Home / Dekor / Coola kökbelysningsidéer
Coola kökbelysningsidéer

Coola kökbelysningsidéer

KYLA KÖKBELYSNINGSIDÉER – Detta är vårt favoritobjekt i köksbelysningen på denna webbplats. Vi ska sätta ihop 10 stilar av köksbelysning som vi tycker är coola och inspirerande. Om du är vår nybörjare passar den här bäst för dina behov.

När det gäller ordet “cool” försöker vi subjektivt komma med en rättvis lista. Vi väljer de 10 stilarna som sträcker sig från moderna till klassiska köksbelysningskoncept. Vi kommer att ta itu med vad som får var och en av dem att se bra ut. Bestäm din favorit senare.

Klassisk och cool köksbelysning

Klassisk och cool köksbelysning
Källa: moorishfalafelbar.com

Enligt vår ödmjuka åsikt hänvisar ordet ”cool” inte alltid till modernt och enkelt. Detta gäller även för köksbelysningen. Vi tror inte att cool köksbelysning bara handlar om en ödmjuk och minimalistisk belysningsstil.

Med det i åtanke väljer vi den här köksbelysningen som en av de coolaste belysningsstilarna vi någonsin har sett. Klassiska älskare behöver veta vad som gör belysning så speciell. Belysningen tar fram de finaste funktionerna i ljuskronabelysningen.

Belysningsstil uppstod under de senaste dagarna och är fortfarande charmig till denna dag. För denna idé ser belysningen sofistikerad och vacker ut.

Industriell och cool köksbelysning

Industriell och cool köksbelysning
Källa: lightcapenetworks.com

Omvänt med den första idén tar vi detta exempel till dig som letar efter modern och metallisk köksbelysning. Den industriella köksbelysningen överraskar oss med en metallbana köksbelysning och det bedårande genomskinliga locket, som vi ser på bilden.

Enbrädsspåret är tillverkat av metall som vi ofta ser i fabriker. Vi välkomnar kökets ansträngningar för att täcka belysningen. Det genomskinliga locket hjälper till att öka strålningen från lamporna.

Belysningen ger målmedvetna och enkla smaker av det moderna köket tillsammans med de inbyggda lamporna.

Antik och cool köksbelysning

Antik och cool köksbelysning
Källa: norbandys.com

Ännu en cool köksbelysning för alla gamla själar. Den här gången ser belysningen extraordinär ut. Med en överblick kanske du tror att belysningen består av två vågar med en svampliknande täcklampa.

Sanningen är att belysningen använder antika lådskydd tillsammans med metallfästena. Lampstilen finns i lådskyddet. Du kan se lamporna direkt eftersom de inte innehåller fulla skydd av andra material.

Belysning blir ett stort drag för ett modernt lantkök med ett bekvämt läge som det här.

Anmärkningsvärd och cool köksbelysning

Anmärkningsvärd och cool köksbelysning
Källa: instrukte.com

Med de tre ljusstilarna fokuserar vi på den som spelar en central roll. Vad som gör denna stil fantastisk är helt annorlunda än de tidigare. Vi beundrar hur köket ordnar belysningen.

Belysningen består av inbyggda lampor som fästs under sekundärtaket i trä. Det är denna sekundära filt som lockar oss väldigt mycket. Taket hängs alltså upp från köket med takfästena.

Konceptet för tak i köket blir en omedelbar attraktion för köket som ser modernt och enkelt ut.

Fantastisk och cool köksbelysning

Fantastisk och cool köksbelysning
Källa: Festivalmontmelas.com

Varken komplex design eller omslagstil, detta förslag har en speciell funktion som du kanske inte har tänkt på tidigare. Cool köksbelysning kräver ibland enkelt och kreativt lamparrangemang.

Det är nödvändigt att bestämma ett visst läge innan lampan placeras. Det här är lärdomar från detta exempel. Köket består av ljusdioder eller LED-lampor, som de flesta av oss redan känner till.

Lamporna är utformade på ett sådant sätt att när de slås på skapar de ett dramatiskt läge och bland annat skapar en festton. Varning: slå inte på dem när du är halvvaken eftersom det kommer att skrämma dig.

Kreativ och cool köksbelysning

Kreativ och cool köksbelysning
Källa: packersedge.com

Cool köksbelysning kan innehålla en modern belysningsstil som är öppen för olika tolkningar. Ta detta som ett exempel. Vi kallar detta isliknande köksbelysning. Det här är från ett avsmalnat konskydd som påminner oss så mycket om glass.

Dessutom innehåller konernas botten vita, koncentrerade lager. Det återför oss till krämiga isark. Vår beskrivning visar hur fantasifull och kreativ denna belysning är.

Vi är säkra på att du har dina egna intryck av belysningen.

Strålande och cool köksbelysning

Strålande och cool köksbelysning
Källa: slowf.mphventurescorp.com

Dramatiska strålälskare, den här är för dig. Oavsett om ditt kök antar det rustika konceptet eller inte, är ljusstilen värt att prova. Denna belysning kan skapa svaga strålar som ger ditt kök en romantisk känsla.

Belysningen består av de fem hängande lamporna i silverkottarna. När alla lampor är tända skapar de strålar som matchar det rustika kökskonceptet. Hela köket är inrett i gulbruna toner och skapar varma och bekväma lägen.

För att äta eller koppla av är köket en sådan destination i huset.

Trevlig och cool köksbelysning

Trevlig och cool köksbelysning
Källa: bertch.com

Taklampor är alltid vackra att prata om. Det finns många hänglampor tillgängliga på marknaden som är inriktade på allmän smak. Denna köksbelysning väljer stora glödlampor.

Även om det låter söt, använder köksbelysningen de platta locken som bara sveper runt en halv del av glödlamporna. Så vi kan se de flesta delarna av glödlamporna. Belysningens övergripande utseende ser särskilt bedårande ut i detta rymliga och moderna kök.

Glad och cool köksbelysning

Glad och cool köksbelysning
Källa: fireclaytile.com

Det brukade vara obehagligt att hänga upp en sådan gul taklampa i vårt kök. Tack vare växande modeller av köksbelysning kan vi nu använda vilken taklampa som helst.

Och det inkluderar hängande köksbelysning som kommer från vår favoritfärg. Till exempel väljer detta kök gult som temafärg för den här taklampan. Bara den enda glödlampan med det gula konskyddet.

Om du inte hittar någon, oroa dig inte. Måla den i gult.

Fantastisk och cool köksbelysning

Fantastisk och cool köksbelysning
Källa: ightscapenetworks.com

Kreativ spårbelysning är ibland allt som krävs för att skapa cool köksbelysning. Detta kök använder S-formad köksbelysning som ser fantastisk ut. Vi tycker inte att det här är lätt.

Köksspårbelysningen innehåller små lampor som pekar i många riktningar. Lamporna kan dock ge strålar för hela köket. Och naturligtvis förbättrar belysningen kökstaket så mycket som möjligt.

Detta är vår syn på häftiga kökbelysningsidéer. Har du din

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*