Home / Dekor / Bourgogne badrum idéer
Bourgogne badrum idéer

Bourgogne badrum idéer

BURGUNDY BADRUM IDÉER – Bourgogne är mer än bara rött. Bourgogne är djupröd, vilket är nära förknippat med rika och dyra smaker. Den röda nyansen står för nåd och toppklass.

Den här gången vill vi utforska Bourgogne, som lever upp till dagens obegränsade badrumsinredning. Några av exemplen visar att färg är en sådan spelväxlare.

Graciösa vinrött färgat badrum

Graciösa vinrött färgat badrum
Källa: postcardsfromtheridge.com

Vår första rekommendation visar att vinrött förvandlar badrummet till ett elegant. I kombination med vitt ökar vinröd kvaliteten på badrummet, även om det faktiskt är billigt.

Att bara måla badrumsväggen med vinrött gör att området ser rikt ut. Du måste ta hänsyn till att du skapar takmodellen för att göra området lite klassiskt. Släpp lite ljuskronabelysning som den här för en vintage ton.

Resterna förmedlar moderna accenter. Välj minimal inredning för att hålla badrummet elegant. Att placera blommor och hänga en bild rekommenderas för att badrummet ska se ut.

Fantastiskt burgundiskt badrum

Fantastiskt burgundiskt badrum
Källa: allaprimapainting.com

Bourgogne ser kreativ ut och passar bra med moderna och klassiska badrumsstilar, som vi ser här. Badrummet väljer ursprungligen den traditionella skåpdesignen. Handfat och tak representerar den moderna stilen.

Badrummet lockar oss med ytterligare förvaringsutrymme som upptar den centrala delen. Tillägget ser unikt ut eftersom vi inte ofta hittar aspekten i badrumsdesignen idag. Så vi tycker att den vinröda tapeten är en lysande idé.

Inte bara djupt utan också vackert. Tapeten gör badrummet till ett elegant och vackert badrum på samma gång.

Retro burgundy badrum

Retro burgundy badrum
Källa: originalstyle.com

Förutom vinröd väggmålning och tapeter kan du också välja vinröd keramik. Badrummet väljer speciellt vinröda plattor med den blanka funktionen. Att kombinera plattorna med vit, rektangulär keramik skapar en blank kontrast.

De gör badrumsväggen till en spännande del av retrobadrummet. Du hittar retrosmakerna från handfatmodellen och skåpstilen. Medan den moderna tonen kommer från duschområdet och de sexkantiga plattorna för golvet.

Ett sådant retrobadrum med rika underelement.

Attraktivt vinrött badrum

Attraktivt vinrött färgat badrum
Källa: roundecor.com

Vi finner att badrummet delar många liknande egenskaper med den första idén. Vi ser att rekommendationen placerar fler vintageobjekt än den tidigare. Vägglampan och tallriksdekorationerna påminner om enkla tillbehör i gamla badrum.

Badrummet målar väggen med vinrött för att skapa kontrasterande och eleganta toner. De nakna, vinröda gardinerna hänger fortfarande. Till exempel spelar dekorationerna en stor roll för att göra den attraktiv.

Samtidigt känns badrummet hemtrevligt med den beige keramiken som plockar upp de lurviga, beige golvmattorna.

Minimalistiskt vinrött färgat badrum

Minimalistiskt vinrött färgat badrum
Källa: trendir.com

Matt burgundy förvandlar det minimalistiska badrummet till ett anmärkningsvärt område. Välj en flytande vinröd fåfänga som fungerar som en handduksstång för att spara utrymme. Exemplet skapar en vinröd del av väggen som ser attraktiv ut.

De två burgunderfärgade föremålen räcker för att liva upp badrummet. Innehållsmässigt använder badrummet fritidsmodellen med duschområde, skåp och handfat. Att använda vita och bruna nyanser gör badrummet mindre formellt.

Vi hoppas att det inte blir lätt för dig att skapa de vinröda färgade produkterna som badrummet föreslår.

Utmärkt vinrött badrum

Utmärkt vinrött badrum
Källa: greatideahub.com

Denna lilla ögonblicksbild visar bara hur fantastiskt badrummet är. Vi behöver inte hela bilden för att komma överens om den lysande idén bakom det vinröda badrummet. Bourgogne presenterar sin toppsmak med matt och mjukt utseende.

Den vinröda tonen materialiseras i olika former från keramiken och badrumsväggens dekorativa handtag. Med trendiga och minimalistiska badrumsartiklar omsluter den vinröttfärgade smaken området med ett graciöst.

Skapa svaga strålar för att skapa en dramatisk ton för badrummet. Exemplet visar att ett minimalistiskt badrum med unik design kan se elegant ut.

Inspirerande burgundiskt badrum

Inspirerande burgundiskt badrum
Källa: inspirationde.com

Vilken inspirerande och innovativ badrumsdesign! Bourgogne förvandlas till en nyfärgad färg med en blank ton. Detta kommer från belysningen som omger den stora spegeln. Detta element fångar verkligen vår uppmärksamhet.

Från spegeln kan vi se att badrummet innehåller ett duschområde och en värmare för att torka handduken. Det smala, gyllene materialet som fungerar som en förvarings- och handdukshållare kommer ut ur det smala utrymmet.

Badrummet gläder oss mer med handfatstil.

Vintage burgundy badrum

Vintage burgundy badrum
Källa: oldhouseonline.com

Bourgogne kan se gammaldags ut när den kombineras med traditionella badrumstillbehör som den här. Exemplet visar burgundsmaken i liten utsträckning. Detta kommer att hjälpa de av er som vill ha den Bourgogne-nivån.

Vår favoritartikel i Bourgogne är diskbänken. Du kanske måste leta efter den traditionella handfatmodellen. Badrummet ger vinröd smak genom burgund keramik, som verkar blygsam för badrummet.

Exemplet målar det gamla badrummet med minimala dekorationer och matta färger, inklusive vinrött.

Smart burgundfärgat badrum

Smart burgundfärgat badrum
Källa: home-designing.com

Tätt badrumsutrymme bör inte begränsa din kreativitet. Badrummet ser smart ut eftersom det har många funktioner. Du kan duscha, tvätta och förvara kläder i området.

Bourgogne spelar ingen stor roll i badrummet jämfört med tidigare exempel. Det hjälper till att lätta badrummet så att det inte ser för enkelt ut. Vi uppskattar att badrummet fortfarande ser trendigt ut.

Du kan se denna känsla i den keramiska modellen på badrumsgolvet. Det finns till och med en återvunnen stege i badrummet som fungerar som en handduksstång. Välj en minimal möbelstil för att kopiera badrumsutseendet.

Trevligt vinrött badrum

Trevligt vinrött badrum
Källa: betterhomeshack.com

Vi presenterar dig igen moderna och klassiska understilar i ett badrum. Så du kan se att de sista av våra 10 burgundy badrumsidéer har samma koncept som de första och fjärde idéerna.

Men det finns alltid något unikt med de tre. För den slutliga rekommendationen finner vi att det runda fönstret känns lite klassiskt. Vi hittar ofta fönsterstilen i gamla hus. Att färga badrumsväggen med sådana badrumsskyltar duplicerar traditionella badrum.

Bourgogne känns rättvist mot badrummet. Det vill säga färgen känns mjuk och ljus, vilket står i kontrast till vitt som sekundärfärg.

Har du några favoritbourgogne toner från listorna? Dela dina kommentarer nedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*