Home / Hem / Dekorativa metallförvaringsfack

Dekorativa metallförvaringsfack

Dekorativa metallförvaringsfack

Det finns inget mer irriterande än en stor förvaringshylla med föremål blandade i den. Dekorativa metallförvaringsbehållare kan hjälpa till att lösa detta problem. Tillverkad främst av metalltråd, de gör det enkelt att gruppera liknande saker, hålla burkar och lådor upprätt och förstå ditt prep-skåp så att zombie-apokalypsen inte hittar dina huvudbehov begravda under en mörk hög med odds och ändar. Eller, som en charmig ung kvinna uttryckte det, handlar det inte så mycket om en zombie-apokalyps som den potentiella förlusten av jobb eller den plötsliga ökningen av priserna i snabbköpet – men vad är dramatiken, spänningen och incitamentet för det?

Organisera skafferiet

Det finns inget som två eller tre uppsättningar metallkorgar för att hålla liknande saker i ditt skafferi. Innehållet är synligt genom trådkorgarna, och stapelkorgarnas tappade läppar gör det enkelt att komma åt denna låda med snabbpudding eller kuvert med såsblandning. Inget mer förvirring när man letar efter kryddor, drycker i pulverform, te eller kaffe – allt är ordnat och klart.

Enkel, ren organisation

Badrummet är ett av de mest trafikerade rummen i huset och en av platserna som nästan alla i hushållet vill behålla en del av sina tillhörigheter. Plast tenderar att hålla i fukt, vilket kan uppmuntra tillväxten av saker som är bättre lämnade namnlösa. En trådkorg garanterar dock ordning utan att fukt ackumuleras. Om sekretess eller lågmälda föremål önskas, lägg till ett snäpp eller bind ett tygfoder i korgarna.

Mittstycken och hängande korgar

Fyll dem med rätt föremål och trådkorgar kan vara både dekorativa och användbara. Det finns inget trevligare i ett kök än en välfylld fruktkorg, vare sig det är en två- eller tre-stegs stående korg eller en hängande korg som hängs från taket.

Den traditionella sykorgen eller papperskorgen

Håll dina syidéer eller mönster ordnade genom att placera dem i en behållare nära ditt sybord. Nedan finns tio dekorativa metallbehållare för din njutning.

Förvaringskorgar

Ordna ditt skafferi med stapelbara förvaringskorgar. Avsluta desorganiserade förvaringshyllor där alla dina torra varor verkar ha kollapsat tillsammans med de stapelbara trådkorgarna. Robust och lätt att se vad som finns i varje produkt. Detta gör att dina jello-rutor kan hålla sig åtskilda från Kool-Aid- och jästpaketen. Matlagning är mycket lättare nu eftersom du kan hitta dina ingredienser.


Skyffel

Lägg den i ingången för inkommande post eller lägg den på en hylla för att lagra små föremål. Trådkonstruktionen gör det enkelt att se inuti och se vad som finns inuti. Oroa dig inte mer för att tappa kranarna för puddingpaketen, eftersom dessa korgar enkelt kan ordna föremålen.


Trådförvaringskorgar

Håll dina skaffehyllor städade med korgar för trådförvaring. Inga fler problem med att separera citroner från lök eller lagra potatis så att luften kan cirkulera runt dem. Inget att installera, inga skruvar, inga ledningar – lägg bara korgen på hyllan och ladda den med dina tillhörigheter. Du kan också hitta det enkelt eftersom allt syns genom kabeln.


Från tvätt till trädgårdsgrönsaker är det svårt att slå en stor metalltrådskorg från Rebrilliant för de många små sysslorna runt huset som behöver informellt lagringsutrymme. Du behöver inte längre söka i skåpen eller i de mörka rummen under diskbänken för att hitta de föremål du behöver.


Vad är bättre än en metallkorg? Tre staplade metallkorgar. Denna tresorterade metallsorteringskorgsats är perfekt för grönsaker, frukt eller potatis i köket. Men det kan också användas för mönster och tillbehör bredvid din symaskin eller till och med för små referensmaterial på ditt kontor. Den är lätt och lätt att flytta men tillräckligt robust för att inte lätt ska kunna kastas om.


Smala stapelbara korgar

Få ut det mesta av denna långa, smala hylla med smala, stapelbara korgar. Med en pulverlack och en skopad front är dessa hyllor lämpliga för varje rum i huset – från att sortera posten i entrén till att ordna tvättmöjligheterna i det smutsiga rummet på baksidan. Konsttillbehör eller svampar rymmer nästan vad som helst som passar och inte glider.


Modulära kuber med trådnät

Dessa nätförvaringskuber är enkla att rengöra, förvara och installera, och är perfekta för allt från babyleksaker till böcker och anteckningsböcker för tonåringar. Med dessa flexibla kuber kan du hjälpa ditt barn (eller dig själv) att förstå den fruktansvärda frasen “städa upp ditt rum!” Felsökning är så mycket lättare när det finns en plats att lägga saker.


Visa dina upptäckter av frukt och grönsaker i snabbköpet och på jordbrukarmarknaden i denna tretråds hängande metallkorg. Vissa saker, när de köps färska, kommer inte att läggas i kylen eller garderoben. Bananer, äpplen, apelsiner och mer är bäst bevarade och bäst tillgängliga vid rumstemperatur – dessa korgar är perfekta för detta. Det är perfekt för stugor eller lantliga temakök.


Tvådelad korg med handtag

Skapa ett mittstycke eller samla trädgårdsprodukter med denna trådkorg med två skikt med handtag. Stapla frukten av ditt arbete högt i korgen och skapa en trevlig visuell effekt. Det övre handtaget gör det enkelt att flytta ett mitt- eller trädgårdsskörd utan att störa innehållet i korgen. Fungerar också för blomsterarrangemang eller till och med för att hålla krukväxter.


Urban korgar fodrade med tyg

Håll små föremål i dina trådkorgar genom att låsa foder i konstläder på plats. Avlägsnas enkelt för rengöring men säkert för små föremål. Njut av det sofistikerade tygutseendet tillsammans med den kraftiga trådens sortering och bärförmåga. Det är bra för kök, ingångar eller gåvor. Perfekt för att förvara nästan allt från inkommande post till små toalettartiklar i badrummet.


11.25 Dekorativ förvaringsfack i kvartsmetall vid Menards
Dekorativa metallförvaringsfack - Idéer på Fot
Dekorativa metallförvaringsfack - Idéer på Fot
Amazon.com: Amazon-märke - Stone & Beam Rustic Farmhouse.
Dekorativa metallförvaringsfack - Idéer på Fot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*