Home / Hem / Dekorationsidéer för skrivbord och bås
Dekorationsidéer för skrivbord och bås

Dekorationsidéer för skrivbord och bås

De flesta av oss tillbringar en stor del av dagen på jobbet, sitter i en stol och stirrar på den bärbara datorn i ett rum som inte har tillräckligt med “liv”.

Den monotona atmosfären bryter vår produktivitet och gör oss till och med nervösa.

I en sådan miljö är det svårt att koncentrera sig på arbete.

Så frågan är, vad kan vi göra med vår monter för att förbättra dess design och under tiden förbättra arbetsmiljön.

Bild-1-2 idéer för dekoration av skrivbord och stuga
Bildkälla: THE Custom Builder

Arbetsytans design tillhör gruppen av mer komplexa och utmanande designprocesser.

Arbetsområdet ses i allmänhet som ett hörn som med sin design bör leda till mer produktivitet och effektivitet i ditt dagliga arbete.

Det personliga yrket spelar en viktig roll här. Vissa jobb kräver fullständig koncentration utan visuella element som kan distrahera.

Bild-2-2 Dekorationsidéer för skrivbord och skåp
Bildkälla: Orpin-gruppen

Om ditt kontorsutrymme är litet och rörigt kan du ta bort de saker du inte använder ofta för att frigöra utrymme, vilket ger mer utrymme för ditt skrivbord. I små kontor finns det vanligtvis lite utrymme för val av bearbetning.

Om du inte har mycket utrymme betyder det inte att du inte kan omforma ditt kontor. Improvisera och använd din kreativitet för att förvandla ditt skåp till en bekväm arbetsplats där timmarna går lätt.

Idéer för inredning av stugor

Här presenterar vi några stugainredningsidéer som gör ditt arbetsområde till en rolig och bekväm plats.

Bild-3-2 Dekorationsidéer för skrivbord och skåp
Bildkälla: Gates inredning

Höj din bärbara dator till ögonhöjd

Om du är en av dem som arbetar på en dator går du hem med nacksmärta i slutet av dagen. Allt du behöver göra är att ändra positionen på den bärbara datorn. Skärmen ska alltid vara i nivå med ögonen. Du kan lyfta din bärbara dator genom att köpa en “bärbar datorlyftare” eller så kan du skapa en själv genom att placera några tidskrifter eller böcker under den bärbara datorn.

Bild-4-2 Dekorationsidéer för skrivbord och skåp
Bildkälla: KKC Fine Homes

Förbättra ljuset i kabinen

Bra belysning på jobbet minskar ögontrycket, huvudvärk och trötthet. Hur mycket ljus som behövs beror på mängden naturligt ljus i området och typen av arbete. När ditt kontor inte har tillräckligt med naturligt ljus blir artificiellt ljus dubbelt så viktigt eftersom du måste använda det också under dagen.

Så överväg att lägga till ytterligare ljuskällor för att lägga till rätt omgivande belysning, t.ex. B. en modern och elegant lampa.

Ditt omgivande ljus ska belysa hela rummet på ett balanserat sätt utan att skapa alternerande skuggor. Med en mängd moderna lampor kan du välja en bordslampa som erbjuder fokuserad belysning. Alla uppgifter kräver inte samma ljusnivå, så den här funktionen hjälper på olika sätt.

Bild-5-2 Dekorationsidéer för skrivbord och skåp
Bildkälla: Jennifer Rambling Renovators

Eftersom de flesta av oss läser mycket tid på kontoret kan en enkel bordslampa ta bort ögonen och skapa ett skal och en avkopplande atmosfär. Du kan också lägga till roliga älvljus eller en lampa som ändrar färgen på det tillhandahållna ljuset.

Lagringsutrymme kan vara ett problem när du har ett litet arbetsområde eftersom det alltid inte finns tillräckligt med utrymme på skrivbordet för att rymma alla dina föremål. I den här situationen kan du använda en enkel kartong och måla den i ljusa färger eller skapa ditt eget mönster.

Du kan till och med spraya den med guldfärg och ge den ett mer lyxigt utseende. Det är en bra idé att använda sådana lådor i olika storlekar och måla dem i olika färger.

Bild-6-2 Dekorationsidéer för skrivbord och skåp
Bildkälla: Garrison Hullinger Interior Design Inc.

Du kan använda en av dem som en arrangör för förvaring av pennor och pennor, en annan som en samlingsbeteckning för att förvara dina “måste-haves” runt kontoret som nycklar, läppstift etc. Det kommer definitivt att se snyggt ut och hålla dig organiserad på samma sätt tid. Om du inte är ett fan av lådor kan du också använda ett snyggt fack för att behålla några av dina saker.

Lägg ett coolt mattprov under tangentbordet för att skapa ett roligt och iögonfallande bord. Välj en matta med en intressant design och få en värme och trivsel till arbetsområdet.

Bild-7-2 Dekorationsidéer för skrivbord och skåp
Bildkälla: Stonehenge Construction LLC

Ljus: Om du vill dekorera ditt skåp, ge det en touch av elegans, romantik och sofistikering, eller använd bara ljus om du vill göra förändringar. Dekorera din stuga med flera ljus som ger en bekväm känsla av lugn, vilket är mycket önskvärt i detta stressiga liv. Välj din favoritdoft och koppla av. Men var försiktig eftersom många kontor inte tillåter användning av lättantändliga material.

Bild-8-2 Dekorationsidéer för skrivbord och skåp
Bildkälla: CCS-arkitektur

Använd en snygg / rolig kalender! En annan bra idé för monterinredning är att använda en kalender. Oavsett om du vill ha ett organiserat liv eller inte, måste kalendrar verkligen användas överallt, och vi kan se dem i mycket olika versioner. Gå online och hitta din favorit, skriv ut den och lägg den på ditt skrivbord.

