Home / Hem / Dekorativa trappsteg inomhus
Dekorativa trappsteg inomhus

Dekorativa trappsteg inomhus

Dekorativa trappsteg inomhus

Dekorativa inre trappsteg ger steg och trappor en vacker omvandling. Den finns i olika färger, mönster och storlekar. Kolla in vår köpguide och topp 10-listan över de bästa trappstegen inomhus så att du kan hålla ditt hem, familjemedlemmar, husdjur och gäster säkra. Om du inte redan visste det, är dekorativa trappstegsmattor små trasor som är fästa vid individuella steg. Dess viktigaste funktion är att skydda trappmaterialet från konstant trafik när familj, vänner och husdjur går upp och ner. Men de hindrar dig också från att falla på kala trä- eller betongsteg och glida, vilket kan leda till katastrof och skada.

Hur man köper dekorativa trappor

Som nämnts ovan finns trappsteg inomhus i olika storlekar, färger och mönster. Så hur väljer du det bästa kit som skyddar ditt hem och din familj? Läs vidare för att ta reda på det.

material

När du väljer ett material som trappor är gjorda av, välj det material som passar ditt hem. Kom ihåg att dina trappsteg är fullt synliga när du går upp och ner för trappan. Du vill ha trappor som inte strider mot tapeten eller färgen på dina väggar och materialet i dina trappor.

varaktighet

Trappan är ett område i ditt hem som utsätts för tung trafik. Så kontrollera hållbarheten på slitbanorna du köper. Fiberns hållbarhet mäts från 1 till 5, varav 5 är den mest hållbara. De flesta hem behöver bara en hållbarhetstid på 2,5. 3 eller 4 räcker för kommersiellt utrymme.

Säker säkerhetskopia

Se till att dina trappsteg är ordentligt följda. En säker matta behövs för att förhindra att mattorna glider av trappan och orsakar skada på ditt hem. Om det inte finns något på mattornas baksida, säkra helt enkelt materialen med dubbelsidiga tejp ordnade i breda remsor.

Utseende

Du vill lägga till dekorativa trappsteg inomhus i ditt hem, så en uppsättning måste se bra ut när du installerar den. Mät varje steg för att se till att dina slitbanor inte ser mitt ut. Hitta sedan mittpunkten. Markera den med en fettpenna. Skaffa ditt nya hem nu och vik det utan att trycka på materialet. Rikta in trappstegets mittparti med den markerade mittpunkten på dina steg. Använd dessa tips för att hitta de bästa trappstegen för ditt hem. Kolla in våra bästa tips nedan!

Waterhog Stair Treads bungalowgolv

Den första uppsättningen på vår lista över de bästa dekorativa trappstegens inomhus finns i olika färger, som alla är vackra. Dessa halksäkra, slitstarka och snabbtorkande trappor är också idealiska för utomhusbruk, eftersom polypropenfiberytan motstår ruttnande och mögeltillväxt. Som om alla dessa funktioner inte räckte, är denna uppsättning med fyra nivåer också lätt att rengöra med bara en slang eller dammsugare.


Casa Pura gummitrappor

En uppsättning med 5 som är säker, skyddande, miljövänlig, mångsidig och lätt att underhålla. Det är i toppklass eftersom det ökar greppet och greppet när du använder trappan. Gummimaterialet erbjuder också en upphöjd spåryta så att vattnet lätt kan rinna bort. Eftersom materialet är lämpligt för användning inomhus och utomhus, motstår det skador från elementära faktorer som snö, regn och solljus.


Trappor till Casa Pura

Om du letar efter ett trappstegssats med det starkaste halkfria självhäftande underlaget är det här det bästa alternativet för dig. Det garanterar ett långvarigt grepp som förhindrar rörelse som kan orsaka skador och / eller ytskador. Varje stegmatta som inte hoppar över är tillverkad av 100% polypropen, ett material som är både ljudabsorberande och hållbart.


Jessica trappor

Om du kontrollerar produktrecensionerna kommer du att upptäcka att det allmänna samförståndet om denna halksäkra, fashionabla trappstegsmatta är att den är otroligt fantastisk, mjuk och hållbar. Med sitt briljant flätade material ger den trappor en omedelbar ansiktslyftning. Naturligtvis erbjuder den också rätt dragkraft för att minimera risken för olyckor.


Aqua Shield Grey Argyle Trappbana

En uppsättning med 4 eleganta antistatiska steg i polypropen är ett utmärkt val om du letar efter mattor som ger charm och en fastare fot på dina steg. Dess eleganta utseende och minimalistiska design gör att den passar alla heminredningar. På grund av dess hållbara och långvariga syntetiska fibermaterial flyter vatten och lera helt enkelt igenom utan att skada produkten.


Azteca inomhus trappstegspår i gummimatta

Detta är bra för att lägga till en säkerhetsfunktion i ditt hem och göra trottoarkanten mindre attraktiv. Trappprofilen garanterar en 100% halkfri och halkfri yta och erbjuder dig en inomhus- / utomhusmatta som effektivt motstår mögel, blekning och fläckar. Den bästa aspekten av denna produkt är dess geometriska design som efterliknar forntida mesoamerikansk konst.


Lyxiga bruna trappsteg

Den består av en bekväm och mjuk luddig hög och är ett utmärkt alternativ till trapplöpare. Det minskar ljudet som görs när du använder trappor och är otroligt enkelt att limma / installera med sitt halksäkra underlag. Det självhäftande underlaget som produkten levereras med ger tillräckligt med grepp så att ingen limning, häftning eller spikning krävs.


Cressa Navy trappor inomhus / utomhus

Detta är vårt bästa budgetval eftersom setet innehåller 13 familjevänliga trappsteg gjorda av nylon och polypropen, material som är slitstarka och väderbeständiga. Även om de flätade mattorna inte har en halkfri kudde kan du enkelt fästa dem i dina steg med dubbelsidig tejp så att de inte kan röra sig. Det som fick oss att lägga till denna uppsättning i vår lista är det faktum att varje profil är reversibel. Ja, du hörde det rätt!


Brannan Dark Beige Trappbana

Behöver din lövträstrappa skydd och en estetisk förbättring? En uppsättning Brannan Dark Beige Trappbana från Alcott Hill är precis vad du behöver. De vävda syntetfibermaterialen och halksäkra gummibaksidorna på mattorna är allt som gör de bästa mattorna för trappor inomhus. Men det här är inte alla erbjudanden i denna uppsättning eftersom det också ger en ren, rektangulär silhuett för att försköna ditt hem.


Clementine trappsteg

Den låga 0,2-tums häftklammern av syntetiska fibrer i varje matta från denna uppsättning av 13 slitbanor ger skydd mot fotutmattning. Denna premiumsats skyddar barn, husdjur och äldre från fall och halk. Det rekommenderas starkt för områden med hög trafik och med sin halksäkra pad är den kompatibel med alla typer av ytor.


Amazon.com: Yosooo trappstegsmatta matta 5st inomhus lysande.
Stair Treads Carpet Non Slip - Idéer på Fot
Dekorativ trappsteg / inomhus trappsteg
Akryl dekorativa inomhus härdat glas trappor paneler - Köp.
1500x320x20 / 30 / 15mm Inomhus Granit Look och Marble Look Dekorativt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*