Home / Hem / Dekorativ dispenser för pappershanddukar
Dekorativ dispenser för pappershanddukar

Dekorativ dispenser för pappershanddukar

Dekorativ dispenser för pappershanddukar

En dekorativ handduksdispenser är ett måste i sanitära kök och badrum. Med olika stilar, färger och storlekar tillgängliga, måste du veta hur du väljer rätt för ditt hem. Att bestämma lämplig storlek och typ av dekorativt pappershandduksdispenser för din hemmatoalett kräver bland annat noggranna överväganden av hur ofta utrymmet används och vilket utrymme som finns tillgängligt för enheten. Dekorativa dispensrar har också användbara funktioner, som vi kommer att förklara nedan.

egenskaper

Integrerade tänder – För mjuk och snabb rivning av mjukpapper, köp bara den dekorativa pappershandduksdispensern med integrerade tänder byggda på dispensernivån. Vikdispenser – Om du vill minimera spridningen av sjukdomar och bakterier i ditt utrymme, ta ett modernt tillvägagångssätt när det gäller dispensering, eftersom det erbjuder en engångsutdelning snarare än en rulleutdelning. Det är vad vården och högriskanläggningarna använder, vilket också är mycket lämpligt för privata hushåll. Huva – Om en sluten dispenser inte är möjlig är en öppen huvenhet ett utmärkt sätt att hålla bakterier borta från servetter. En huva ger ett skyddande skydd på rullen som fungerar som skydd mot eventuell kontaminering.

material

Akryl – Dekorativa handduksautomater av akrylpapper är avsedda att användas i kök eller badrum. Materialet är robust, slitstarkt och långvarigt och är perfekt för förvaring av pappershanddukar av alla slag. De installeras, monteras eller installeras ofta bredvid badrums- / kökshandfat för snabb och enkel åtkomst. Metall – Metaldispensrar ser otroligt smala ut. Det finns till och med smidesjärnfästen som gör badrum och kök snabbt och lättillgängligt. Plast – Plastdispensrar är splittriga för långvarig prestanda. De finns i olika stilar och färger för att matcha alla heminredningar. Rostfritt stål – Rostfria dispensrar är hållbara och bäst lämpade för användning i stora mängder. De ser eleganta ut och är otroligt lätta att rengöra. Wicker – Wicker används för att göra korgar och hållare. Materialet är ganska svårt att torka och desinficera, men det är ett dekorativt val för bänkskivan. När du har lärt dig alla viktiga överväganden att tänka på när du väljer en dekorativ pappershandduksdispenser, är det dags för dig att kolla in våra bästa erbjudanden!

Pappershandduksdispenser

Försköna ditt badrum eller kök med denna enkla men eleganta pappershandduksdispenser av ek från Wooden Mallet. Det är perfekt för heminredning och passar perfekt med träbänkskivor. Om du undrar är några av de bästa funktionerna enkel installation av nya hjul, enkel design och miljövänlig träkonstruktion som bara tillverkas i USA.


Sensorisk handduksdispenser

Denna ytmonterade sensorstyrda pappershandduksdispenser drivs av 4D alkaliska batterier. Den är tillverkad av stöttåliga material som garanteras under ett helt år! En enkel och robust enhet från Bradley Corporation, den lägger till en elegant och modern estetik till varje plats den är installerad.


Kombinationshandduksdispenser och handske / vävnadshållare

Det är en handske / vävnadshållare från Wooden Mallet och erbjuder en minimalistisk look till ett otroligt överkomligt pris. Den lätta ytan, de robusta beslagen och de justerbara stavarna gör att du inte längre behöver lägga dina pappershandduksrullar och handskfack på din bänkskiva. Med bara den här enkla handsk- och vävnadshållaren kan du redan frigöra så mycket av din värdefulla disk! Tänk på alla möjligheter!


Dubbel pappershanddukshållare

Denna smart utformade dispenser är gjord av en robust styrenkonstruktion och ger stil till ditt badrum eller kök. Denna produkt är perfekt om du letar efter något som är ovanligt men vackert och smart eftersom det tjänar ett dubbelt syfte. Det kan tappa pappershanddukar samtidigt eller flera delar ovanifrån.


Sahara beige marmorhandduksstång

Nature Home Decor’s Sahara Beige Marble Towel Rail är högt uppskattad för sin fantastiska handpolerade konstruktion. Det är en populär beige marmor som kan förbättra eller komplettera vilken dekor du redan har i din fåfänga. Eftersom det är en natursten finns det aldrig två av dessa produkter som ser exakt ut.


Vit onyxhanddukshållare

Det här är en annan härlig pappershandduksdispenser från Nature Home Decor. Den är gjord av halvedelsten som ger sofistikering och elegans till din bänkskiva. Den konstiga konstruktionen och prislappen kan övertyga dig om att skaffa den här produkten, men det vi personligen älskade med den här dispensern är hur den ger ett bra uttalande varhelst den läggs till.


Oceans Savvy Lever Roll Handduksdispenser

Med denna automatiska överföringsanordning kan du undvika att slösa pappershanddukar. Det säkerställer att du använder en stopprulle till fullo, och den levereras med ett varierat kuggblad för att minska fritt drag. Miljömedvetna husägare är inte de enda som kommer att älska den här nya givaren, utan också de som anser sig vara budgetmedvetna!


Vertikal pappershanddukshållare för bänkskivor i köket

Skaffa det här och det dröjer inte länge innan det blir ditt favorit kökstillbehör! Den har en bas som en rulle kan snurra på, men materialet är också starkt och solidt vilket innebär att den inte lätt kan slås över. Det är lättast att rengöra och fylla på, men viktigast av allt, den viktade basen ger dig stabilitet och hållbarhet.


Handdispenser för flera pappershanddukar

Denna flervikiga pappershandduksdispenser kan verka enkel, men det gör jobbet till ett otroligt lågt pris. Den utvecklades speciellt för användning med flera rullar för enstaka utmatning. Du kan dock inte förneka att med sin sofistikerade stil kommer ingen att märka det.


Pappershanddukshållare

Denna giraffpapperhållare av gjutjärn erbjuder en massiv estetik, men den får inte en löjlig prislapp. Den solida gjutjärnkonstruktionen är tillräckligt tung för att hålla handdukar med en hand. Det lägger till en traditionell stil i alla rum från dess antika finish och vintage stil, och det saknar verkligen humor.


50+ dekorativt pappershandduksdispenser du kommer att älska 2020 - Visual Hu
50+ dekorativt pappershandduksdispenser du kommer att älska 2020 - Visual Hu
Dekorativa pappershanddukshållare - Idéer på Fot
Vola RS-2 / B-40 Round Series Inbyggd dekorativ pappershandduk.
Amazon.com: Healthy Shelf® väggfäste, enkelark, flera gånger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*