Home / Dekor / Bondgårdens badrumsidéer
Bondgårdens badrumsidéer

Bondgårdens badrumsidéer

Att välja ett tema för varje rum i ditt hem är definitivt viktigt. Temat du väljer guidar dig sedan när du väljer rätt möbler och ornament för att skapa ett väldesignat utrymme. Du måste också välja ett tema innan du börjar bygga om ditt badrum. Med så många badrumsteman att välja mellan, börja tänka på badrumsidéer för bondgårdar precis som de vi visar dig här nedan.

Bondgårdens badrumsidéer

1. Kornsäck i din bondes bad

45 idéer för ett badrum i bondgården 2020 (med naturliga detaljer) 1
Källa: ak1.ostkcdn.com

Skapa din egen duschdraperi med en trasa. Duschridån ser ut som en sädesäck med en ko och en kalv. En offert ger gårdens känsla till ditt badrum. Den här är perfekt för masterbad eller barnbad.

2. Arrangör av ett badrum med gårdstema

45 badrumsidéer för bondgårdar 2020 (med naturliga detaljer) 2
Källa: i.pinimg.com

Rengör eventuella badrumsplattor i plast från ditt bondgårdens badrum. Använd istället murarburkar för att hålla allt i ditt badrum, till exempel: B. Bomull, bomullspinnar, tandkräm, tandborstar etc. Och istället för att sätta dem på bänkskivan, lim glasen på en träskiva.

3. Förnya kranarna för att omvandla ditt badrum till ett bondgårdbad

45 idéer för ett badrum i bondgården 2020 (med naturliga detaljer) 3
Källa: myriadlit.com

Du behöver inte byta ut dina kranar eftersom allt du behöver göra är att måla dem. Måla dina guldkranar svarta och de kommer att komplettera möblerna i lantgårdstil och andra ornament i ditt badrum.

4. Ett coolt badrum med skjutdörr

45 idéer för ett badrum i bondgården 2020 (med inslag av naturen) 4
Källa: treiff.me

Prova något svalare som en skjutdörr istället för att använda en klassisk svängdörr till ditt badrum. En skjutdörr i lada-stil är perfekt för ett badrum på en gård. Måla den med vitt och lite brunt så att ditt badrum ser ut som en ladugård.

5. Tegelvägg för elegant badrum i lantlig stil

45 badidéer för bondgårdar 2020 (med naturliga detaljer) 5
Källa: thespruce.com

Ditt badrum ser inte snyggt ut om du applicerar tegelväggen på hela rummet. Välj en vägg och gör den till en accentvägg. Applicera tegelväggstilen i denna accentvägg. Utrusta den med några fotoramar, en trähylla eller en rund spegel med en träram.

6. Handduksstång av trä

45 idéer för ett badrum i bondgården 2020 (med naturliga detaljer) 6
Källa: justjillartdesign.com

Gör ditt badkar komplett med en handduksstång i stil med en trästege, på vilken du kan hänga några handdukar. Placera stegen nära badkaret och duschen så att den inte bara är dekorativ utan också mycket funktionell.

7. Lägg till massor av färska växter

45 badidéer för bondgårdar 2020 (med naturliga detaljer) 7
Källa: eringobraugh.com

Eftersom du inte kan föra boskapen till ditt badrum kan du också lägga till färska gröna växter i rummet. Häng upp dem, lägg dem på en flytande trähylla eller plantera dem i en kruka på golvet. Gör vad du vill med de färska växterna och behandla dem väl för att hålla dem vid liv.

8. Förvara dina badrumstillbehör i rottingkorgar

45 badidéer för bondgårdar 2020 (med naturliga detaljer) 8
Källa: potterybarn.com

Extra handdukar, toalettpapper och andra badrumstillbehör behöver ett trevligt ställe att bo på. Badrummet i bondgården kommer att se konstigt ut med ett modernt skåp med en spegeldörr. Använd istället några rottingkorgar för att lägga under din flytande träbänkskiva i trä.

9. Utrusta ditt bondgårdens badrum med ett fatformat badkar

45 badidéer för bondgårdar 2020 (med naturliga detaljer) 9
Källa: svardbrogard.com

Varje gård har ett fat. Det bästa sättet att få ditt badrum att känna att du befinner dig på en gård är att ta in fatet och använda det som ett badkar. Lägg den i mitten av rummet och använd den som ett uttalande. Om rummet är litet är det dock en lysande idé att placera det bredvid fönstret.

10. Kombinera olika färger för de vackraste badrumsidéerna på gården

45 badidéer för bondgårdar 2020 (med naturliga detaljer) 10
Källa: roomaniac.com

Livet på gården är färgglatt. Grönt gräs, röd ladugård, svarta och vita kor, bruna hästar och många andra färger. Gör ditt badrum färgglatt. Använd ljusbrunt på golvet, mörkbrunt på skåpen. Svart för dörrkarmen, vitt för väggarna. Var kreativ i den mix som passar färgerna.

11. Master badrum med en bondgård tema och en elegant touch

45 badidéer för bondgårdar 2020 (med naturliga detaljer) 11
Källa: dh8yunt6exsrz.cloudfront.net

Det finns ingen regel att du behöver komplettera ditt badrum med en rund spegel eller en fyrkantig spegel. En unik formad spegel är acceptabel så länge den är inramad. Ramlösa speglar identiska med modern design som förstör bondgårdens accent i ditt badrum.

12. Bänkskiva i trä

45 badidéer för bondgårdar 2020 (med inslag av natur) 12
Källa: hgtvhome.sndimg.com

Marmor, granit, travertin är tillåtna. Träbänkskivor är dock det bästa valet för en bondgårdsinredning.

13. Enkel ljuskrona i taket

45 badidéer för bondgårdar 2020 (med naturliga detaljer) 13
Källa: hgtvhome.sndimg.com

Se bara till att du väljer den enklaste ljuskronan i traditionell stil i mörk färg. Varje kristalldetalj på ljuskronan kommer att förstöra din bondestil.

14. Hinkdekorationer i trä

45 badidéer för bondgårdar 2020 (med naturliga detaljer) 14
Källa: i.pinimg.com

Träskopa är inte bara en dekoration. Du kan använda den för att placera dina smutsiga kläder. Tja, närvaron av en trähink passar inredningen i en bondgård mer än plast.

15. Prydnader för bondgårdar

45 badrumsidéer för bondgårdar 2020 (med naturliga detaljer) 15
Källa: i.pinimg.com

För att få fram livslivet i ditt badrum, lägg till några dekorer som bondgårdar eller kransdekor på väggen.

Att omforma ett badrum är inte alltid dyrt. Våra lantbruksidéer är ett exempel på att du inte behöver spendera alla dina pengar för att få ett nytt badrumsutseende. Är du inte intresserad av en idé eller två?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*