Home / Dekor / Casual vardagsrumsidéer
Casual vardagsrumsidéer

Casual vardagsrumsidéer

KONTAKTA Vardagsrumsidéer – Oavsett om du har ett stort bostadsutrymme eller inte, ett avslappnat vardagsrum är en drömmande del av ett hem. Det är vettigt eftersom alla familjemedlemmar kommer i en avslappnad atmosfär på vardagar och helger.

Om du bor ensam kan du bara koppla av i ett avslappnat vardagsrum. Denna plats kan vara din näst mest populära efter sovrummet. Du kan njuta av underhållning, njuta av en stund eller chatta med bästa vänner.

Planerar du en? Kolla in vår lista nedan.

Vardagsrumsidéer

Casual vardagsrumsidéer
Källa: home-designing.com

Är du en arbetsnarkoman ofta med många oavslutade uppgifter hem? I så fall passar detta vardagsrum förmodligen ditt bästa intresse. Detta avslappnade utrymme verkar stödjande för att antingen njuta av min tid och min familjetid eller att jobba över natten.

Gå till en sängliknande svart sektionssoffa med vita kuddar. Du kan bara ligga här efter en lång dag på jobbet eller när du behöver en tupplur som en paus. Svarta soffbord finns för att placera koppar eller böcker.

Det finns en bokhylla från golv till tak direkt bakom soffan. Du kan arbeta eller läsa böcker där. Hela svartvita konceptet ser coolt ut här.

Minimalistiskt, informellt vardagsrum

Minimalistiskt, informellt vardagsrum

Den andra idén liknar den första när det gäller sittplatser. Med den sängliknande stilen känns det här vardagsrummet redan avslappnat. Området känns personligt för om du har tid för mig själv eller har kul med familjen kan du leka med samlarföremål.

Till skillnad från ett formellt vardagsrum kan du förvara samlarobjekt i ett avslappnat vardagsrum. Skapa väggöverdrag för leksaker eller samlarföremål när det är tätt. Med “dold” lagring här och där, som ses här, verkar utrymmet vara mångsidigt.

Hälsa gäster, spendera din fritid ensam eller leka med dina barn.

Blågrönt avslappnat vardagsrum

Blågrönt avslappnat vardagsrum
Källa: idealhome.co.uk

I avslappnade vardagsrumsidéer får du tillämpa vissa favorit- eller subtopiska inredningsdesigner. Detta blir en annan faktor som leder till att vardagsrumsidéer älskas av många.

Som kan ses här passar krickan bra med kustprydnader som ytterligare färgar sittpunkten. Med alla kricka och blåaktiga nyanser i detta rum kan du njuta av en kvalificerad, avslappnad tid i ett litet utrymme som det här. Kricka ger också friskhet och ljusstyrka.

Detta kan ge dig ett lyft i humöret varje gång du lämnar huset och laddar batterierna efter hektiska arbetstimmar.

Mångsidigt, avslappnat vardagsrum

Mångsidigt, avslappnat vardagsrum

Du kan säga att det här varma vardagsrummet rymmer dig för många aktiviteter. Du kan också ta en kopp kaffe medan du regnar genom fönstret och gör yogaövningar.

Med garderoben bredvid den bekväma soffan kan du ta böcker därifrån och sedan läsa dem för att klara den kvalificerade tillgängliga tiden. Vid ett skrivbord kan du återuppta uppgifter utanför kontorstid eller studera dagligen.

Receptet är baserat på minimalistiska möbler som erbjuder gott om plats för roliga aktiviteter.

Klassiskt, avslappnat vardagsrum

Klassiskt, avslappnat vardagsrum
Källa: Pinterest

Vi verkar inte få nog med klassisk inredning. Mysigt och mysigt, lämna inte detta undertema, oavsett vilket vardagsrumskoncept du väljer. Den avslappnade tonen ingår.

Trämöbler, trägolv och öppen spis är exempel. Ställ in en soffa i vintagestil med bord gjorda av återvunnet trä. Komplettera borden med blommor, växter och andra små skärmar.

En hel familj kan samlas i det här vardagsrummet för eftermiddagspauser och helgedagar. Du kan också bjuda in utökade familjemedlemmar och vänner för avslappnade samtal här.

Trevligt, avslappnat vardagsrum

Trevligt, avslappnat vardagsrum
Källa: Vorteilagegroupuk.com

Här är ett annat tips för att genomföra avslappnade vardagsrumsidéer. Olika soffgrupper i det separata köpet gör att bostadsutrymmet verkar mindre formellt. Detta ger ytterligare en fördel att du kan köpa saker när du har tillräckligt med pengar.

I synnerhet ser vardagsrummet sött ut med blygsamt lagringsutrymme som omger TV: n. Du kan placera böcker och små skärmar ovanpå det flytande minnet och andra föremål i minnet som blir TV-stativet.

Soffgruppen skapar en hemtrevlig atmosfär. Dess relativt lilla storlek hindrar inte alla familjemedlemmar från att träffas för en avkopplande stund.

Maskulint, informellt vardagsrum

Maskulint, informellt vardagsrum
Källa: behance.net

Vi ägnar den sjunde eller våra avslappnade vardagsrumsidéer till ensamstående män. Skapa en maskulin underinredning för ett bostadsutrymme som bäst beskriver din personlighet. Svarta och grå möbler är de mest lämpliga färgerna för detta.

Välj en svart sektionssoffa med den mindre svarta soffan som visas här. De ser innovativa och moderna ut. För dramatiskt ljud, skapa en rektangulär “dold” tank som kan lysa upp rummet på natten. Eftersom du älskar svarta färger tror vi att det här rummet inte gör dig dyster.

Istället är det här du kan få gnistor av bra idéer varje gång du spenderar tid.

Feminint, avslappnat litet vardagsrum

Feminint, avslappnat litet vardagsrum

För jämställdhetens skull tar vi sedan en feminin stil med en avslappnad ton för vackra damer som väljer att bo i en liten lägenhet. Visa upp din feminina sida med ljusa eller pastellfärger som mjukrosa och blå, som du ser här.

De två lagen arbetar mycket bra tillsammans för att få dig att känna dig romantisk och söt när du går in. Särskilt gungstolen ger en sval kurva för hela rumsatmosfären. Ha färgglada färska blommor för ytterligare skönhetsleverantörer.

Det lilla rummet blir ett elegant ställe i timmar.

Casual vardagsrumsidéer för modernt hem

Casual vardagsrumsidéer för modernt hem

Moderna lägenheter och hus behöver inte ta allt på allvar när det gäller minimalistisk inredning. Med enkla idéer kan du fortfarande ha utrymmen för avslappnad underdesign. Soffbordet och den bekväma soffan är bland nycklarna.

Med minimal rumsdekoration ser detta bostadsutrymme brett ut och rymmer föräldrar och små barn för underhållning eller uppvärmningsövningar på vintern.

Fritt utrymme, informellt vardagsrum

Fritt utrymme, informellt vardagsrum

Vi avslutar våra vardagsrumsidéer med denna öppna inredning. En annan idé som du kan få från detta exempel är reversibla soffor och / eller ottoman. Vi kan inte föreställa oss att spendera kvalitetstid här med hela familjemedlemmarna.

Du kan stimulera läsvanor hos dina små barn genom att fylla det flytande förrådet med böcker som visas här. Känslan av öppet utrymme i detta område är bra för din hälsa när frisk luft och ljus kommer in i kroppen naturligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*