Home / Hem / Dekorativa tallrikar
Dekorativa tallrikar

Dekorativa tallrikar

Dekorativa tallrikar

Eftersom dekorativa plattor vanligtvis inte är begränsade till funktionella stilar och former, kan de användas i en otaliga former, storlekar och stilar. Från cirklar och rutor till mer specialiserade versioner som långsträckta ovaler, rundade rutor och mer kan dekorativa paneler (som alla konstverk) komma i många former.

Om du letar efter en specifik form och stil för dekorativa tallrikar, Tänk på följande::

  • Hur vill du att ditt hem ska kännas??

Från blå och vit chinoiserie till starka svarta tallrikar, dekorativa tallrikar kan kännas traditionella, vinklade eller neutrala. Om du vill ha något mer klassiskVälj en rund tallrik med blommönster eller liggande mönster. om du vill ha mer minimalistisk, Design-framåt känslaDet är en bra idé att välja en djärv geometrisk design eller texturerad panel i en neutral färg.

  • Vilka andra färger och former har du i ditt rum??

Gå tillbaka och titta på kanterna och linjerna som redan finns i ditt hem. Finns det mestadels mjuka och rundade kanter som fluffiga soffor, runda mattor och runda klockor? Om detta är fallet, Urval av rundade dekorativa tallrikar är en bra idé, som cirklar, ovaler eller rundade rutor. Om ditt hus har många hårda linjer, som rektangulära bord eller kala fönsterramar, Välj en fyrkantig tallrik: En lång rektangel eller fyrkant, till exempel för att komplettera den befintliga känslan av ditt hem.

Amazon.com: Ayennur turkiska dekorativa tallrikar 4-5-11.
Medium Warli dekorativ dansarplatta med stativ |  Världsmarknaden
Presentuppsättning dekorativa tallrikar Modern hand |  Et
Dekorativa tallrikar i porslin av Johann Haviland Bayern, Tyskland.
Dekorativa plattor stativ Dekorativa plattor för att hänga  Et

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*