Home / Dekor / Blue Kitchen Backsplash Idéer
Blue Kitchen Backsplash Idéer

Blue Kitchen Backsplash Idéer

BLÅ KÖK BACKSPLASH IDÉER – Bland de ljusa färgerna är blå en av de bästa favoriterna. Mjukt och lugnande, blått är iögonfallande för alla rumstyper inklusive köket. Blue Kitchen Backsplash erbjuder utrymme att experimentera.

Du kan välja mellan några nyanser av blått för backsplash. Varje nyans ger en annan känsla när du tvättar eller lagar smutsiga diskar. Några du kan slå direkt efter att du har gått in i köket. Se listan för mer information.

Mjukblå köksbacksplash

Mjukblå köksbacksplash
Källa: hgtv.com

Denna backsplash av glasplattor ser mjuk ut. Detta är vanligt i många hushåll. Lätt att hitta och installera, du hittar den här backsplashen i många hårdvaruaffärer, stora eller små.

I synnerhet är rektangulära glasplattor vanligare. Glassubstansen som används i varje keramikplatta ser den lite blank ut. Du kan dra nytta av de extra fördelarna när du väljer den här stilen.

Spillt eller smutsigt material kan torkas av med en eller två handen på svampen. Backsplashen kan kombineras med olika bänkskivor i köket som är lika gråa som här.

Levande blå köksbacksplash

Levande blå köksbacksplash
Källa: nighthops.com

Vår andra idé lockar ögonen helt och hållet även på avstånd. Blå glasplattor täcker hela köksutrymmet inklusive underplattan backsplash. Det är första intrycket av denna backsplash.

Dessutom ser de blå glasplattorna så gnistrande ut särskilt på natten. När lampan lyser är de blå glasplattorna så ljusa. Hela backsplash förbättrar det glödande utseendet på köksbänken.

Välj det här blå bakstycket när du vill göra ett kök till en rolig och livlig plats för hela familjemedlemmarna. Små barn kommer att älska den här killen.

Lugnande blå köksbacksplash

Lugnande blå kök Backsplash
Källa: anfirock.com

Ett annat unikt drag som de flesta älskar blått är tröstande. Du kan installera denna speciella nyans av blått som en backsplash för ditt kök. Från topp till botten täcker rektangulära, små blå kakel det mesta av köket, och undergolvet i baksidan är inget undantag.

Vi rekommenderar små blå brickor eftersom stilen också skapar en bedårande stämning. Föreställ dig att ha den här baksidan för köket. Den lugnande känslan kan motivera dig att spendera mer tid på att laga mat för hela familjen.

För de av er som redan gillar att laga mat är det här typiska köket i baksidan roligare.

Fredlig blå köksbacksplash

Fredlig blå köksbacksplash
Källa: thespruce.com

Blå är en lugn bringer för ett kök. Speciellt om du väljer den blå nyansen som verkar mild. Backsplashen matchar den metalliska diskbänken och den svarta naturstenen som en köksbänk.

Backsplash täcker från fönstren till strax före köksbänken. Var och en av backsplash-plattorna ser rektangulär och trimmad i form. Var och en av plattorna är staplade i det specifika arrangemanget som gör att det övergripande mönstret ser vackert ut.

På ett lugnt humör, känn dig fri att laga och tvätta smutsiga diskar. Ytterligare toner från denna backsplash är mysiga och eleganta, delvis tack vare de rosa, fräscha blommorna.

Elegant blå backsplash i köket

Elegant blå köksbacksplash
Källa: Pinterest

En mörk blå nyans är en av de mest eleganta förare. Det gäller backsplash i köket. Denna bakstycke bevisar det. Välj en mörk nyans av blått för att uppgradera köksnivån. Vi är säkra på att med vårt uttalande kommer du att tro att detta kök är väldigt snyggt.

Dessutom använder backsplash rektangulära plattor ordnade som om de faller. Detta mönster blir den extra punkten för att uppmuntra dig att integrera denna backsplash-design i ditt kök.

Du kan installera bakplattan som matchar skåpet. Men om budgeten är begränsad, gå bara till en mörk nyans av blått.

Skimrande blå köksbacksplash

Skimrande blå köksbacksplash
Källa: hgtv.com

Levande och bekymmerslös. En ljus nyans av blått gör alltid sitt jobb så bra att det får dig att känna dig lycklig. När du installerar en ljus nyans av blått för din backsplash, vill du laga mer för hela familjen.

Denna bild föreslår särskilt klippta, rektangulära plattor. Staplade i den här ordningen ser hela backplattan väldigt snygg ut. Backsplashet står i kontrast till den vita bänkskivan i natursten.

Välj denna blå nyans för att aktivera ljusläget utan att vara för märkbar.

Cool blå köksbacksplash

Cool blå köksbacksplash
Källa: resid.com

Tillåt dig själv att göra gemensamma val i denna moderna era av matlagning och dekorering. Använd den sjunde av våra blå köksbacksplash-idéer för det coolaste sättet att göra det.

Välj hexagon istället för kvadrat eller rektangel. Unikt i sig, lägg till ett lager för den känsliga nyansen av blått efter eget val. Nyansen tar en sval position mellan mjuka och mörkblå toner.

Lugn och lugnande, njut av ditt köksmoment tack vare backsplash.

Vacker blå köksbacksplash

Vacker blå köksbacksplash
Källa: Pinterest

Vi kan inte låta bli att älska den här backsplashen. Det blå kakelmotivet är intensivt i smak. Den mörka nyansen av blått passar bäst med vitt för var och en av de blå brickorna. Resultatet ser fantastiskt ut. Själva den blå plattan är ett konstverk.

Allt du behöver göra är att leta efter brickmodellen i en hårdvaruaffär. Eller så kan du beställa online. Applicera kakelutformningen på de flesta delar av köket som visas på bilden för att få den ultimata chic känslan.

Trendigt blå köksbacksplash

Trendigt blå köksbacksplash
Källa: cjcfc2018.com

Vi kallar den nionde idén trendig backsplash eftersom vissa nyanser av blått kan appliceras i köksbacksplash. Från mörk till ljusblå kan du se dem alla tydligt i bakplattan.

Det är så häftigt att se kakelordningen. Det känns som att vi tittar på en blå nyans som gör framsteg. Utseendet på nyanserna gör att backsplashen ser progressiv ut.

Backsplash skär igenom den traditionella blå backsplash som väljer antingen mörk eller mjukblå sidor.

Frestande blå köksbacksplash

Frestande blå köksbacksplash
Källa: Pinterest

Vår sista idé skiljer sig från tidigare idéer av en anledning. Den övergripande blå-look backsplash kombinerar med andra färger som grå. De bildar en mosaik som täcker små och medelstora plattor.

Oregelbunden och annorlunda gör backsplash typ av imponerande. Med det stora locket lockar backsplash dig in i köket och förbereder dig för att laga läckra hemlagade måltider för hela familjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*