Home / Hem / Datorkammare i massivt trä
Datorkammare i massivt trä

Datorkammare i massivt trä

Massivt trä datorhölje

Ett dataskåp i massivt trä erbjuder en utmärkt arbetsplats och är en tillgång för din interiör. De finns i en mängd olika stilar, varav de flesta inte liknar det standardiserade “datorbordet” i ditt lokala varuhus. Du kan förvandla denna teknik, som kan störa ditt arbetsområde, till en imponerande anläggning som ger elegans och nåd till alla rum. Ännu bättre, en väldesignad arbetsyta kan göra dina ansträngningar mer effektiva medan du arbetar i en imponerande arbetsyta förbättrar din företagspresentation – antingen virtuell eller ansikte mot ansikte. Datorns skrivbord ska återspegla din professionalism och expertis.

Välja din dator skrivbord

Människor som arbetar med datorer är inte likadana och har inga krav på sitt skrivbord. Vissa kan kräva plats för ett torn eller en stationär enhet, medan andra kan ha ett papperstunt bärbart skrivbord. Vissa människor gör det mesta av sitt arbete virtuellt, andra kan göra en del av sitt arbete för hand med traditionellt material och en skanner, eller behöver inbundna referensböcker. Datorenheten tar väldigt lite utrymme, medan det traditionella materialet kräver hyllor eller arkivlådor för att hålla arbetsområdet snyggt. Det nödvändiga lagringsutrymmet påverkar det utrymme som krävs på datorns skrivbord.

Matcha din inredning

Inte alla hem har en speciell inredning, men många har det. Om ditt hem är illa chic kan du ha gott om det när du väljer ditt skrivbord. Men om din inredningsdesign är starkt inspirerad av viktorianska, edwardianska eller Tudor, har du fler begränsningar för det lämpliga valet för ett skrivbord. Stuga eller mark har också begränsningar för design.

Gör det robust

Solid är ett bra operativt ord för datorskrivbord – ingen gillar det när tusentals dollar i elektronisk utrustning faller ner i en kraftig krasch. Lyckligtvis är “Solid” den bästa termen för följande val vid datorbordet. Du har inget val heller – de finns i alla möjliga stilar. Vissa presenterar sig fräckt som datorbord, medan andra är lämpliga för att dölja tekniken bakom dörrarna för att inte strida mot ett historiskt ämne. Från att införa solida till minimalistiska funktioner, alternativen nedan kommer säkert att hitta en datorarbetsyta som passar din personlighet och heminredning. Du kommer inte bli besviken över variationen i stil, storlek och arbetsutrymme.

Skrivbord med hutch

Det tar inte mycket att förvandla denna Eusebio av Harriet Bee – Hutch, som krävs för montering, till en dator. Grunderna är redan på plats – skrivbordet, en verktygslåda och tre vänstra sorteringslådor plus (naturligtvis) stallen. Använd en borrkrona för att lägga till små hål på datorns skrivbord så att du kan dra strömmen genom – eller lägga till en överspänningsskyddslist.


Högpresterande skrivbord

Förmonterat, stort, mörkt skåp med ett nedfällbart skrivbord tar väldigt lite att konvertera till ett skrivbord. Åtkomsthål kan enkelt döljas på baksidan av skrivbordet, och de djupa arkivlådorna kan rymma filer i laglig storlek. Det designades av Sunny Designs och är ett utmärkt komplement till ett rum i viktoriansk stil.


Vanity vände skrivbord

Harriet Bees klassiska Eustice-design, det här roterade skrivbordet, kommer att glädja alla kvinnliga befattningshavare, från kassör i juniorklass till aktiv VD för företaget. Sidopanelerna har hyllor överst och en lådrad med en mittlåda längst ner. Istället för en sminkspegel är baksidan ett korkark som är lämpligt för att fästa anteckningar och sortera idéer. Inga ledningshål krävs – baksidan är öppen mellan skrivbordet och korkbrädet.


Hideaway laptop skrivbord

Datorns skrivbord behöver inte skrika ”modernt”, det måste bara vara funktionellt. Anteus Armoire-skrivbord från Gracie Oaks ser ut som en vanlig garderob när det nedfällbara skrivbordet är i övre läge och dörrarna är stängda. Det är dock bara platsen att dölja en toppmodern bärbar dator eller surfplatta som är redo att användas direkt ur lådan.


Handmålad sekreterare

Om du älskar gammaldags charm kommer du att bli förvånad över det här handmålade skåpet med fåglar och blommor. Om man utstrålar dygden av handskrivna brev är det lätt att dölja en bärbar dator, medan lådorna kan innehålla praktiska förnödenheter för handskrivna anteckningar. Specifikationerna för designen kan variera något eftersom det faktiskt är målat för hand.


Dold datorskrivbord

När den är stängd ser den här möbeln ut som en gammaldags garderob eller liknande möbler. D-Art Collection-datorskåpet avslöjar ett utdragbart säte, ett robust skrivbord, rymliga duvhål, en övre bokhylla och sidorum som är lämpliga för ett datortorn och en skrivarenhet.


Piedestal skrivbord och hutch

Ditt hemmakontor har aldrig sett bättre ut än med det här Crafts Pedestal Cottage-skrivbordet och stallet från Home Styles. Träet är ekfärgat med en formell hak ovanför, en arkivlåda till höger under skrivbordet och ett knähål för ett datortorn till vänster. Enheten är redan förberedd för kabeldragning.


Dubbel piedestal Hutch

Njut av ett Eagle Ridge dubbelt piedestal i massivt trä med karibisk romfinish. Den övre båsen har dörrar för att dölja privata (eller helt enkelt röriga) föremål, och socklarna innehåller lådor. Centret kan enkelt bära en bärbar dator och har utdragbara sidofack för extra arbetsutrymme. Det passar bra med stugan eller en sjaskig elegant inredning.


Datorskåp Cherry Finish

Det ser ut som en gammaldags garderob, men när du öppnar den är det Brookhaven Computer Cabinet från Hooker Furniture. Den klara körsbärsytan är lämplig för alla boudoirer eller salonger. Professionell montering på begäran. Sammantaget är det en solid möbel som är tänkt att bli en familjearv.


Smal, utbytbar, hörnstabil

Sidoskåpet och bokhyllan i Cabot-hörnet ger minimalistisk tillgång till ett vackert kontorshörn. Det mörka träet kan sticka ut mot en blek bakgrund och skrivbordet och bokhyllan ger gott om förvaring och arbetsutrymme. Datorbordet är på andra sidan hörnet och nås från båda sidor. Djupa lådor ger plats för att hänga filer.


Bästa massivt trä skrivbord / datorsal till salu i Lawrenceville.
Mt.  Eaton Solid Wood Computer Armoire av DutchCrafters Amish Furnitu
Amazon.com: Callon Solid Wood Computer Armoire i Dark Cherry.
Maxton Amish Made Computer Armoire - Landsbygd Amish Furnitu
Vacker mahogny massivt trä dator armoire *** REDUCED **** för.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*