Home / Hem / Credenza-skrivbord
Credenza-skrivbord

Credenza-skrivbord

Credenza-skrivbord

På grund av mångsidigheten hos ett skänkbord är det svårt att gå fel och köpa en till ditt hem eller kontor. Du kan till exempel använda den som en arbetsyta. Alternativt kan den också användas som lagringsutrymme eller för organisatoriska ändamål. Ett vackert designat skänkbord kan också fungera som ett dekorativt element och förbättra atmosfären i rummet.

På grund av mångsidigheten hos ett skänkbord är det svårt att gå fel och köpa en till ditt hem eller kontor. Du kan till exempel använda den som en arbetsyta. Alternativt kan den också användas som lagringsutrymme eller för organisatoriska ändamål. Ett vackert designat skänkbord kan också fungera som ett dekorativt element och förbättra atmosfären i rummet.

Hillsdale L-formad Credenza-skrivbord med hutch

Ett skänkbord som huvudsakligen är tillverkat av trä. Det betyder också att det inte bara är snyggt utan också ett prisvärt alternativ.

Enheten finns i antingen expresso ek eller körsbärsfärg. Förutom den tilltalande estetiken erbjuder denna skänk dig mycket arbetsyta och förvaringsutrymme. Den levereras med sju öppna hyllor och en hylla som är täckt. Den har också två lådor, och en är speciellt utformad för mappar och juridiska dokument.


Treviso Executive Desk med Hutch

Med sitt utsökta renässansutseende är detta skrivbord säkerligen ett önskvärt stycke för klassikerälskare. Vad som är mer förvånande är att skrivbordet har dold teknik. I synnerhet har den två USB-portar och två eluttag som du kan använda för att driva dina enheter.

Förutom hyllorna och skåpen har skrivbordet också en integrerad arbetsbelysning. Det är ett utmärkt traditionellt skrivbord som är en bra blandning av gammalt och nytt.


Corner Credenza skrivbord

Om du vill dra full nytta av ett hörnområde kan det här skänkbordet vara något för dig. Med en rustik yta och tillsammans med huvudmaterialet i ekfaner och fasta trägummi är det en möbel som är både mycket hållbar och exceptionellt snygg.

Skrivbordet är L-format och ger dig gott om arbetsutrymme. Den har sju lådor och ett snabbt dokumentorganisationssystem.


Flannagan L-Shape vänster retur Executive Desk

Ett skänkbord som är fint utformat för att förmedla elegans och lyx. Med en engelsk körsbärsfärg och en blank yta är det ett skrivbord som tillhör ett verkställande kontor.

En annan viktig punkt att veta om detta skrivbord är att det inte bara ser “dyrt” ut. Det är verkligen ett avancerat skrivbord eftersom det är tillverkat av massivt trä snarare än konstruerat trä eller plywood. Om du vill berätta för världen att du har gjort det är det här det perfekta skrivbordet.


Quevillon Credenza skrivbord

Om du letar efter ett skrivbord som inte kräver montering och ser bra ut är det här ett bra alternativ. Med sin pulverformiga vita färg och träfinish ger den en avslappnad engelsk landsmiljö.

Skrivbordet har två stängda skåp som erbjuder förvaringsutrymme på golvet. Huvudströmbrytaren är inte så rymlig jämfört med andra, men den räcker för de flesta. Med fem lådor och många hyllor är det en funktion som är både funktionell och estetiskt tilltalande.


Wendover Credenza skrivbord

Detta skänkbord har ett varmt, traditionellt utseende men har plats för modern teknik. Detta skrivbord håller mer än en livstid eftersom huvudmaterialet är massivt körsbärsträ.

Stycket levereras med en strategiskt placerad “power bar” som rymmer två USB-portar och två uttag. När du använder skrivbordet behöver du inte bara krypa eller böja för att driva dina enheter.

Alla lådor är utrustade med metallglider och kullager för att säkerställa lång livslängd och smidig användning.


Visa Mt. Office Credenza Desk

Det är ett traditionellt utformat skrivbord med en dold funktion. Skrivbordet ser ut som ett avancerat skänkbord med flashig hårdvara. Och det är verkligen en toppbit, med tanke på att den oftast är gjord av massivt trä.

Skrivbordets spännande funktion är dold bakom den övre mittlådan. För att dra ut lådan finns ett fack speciellt utvecklat för mus och tangentbord. Tillsammans med de inbyggda USB-portarna och uttagen är det en lyxig och elegant del som är kompatibel med den moderna världen.


U-format executive-skrivbord med hutch

Denna möbel kan lätt ses som den “ultimata”. När du får detta behöver du inte köpa ytterligare möbler.

