bris. Väggfläktar är inget undantag. Mängden luft de kan röra sig och deras hastighet varierar också.

Hur fans hjälper dig att svalna dig

Även om det ibland anses vara oförskämt att säga detta, svettas folk för att reglera sin kärntemperatur. Termometern klättrar och dina porer strålar ut fukt så att du känner dig mer bekväm. Till skillnad från ett luftkonditioneringssystem eller till och med en sumpkylare kyler en fläkt inte luften som strömmar genom den. Istället blåser det över ditt fuktkylda kött, vilket hjälper din svett att kännas svalare. Här hittar du en samling väggfläktar, några dekorativa, andra funktionella, så att du kan arbeta och spela mer bekvämt på sommaren.

Fläkt med tre blad

Inte alla områden runt ditt hem är lämpliga för luftkonditionering. Dessa inkluderar veranda, utomhusgarage och liknande platser. Även i rum där luftkonditionering är möjlig kan det kännas kallare att flytta luften. En väggmonterad fläkt med tre blad kombinerar takfläktens höjd och är enkel att använda. Hadlee Three Bladed-fläkten kan vara svaret på de svåra svalrummen.


Utanför väggfläkt

Älskar du din terrass men hatar du de vindlösa dagarna? Den 13 tums Melody Bronze utomhusväggfläkten kan vara den perfekta lösningen för att skapa din egen bris. Denna fläkt är godkänd för fuktiga områden och bärs av ett elegant svanhalsfäste. Det kan göra skillnad mellan njutning och elände i din lounge vid poolen eller på din terrass. Det kan till och med fungera i ett växthus.


Gammal Havana utomhusfläkt

Ta med din egen vind med elegans och gammaldags stil. Den gamla utomhusfläkten från Havana är en väggfläkt som är godkänd för användning på uteplatser och under markiser. Det rostfärgade, eleganta fästet är enkelriktat, vilket innebär att vinden riktas mot ett område – till exempel din favoritgräsmatta. Den har tre hastigheter för din extra bekvämlighet.


Komfort på din veranda

Den 13-tums oljade bronsväggmonterade fläkten kan ge komfort till din södra veranda. I de gamla södra USA föredrogs hem med stora verandor eftersom de tillät familjen att sitta ute med relativ komfort. Luftkonditioneringen förändrades en hel del, men med en bris luft kan du fortfarande smutta på kylande drycker och se eldflugorna dansa på gräsmattan.


Oscillerande fläkt med fyra blad

Behöver du den kylda verandan eller uteplatsen för en fest eller ett evenemang? En kromfärgad fyrbladig svängningsfläkt kan vara svaret på delad komfort. En praktisk väggbrytare gör det enkelt att sätta på fläktarna vid behov och sparar elektricitet när inte. Kromfärgen kan kombineras bra med starka ljus för att skapa en mindre stark dekorativ effekt.


Lätt att montera oscillerande väggfläkt

Perfekt för de hörn av ditt hem där luften verkar hålla och värmer upp outhärdligt. Denna oscillerande fläkt är enkel att montera och kan styras via mittknappen eller via dragkorden. Det kräver en kontakt – den är inte trådbunden, vilket kan vara dess egen bekvämlighet. Enheten är svart i färg och har en trebladig fläkt.


13 tums borstad nickelfläkt

Denna 13-tums oscillerande fläkt är väggmonterad på en vacker borstad nickelfäste och ger ventilation. Det här är en plats där lite luftrörelser uppskattas. Detta kan vara nära utomhusgrill, din favorit uteplats stol eller verandan gunga. Det passar bra med vit korg eller liknande ljusa möbler.


Cabriolet väggfläkt

Denna Savoy väggfläkt levereras med en sex fot lång sladd. Den kan anslutas till ett uttag eller anslutas till huset. Den är lämplig för utomhusbruk och är motståndskraftig mot fuktiga förhållanden, men bör skyddas som en markis eller veranda. Den kan användas med en fjärrkontroll, men fjärrkontrollen ingår inte.


Väggfläkt för allmänt ändamål

Hurricane Super 8 är en fantastisk mångsidig väggmonterad fläkt. Luftflödet på åtta är lämpligt för bättre cirkulation. Den kan programmeras till tre olika hastigheter och tre vibrationsmönster. Den kan användas i ditt hem, växthus, garage, veranda, uteplats eller nästan var som helst plats där luft behöver flyttas och ventilation behöver förbättras. Även om inget fläkt är helt tyst genererar det mindre ljud än andra inbyggda fläktar.


Fläktens mästare

När det gäller utomhusfläktar gör den här allt. Den 30 watt snabba Master Mac-väggfläkten är lämplig för användning i garage, ladugårdar och andra varma platser där sommaren ger mycket arbete. Den har högt luftflöde – 8500 CFM – och ett års garanti. Sommaren ger utomhusarbete och roligt, men det betyder inte att du inte kan ha en sval bris under vägen.


Utomhus Väggmonterade fläktar Dekorativ vägg ... |  Utomhusrenovering.
50+ dekorativa väggmonterade fläktar du kommer att älska 2020 - Visual Hu
väggmonterad oscillerande fläkt för små utrymmen |  Väggmonterad fläkt.
Heminredningskollektion Bentley II 18 tum. Inomhus / utomhus.
allen + roth Marina Cove 18-in Plug-In Oscillerande inomhus / utomhus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*