Home / Hem / Dekorationer som pryder ditt Thanksgiving-bord

Dekorationer som pryder ditt Thanksgiving-bord

Om du ska förbereda en hel fest för dina släktingar, se till att den presenteras vackert. Det är dags att visa matchande rätter, polerat bestick och tygservetter framför varje sittplats vid bordet.

Placera vaser med säsongsbetonade blommor och telys i kopparna för att förhindra att hett vax droppar på bordslöparen. Innan du lägger en stekt kalkon eller bakad skinka mitt på bordet, utrusta din matsal med en hemlagad ymnighetshorn.

Du måste titta längre tillbaka än den första Thanksgiving Day för att hitta ursprunget till ymnighetshornet. Det antas ha börjat i antika Grekland som ett gethorn fylld med korn, frukt och grönsaker. Namnet på dekorationen betyder ett överflödshorn, eftersom det borde symbolisera lycka och rik skörd.

Thanksgiving bordsdekorationer för att lysa upp ditt Thanksgiving bord

Det är en praktisk symbol för denna moderna semester som främjar vikten av att dela mat och tacka för det du har. Du kan fånga dagens sanna anda genom att skapa ett magnifikt horn till ditt matbord och fylla det till randen med varor. Den som gillar att arbeta med hantverksmaterial istället för att köpa färdig dekor på köpcentret kommer gärna att veta att du kan göra din egen inredning.

Medan de ursprungliga hornen var avsedda för färsk mat kan icke-lättfördärvliga föremål göra det lättare för dig. Ett smart sätt att tillverka produkter som inte ruttnar är att virka dem i olika trådfärger. På Yarnspirations hittar du gratis Caron-garnprover för pumpor från Harvest Land i olika storlekar. När middagen är över kan du spara dem till nästa tillfälle istället för att kasta dem i komposten.

Du kan göra dessa underbara pumpor med Caron Simply Soft-garn i levande nyanser som orange och lantblått. Du kan beställa dessa lysande färger från webbplatsen som ska vara Din källa för garn och stickmönster – De erbjuder gratis frakt på beställningar över sjuttiofem dollar för människor som bor i USA eller Kanada.

Nu när du har satt ihop de fantastiska fyllmedlen är det dags att göra dina egna rustik ymnighetshorn genom att forma kycklingtråd i form av en kon och sedan linda in säckväv inifrån och ut. Limma remsorna på tråden med varmt lim så att tyget förblir på plats och metallen inte sticker ut.

En av de bästa DIY Thanksgiving ymnighetshorn idéer Du kan göra mindre horn av papper och placera dem i mitten av varje tallrik – detta är avsett för alla som inte kan hantera ett stort mittstycke men ändå vill imponera på sina gäster.

En ymnighetshorn som faller på bordsskivan ser bra ut bredvid korgen med varma rullar och skålar med tranbärsås. Dina gäster kommer att bli positivt överraskade av dina färdigheter som värd och hantverkare innan de distraheras av maten på tallrikarna.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*