Pjäsen har ett U-format skrivbord som banar väg till en mycket rymlig arbetsplats. Det är väldigt generöst när det gäller lådorna så att du knappt tar slut på lagringsutrymme. Båsen levereras med skåp i utställningsfönster. Det är ett perfekt ställe att visa utmärkelser och värdefulla ägodelar.


Executive skrivbord dubbel plattform

Ett skänkbord som inte bara är lyxigt på utsidan utan också på insidan. Utsidan av skrivbordet är djupbrunt. Den har fint utformade designelement, inklusive de iögonfallande hårdvarutilläggen. De flesta av lådorna är också fodrade med mjuk filt för att skydda dina värdesaker och göra att skrivbordet känns bekvämt.

Maskinvaran har en mörkbrun yta som passar perfekt på skrivbordets färg. Skrivbordet är också utrustat med tangentbordsminne och ett kabelhanteringssystem.


Dubbel piedestal skrivbord och hutch

Ett skänkbord som är mycket mer än det ”normala”. För det första är det ett dubbelt piedestal och det levereras också med en hylsa. Dessutom är det en bit som är gjord av massivt trä. Med andra ord, den har många funktioner och är byggd för att hålla.

Skrivbordet har fem lådor och tre skåp som kan användas för att lagra en mängd olika föremål, från mappar till dokument i legal storlek till pennor. Tack vare ekfinishen utstrålar stycket en atmosfär av värme och mysighet. Den svartmålade hårdvaran ger en touch till detta sofistikerade utseende.


Vad är det bästa Credenza-skrivbordet att köpa?

Som du kanske har märkt från listan ovan finns skänkbord i många olika typer och stilar. På grund av sorterna vet de flesta köpare inte var de ska börja. För att göra uppgiften enklare kan du filtrera bort de val som inte gäller din situation. Om du har problem med att filtrera dina val kan köpguiden nedan hjälpa dig.

Form

En av de första sakerna att avgöra är formen på skänkbordet. Ett skänkbord har vanligtvis en rektangulär form, en L-form eller en U-form.

Rektangulär form – En form som anses vara en “basform”. Fördelen med den rektangulära formen är att den lätt passar in i alla typer av rum. Det är också det mest ekonomiska alternativet, vilket gör det till en bra kandidat om din budget är lite stram. Förvänta dig inte för mycket när det gäller arbetsyta och lagringsutrymme.

U-form – En konfiguration som liknar bokstaven “U”. På grund av U-formens storlek och form blir det en naturlig kontaktpunkt i rummet. Det har också fördelen att erbjuda mest skrivbordsutrymme jämfört med de andra alternativen. U-formen är dock också den dyraste.

L-form – En skrivbordsinstallation som ser ut som bokstaven ”L”. När det gäller skrivbordsområde erbjuder den mer utrymme än den rektangulära, men inte lika mycket jämfört med U-formen. När det gäller pris är det i allmänhet någonstans mellan den rektangulära och U-formen. En stor nackdel med L-formen är oflexibilitet. I de flesta fall är formen antingen vänster- eller högerjusterad. Med andra ord kan den vänstervända L-formen fungera för det här rummet, men det kanske inte passar bra med det andra.

Träslag

Träet som skapas av ett skänkbord finns i tre huvudtyper. Det finns massivt trä, spånskiva och plywood. Anledningen till att denna faktor är mycket viktig är att den har en betydande inverkan på pris och hållbarhet.

Solitt trä – En term som vanligtvis betyder trä som inte har genomgått en lim- och / eller komprimeringsprocess. Det har fördelen att det är det mest hållbara, men det är också det dyraste.

Spånskiva – En träslag som är en produkt gjord av sågspån som har limmats och pressats i form. Eftersom sågspån är ett billigt råmaterial betyder det också att spånskivor är det mest ekonomiska alternativet jämfört med massivt trä och plywood.

plywood – En träslag som skapas genom komprimering och limning av tunna träpaneler. Denna trätyp är mer hållbar än fiberplatta, men inte lika stark jämfört med massivt trä. Det har dock fördelen att det är mer ekonomiskt än dess massiva trä motsvarighet.

storlek

Innan du köper ett skänkbord är det en bra idé att göra en noggrann storleksmätning. Undvik att “känna” dimensionerna eftersom det är lätt att göra ett misstag. Du kan först visualisera var du vill placera skrivbordet. Mät bara det allmänna området och skriv ner det. När du handlar, se till att skrivbordet passar i det område du just mätt.

Credenza skrivbord |  Upp till 50% rabatt till och med 11/13 |  Wayfa
Credenza skrivbord - Wikipedia
Paris Credenza-skrivbord med tillval i tre delar Hutch Top fr
I91318 in av Aspen Furniture i Helena, MT - 74
Handla Office 500 72W x 24D Credenza Desk från Bush Business Furniture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*