Du kan också lämna lite utrymme på baksidan av varje sida i kalendern för att placera dina klisterlappar på istället för att skapa en röra genom att placera dem över skrivbordet.

Om du inte är en av dem som använder klisterlappar kan du lägga till en liten tavla eller torr-och-radera tavla för att skriva ner några viktiga tankar du har.

Bild-9-2 Dekorationsidéer för skrivbord och skåp
Bildkälla: CG Design Studio

Växter: Växande växter på ditt kontor har visat sig ge ytterligare hälsofördelar och mer frisk luft eftersom det ökar luftfuktigheten, absorberar koldioxid, samtidigt som det är en bra idé för en kabininredning. Färska blommor är välkomna i alla rum.

De kommer inte bara att dekorera den utan också ge en fin lukt till den. Du kan till och med använda en modern, snygg vas för att lägga till den övergripande designen. Vi kan dock inte alltid hitta tillräckligt med tid för att ta hand om växterna, eftersom val bör begränsas till växter som kräver minimal uppmärksamhet.

Bild-10-2 Dekorationsidéer för skrivbord och skåp
Bildkälla: Soledad Builders Inc.

Du bör använda klassiska inomhusplanter som kan överleva i mörka och torra rum, i dammiga rum och utan konstant vattning. För ett bättre utseende kan de placeras i moderna planteringsmaskiner.

Du kan använda aloe vera som en av de bästa luftrenarna som finns där. Grönt förskönar rummet, minskar stress, ökar entusiasmen för arbete och renar luften. Många studier har visat att arbetsproduktiviteten ökar med 40% och kreativiteten med 50%.

Kudde: Kanske är dina kontorsstolar bekväma och mjuka, men hårda stolar är mycket effektivare för din ländrygg. Kroppens baksida behöver något att hålla fast vid och förlitar sig på den. Spinalhälsa är viktig för alla. Du kan använda en anatomisk kudde för att stödja ryggen. Med en kudde med några intressanta mönster och mönster och få lite kul till ditt monotona arbetsområde.

Bild-11-2 Dekorationsidéer för skrivbord och skåp
Bildkälla: Touch interiörer

Häng inramad konst: Välj bilder med vår och glada teman och lägg dem på din skrivbordsbakgrund eller häng bilder på kontorsväggen. Dekorera dem med intressanta bilder och roliga tankar som kommer att sätta ett leende på ditt ansikte.

En av de bästa idéerna för att dekorera skrivbord är att köpa nya intressanta ramar för gamla foton eller infoga en ny bild av dina nära och kära, eller så kan du till och med fästa dem på korkbrädet. En annan idé, om du har tillräckligt med utrymme, är att lägga en hylla. Du kan lägga en del av dina böcker, foton, viktiga dokument på den och frigöra lite utrymme på ditt skrivbord.

Bild-12-2 Dekorationsidéer för skrivbord och skåp
Bildkälla: DesignARC

Integrera färgglada tillbehör: En underbar idé för inredning av kontorsskåp är att använda färgglada tillbehör. Dekorativa föremål erbjuder möjligheten att leka med färgstänk i stugan.

Rummet utan livlighet kan fräschas upp genom att hålla tillbehör i ljusa, kontrasterande färger. Ändra dem beroende på säsong genom att välja olika färger: kalla färger för de varmare månaderna och vice versa.

Ta med en stol med personlighet: Stolen som du använder på ditt kontor ska erbjuda maximal komfort. Eftersom det är det största visuella elementet i ett litet skåp, spela med dess design. Välj din favoritfärg eller lägg till ett intressant mönster som får liv till det lilla utrymmet.
Bild-13-2 Dekorationsidéer för skrivbord och skåp
Bildkälla: Kirkwood McLean Architects

Bokstöd: Kanske är böckerna en del av din arbetsmiljö, eller använder du dem för att rensa ditt sinne under pausen, eller så används de bara som stugautsmyckningar. Oavsett anledningen till att vara på ditt kontor kan du använda några intressanta färgade bokstöd för att hålla dem uppdaterade men dekorera ditt kontor under tiden.

Bild-14-2 Dekorationsidéer för skrivbord och skåp
Bildkälla: Byggnad för förnyelsedesign

Kontaktpapper: Om du inte gillar färgen på ditt skrivbord är det bra att använda kontaktpapper. Välj din favoritfärg och täck skrivbordet, lådorna eller något annat du kan och vill ha. Du kan också använda ett tvättband i denna situation.

Den finns i olika färger och mönster. Du kan använda den för att täcka ditt tangentbord, bokstöd och till och med delar av skrivbordet. Du kommer säkert att skapa en visuellt tilltalande, unik stuga.

Och sist men inte minst, vi tar med dig dina favoritmuggar och skapar en mysig atmosfär!

Slutsats

Bild-15-2 Dekorationsidéer för skrivbord och skåp
Bildkälla: Torrence Architects

Ditt skåp behöver inte bara vara där du tillbringade den tuffaste delen av dagen. Att ha ett kontor som är inbjudande och har en mysig känsla, men samtidigt elegant och modernt är mycket viktigt.

Du kommer säkert att vara mer produktiv och avslappnad, timmarna kommer att gå snabbare och du kommer att känna dig som hemma.
Använd din fantasi eller införliva några av de stuga- och skrivdekorationsidéer vi har tillhandahållit. Kom ihåg att det är en stuga, inte en bur!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*