Home / Hem / Black Angel Tree Topper

Black Angel Tree Topper

Black Angel Tree Topper

Black Angel Tree Toppers är de bästa sätten att dekorera julgranar och lägga till en touch av stil och kultur till dem. De är inte bara fantastiska trädtoppar, men de är också utmärkta mittpunkter för dukning av bord. Välj din nya topplista i listan nedan för att fira denna semester med kultur och stolthet.

African American dekorativa lampor

Detta förföriska och exotiska ängelträdskydd från Roman pryds i en vacker vit klänning med silver accenter och övertoner. Tillverkad av högkvalitativt tyg och designharts, den mäter 8 x 10 x 14,5 tum. Om du letar efter det perfekta sättet att lägga till kulturell mångfald i din semesterdekor, är denna 14,5-tums romerska afroamerikanska ljusa topp, gjord exakt efter din bild och likhet, definitivt värt att överväga.

Förresten är det inte bara ett föremål som är lämpligt för semestern utan kan också sitta fantastiskt på din bokhylla eller bord som en ängelfigur.


10-ljus afroamerikansk ängeljulfigur

Eftersom guld är hela sortimentet just nu, kan denna 13 tums 10 ljus afroamerikanska ängel träd toppare fästas på toppen av ditt träd! Den iögonfallande gyllene klänningen och de gyllene fjädervingarna ser fantastiska ut mot ditt träds blinkande ljus och naturligtvis mot de inbyggda 10 minilamporna som ständigt lyser.

Den här vackra ängeln är 13 tum lång och håller två ljus, ett på varje hand för att indikera att hon är där för att lysa upp alla ansikten på julafton. Eftersom det är en Kurt Adler-produkt är det den perfekta biten att lägga till en handgjord touch till din julfest.


Treetop: Tiffany i silver

Nästa är ett vackert ängelträd som perfekt återspeglar afroamerikansk kultur. Det är en ängel som pryds i en ljus guld-, silver- och röd klänning. Hon håller de vackra detaljerna i sin klänning i båda händerna, som också sveper runt hennes midja.

Vi älskar Tiffany i silver inte bara för att det är rätt storlek för de flesta julgranar, utan också för att det är handmålat för att skapa den mest realistiska reflektionen av afroamerikanska kvinnor. Hon är det perfekta exemplet för att visa dina barn att svarta kvinnor också kan vara himmelska änglar.


Julgranstoppsro i silverfigurfinalen

En mer utsökt version av den tidigare produkten du just såg är Serenity in Silver Figurine. Det är trädtopparna som alla kan satsa på – klassiska, enkla och en symbol för kulturell mångfald. Dessutom bär hon huvudbonader som kompletterar hennes divadräkt.

Men hon är inte i närheten av Diva eftersom hon har ögonen stängda och händerna knäppta så det ser ut som om hon är i bön. Detta ängelträdöverdrag / mittstycke är tillverkat av designerharts och är stort och 17 tum högt. Om du letar efter en toppare som är en showpropp, leta inte längre.

Hon lade till en plastkon under klänningen för montering av träd. Eftersom den väger 12,6 uns, se till att du fäster topparen på plats.


Tiffany (guld): Afroamerikanskt julgranlock

Som du kan se är Tiffany-guldet samma ängel som Tiffany i silver. Den här gången har hon dock en mer märkbar klänning. Precis som Tiffany i silver har ängeln en retrokänsla, men den har mer färg, vilket är bra för människor som letar efter ett prickigt trädtillägg som också ser lyxigt ut.

Det ser ännu bättre ut på nära håll eftersom det har handmålade detaljer. Med sina övergripande dimensioner på 14,4 x 9,3 x 5,2 tum kan den arbeta med träd 9 till 12 meter långa. Tiffany Gold Angel Tree Topper är inte en upplyst trädprydnad, men kräver inte glödlampor, eftersom deras närvaro ensam kan vinna ögon och hjärtan.


Serenity (Gold): African American Christmas Tree Topper

Vill du ha en lättare version av Serenity i silver? “Du har det”, säger United Treasures. Den har exakt samma dimensioner och samma afroamerikanska ängelfigur som Serenity in Silver, med ögonen stängda och händerna vikta nära hennes bröst, men med en mer levande och etnisk klänning.

Om du har funderat på att få en ängelträdstoppare men också vill ha en stjärna så skaffa den här eftersom lugnet i guld ger er båda! Det kanske inte har en silhuett av en stjärna, men det är obestridligt hur det känns och lyser som en stjärna när det sitter på ditt träd! Det har till och med gnistrande detaljer så att du inte längre behöver tänka ett träd hårt och leta efter ett eluttag för att ansluta det!


Serenity (röd): African American Christmas Tree Topper

Kanske letar du efter ett svart ängelträdlock för att lägga till en rustik stil eller gammal världsstil till ditt rustika julgran. I så fall är detta produkten för dig. Som du redan vet är det den ikoniska lugnet, men i en röd klänning som flyter över benområdet för att dölja konbotten, vilket är praktiskt för att montera biten på ditt träd.

Denna fantastiska afroamerikanska ängelträdtoppare är så sofistikerad och delikat att du inte kommer att tveka att använda den igen i flera jul. Om du lägger detta på ditt träd till jul får du många positiva kommentarer från gästerna.


White and Gold Angel Tree Topper

Vi är nu på den sista produkten på vår lista, den 14-tums trädkronan svart från Roman i en vit klänning med guld accenter. Hon är ett under att se med sin utsökt utformade klänning och sofistikerade aura. På 14 tum är det den bästa storleken för att sitta på julgranar.

Hon har noggrant broderade vingar och detaljer som är finmålade. Med denna toppare som mitt i ditt träd kan du ge ditt hem den kungliga behandlingen det förtjänar!


Silver Christmas Angel Tree Topper African American OOAK Black.
African American Christmas Angel Sparkle från DivineAngelShop.
Silver Christmas Angel Tree Top African av Divineangelshop på Etsy.
African American Angel Tree Topper - rödbrun spets - It's A Black.
African American Tree Topper |  Wayfa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*