Home / Hem / Dekorativa glasbehållare med lock

Dekorativa glasbehållare med lock

Dekorativa glasbehållare med lock

Dekorativa glasbehållare med lock kan användas för att rymma matvaror, hantverksartiklar eller invecklat innehåll som lager av färgad sand. De är lite ömtåliga – glas är lätt att bryta, men är i allmänhet hållbart och motståndskraftigt mot vattenskador. Glas kan dekoreras på ett antal sätt, inklusive mönster som hälls i ämnet, färgämnen tillsätts för att skapa färger, glasyr, etsning och målning.

Strikt dekorativt

Inte alla glasobjekt skapas lika. Vissa innehåller färgämnen eller kemikalier som gör dem osäkra för livsmedelsförvaring medan andra helt enkelt är i former som inte uppmuntrar till praktisk användning. Det hindrar inte glasbehållare från att vara vackra. Från enkla klara glasglas till frostat vaser med mjuka former, glasbehållare är ett vackert tillskott till alla rum. Dekorationsglas finns i olika lysande färger som tillsammans med ljus kan bilda en kontaktpunkt för varje rum.

Lagring av kex och bulkvaror

Mjöl, socker, salt och kex, liksom kaffe och te, är traditionella saker som kan förvaras i köksglas. Klara glas hjälper kocken att se vad som finns inuti, vilket gör matlagningen enklare. Etiketter kan läggas till – och rekommenderas, eftersom vissa ämnen, som socker och salt, ser anmärkningsvärt lika ut. Glas är ogenomträngligt för fukt och är resistent mot möss, kackerlackor och andra varelser som kan invadera ditt hem och förstöra din matförsörjning. Denna skyddsfunktion av glas gör det till ett utmärkt val för förvaring av föremål som bönor, torkade ärtor och pasta eftersom de är skyddade från att bli stulna. Klart glas är mindre användbart för lagring av livsmedel som olivolja eller vin, eftersom solljus kan orsaka kemiska förändringar i vätskan.

Kombinerade kvaliteter

Många glasbehållare kombinerar prydnadens egenskaper och praktiska egenskaper. Ett vanligt exempel är en uppsättning glasbehållare i graderade storlekar med trälock eller korkproppar. Föremål som spagetti, makaroner, ris eller bönor lagras ofta i dessa glas. De färgglada glasen med torkad mat lägger till en intressant köksaccent.
Medan glas är lätt att bryta, kan det göras i många olika former. Vissa typer av glas är strikt dekorativa, medan andra typer kan användas för att lagra mat och många andra saker. Glas kan bildas genom blåsning eller formning. Den kan etsas, frostat och till och med målas. Detta gör det till ett otroligt mångsidigt ämne med många användningsområden.

Marsha Lidded dekorativt glasset i tre delar

De reflekterande blåa kvicksilverglasbehållarna ger stil och intresse för alla hyllor. Varje glas har en unik blommetsning. De tre behållarna med graderade storlekar ger tillsammans ett uttalande om den enhetliga färdigställningen. Dessa dekorativa glasbehållare är inte avsedda för mat och används bara för dekoration.


Rund behållare gjord av pressat glas med ett dekorativt tennlockglas

Den här högstrukturerade glasbehållaren är utmärkt för olika typer av förvaring. Den djupa konsistensen i glaset är väldigt taktil. Detta glas är en perfekt accent för ett sidobord, utställningsnisch eller offentligt skrivbord. Det ber praktiskt taget människor att nå in och prova de inslagna godsakerna.


Etsad fyrkantig glasbehållare

Etsningarna av blommor i denna fyrkantiga glasbehållare sticker ut i ljuset. Glaset rymmer många föremål och tack vare sin stabila botten kan det flyttas från ett område till ett annat. Det skapar en effektiv accent på ett kontor eller rum med en blommig touch. Det är särskilt effektivt i rum med traditionell inredning.


Dekorativ transparent glasbehållare

Det här tunga glasstycket är en utmärkt mittbit för ett huvudbord eller matbord. Fyll den med vatten och levande blommor eller vattenpärlor och konstgjorda blommor – den klarar allt. Dess användning som matlagringsplats är kontroversiell eftersom den är 23 tum lång och lätt kan tippas av någon som sträcker sig efter den.


Denna glasbehållare är tydligt utformad för att rymma mat som anges av ordet ”kex” på utsidan av glaset. Ytan är strukturerad på ett sådant sätt att den lätt kan hållas och inte tappas. Ett skruvbart lock gör det lättare att öppna eller stänga burken. En blick påminner om ett familjekök där människor samlas för att njuta av snacks och gott sällskap.


Go Green Glasslock 21 förvaringsset för livsmedel

Denna uppsättning med 21 förvaringsburkar med matchande gröna lock är en utmärkt källa för picknick eller luncher. De är lätta att organisera och rengöra eftersom de är diskmaskinssäkra. Klämmor håller locken säkert, håller luften ute och tätar i friskhet. En viktig anmärkning är att miniglasögonen inte är lika starka som de stora.


Cylindrisk genomskinlig glasbehållare med träbotten och lock

En stor burk med träbotten och lock kan användas för torra varor. Glaset fungerar bra för LED-belysning för att visa mörka fläckar och lysa upp matförsörjningen. Den kan också användas utanför en trottoar. Det är ett engagerande sätt att tända en kvällsgrill eller ett utomhusevenemang för alla.


Burk

Denna matsäkra burk är dekorerad med en pingvin och fungerar bra för alla kök på disken som alla kan se. Det vita keramiska locket gör det också enkelt för barn att öppna utan att lyfta eller flytta burken för att ta emot kex eller liknande föremål. Detta gör det till ett utmärkt alternativ att vara familjens matlagningsglas.


3-förvaringsset för mat

Det handgjorda mörka glaset i denna uppsättning följer en utsökt design och touch. Den har ett silverlock som sitter stadigt i de blåste glasen. Med de mörka tonerna i glaset passar de in i alla träfärgade kök och rymmer mat som kan bli bortskämd av för mycket ljus.


Dessa sexkantiga kakor kommer i uppsättningar om 12 med en kork för att stänga burken. De visar en social närvaro och en kreativ anda. Dessa glas kan också användas för dekoration på en mantelpiece och sitta säkert med färgad sand eller pärlor. Detta ger färg och en rolig smak i ett utrymme där människor kan koppla av.


24 oz 34 oz 40 oz 47 oz dekorativa glasburkar glasbehållare med.
Sats med 3 dekorativa glasburkar med fågellock av polystone, klar.
Klar glasbehållarset med guldlock 3 stycken dekorativt kök.
2-tums oavslutade runda kulor av trä för vas, dekorativa.
16,5 tums apoteksgodisburk |  Unikt glassgodis J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*