Home / Dekor / Blå badrumsidéer
Blå badrumsidéer

Blå badrumsidéer

Blå måste vara din favoritfärg, eller hur? Det är en anledning till att du är här för att du känner till och vill prova våra blå badrumsidéer. Blå i badrummet är inte bara avkopplande. Det är också ett utmärkt sätt att tillföra värde till ditt hem. Blå finns i många färger. Vilken är din favorit som du kommer att sprida i ditt badrum? Ta en titt på några av idéerna nedan för inspiration.

Blå badrumsidéer

1. Hitta rätt blått för ditt badrum

45 Blå badrumsidéer 2020 (olika uppfriskande mönster) 1
Källa: dreamascream.com

Vill du ha ett manligt badrum? Välj mörkblått, vilket ger ditt badrum en mysig, stark känsla och en maskulin accent. För ett litet badrum kommer ljusblå att utvidga utrymmet och ge rummet en luftig och lugnande effekt.

2. Midcentury stil badrum med vitt och blått

45 Blå badrumsidéer 2020 (olika uppfriskande mönster) 2
Källa: dreamascream.com

Sprid det blå på golvet genom att applicera blåfärgade geometriska golvplattor. Kombinera den med ett brunt handfat i trä. Nog med det blå. Sprid det vita på de andra badrumsmöblerna och väggarna. Häng en spegel med rundade hörn över fåfängan.

3. Blå blommiga väggar i det franska badrummet

45 Blå badrumsidéer 2020 (olika uppfriskande mönster) 3
Källa: hgtvhome.com

När blått möter blommor i ditt badrum får du ett lyxigt badrum. Blomma tapeter i en mjukblå färg i kombination med romerska tyger av tyger skapar en elegant känsla av rymd. Fönsterramarna med ett använt utseende och den blå bubbelpoolen kompletterar detta feminina badrum.

4. Gråblå väggar i badrummet med ett bondgårdsmotiv

45 Blå badrumsidéer 2020 (olika uppfriskande mönster) 4
Källa: ahauc.info

Eftersom temat för detta badrum är en bondgård, måste du kombinera gråblå väggar med andra färger. Prova till exempel mörka träskåp och hyllor, vita badrumsmöbler och några neutrala gröna färger.

5. Unikt blå badrum för små utrymmen

45 Blå badrumsidéer 2020 (olika uppfriskande mönster) 5
Källa: banana-film.com

Ljusblå badrumsmöbler i ditt lilla badrum behöver ljusblå tegel på väggen. Istället för att kombinera ljusblått med vitt, prova guld och använd det som en accent. Använd guld för att rama in spegeln och duschdörren i glas.

6. Babyblå för att skapa ett sött badrum

45 Blå badrumsidéer 2020 (olika uppfriskande mönster) 6
Källa: impressioniveinteriordesign.com

De andra blå badrumsidéerna relaterade till feminina känslor är perfekta för en kvinnas badrum. Använd ljusblå badrumsmöbler som det ljusblå badkaret och ett ljusblått skåp med vit bänkskiva. Sexkantigt marmorgolv ger textur och den sfäriska ljuskronan kompletterar utrymmet.

7. Badrum i nautisk stil med blått och vitt för barn

45 Blå badrumsidéer 2020 (olika uppfriskande mönster) 7
Källa: impressioniveinteriordesign.com

Kombinera marinblått med vitt och applicera båda färgerna i rummet. Använd marinblå som accent när du designar golv, vägg och skåp. Skapa ett stjärntak genom att måla taket själv. Dina barn kommer att älska sitt nautiska badrum.

8. Stort master badrum med en knäppa blå inredning

45 Blå badrumsidéer 2020 (olika uppfriskande mönster) 8
Källa: freshome.com

Vita plattor räcker inte för att ditt badrum ska se vackert ut. Tillsätt lite vatten, särskilt i fåfänga skåp. Glöm inte texturspeglarna som tar bort det tråkiga utseendet på ditt badrum.

9. Dubbelblått i retrobadrummet

45 Blå badrumsidéer 2020 (olika uppfriskande mönster) 9
Källa: daneville.me

Gör ditt retrobadrum bedårande, men ändå minimalistiskt. Måla taket ljusblått och väggarna ljusa eller ljusblå. Svartvitt badkar på svarta och vita plattor med små mönster på golvet gör att rummet ser elegant och snyggt ut.

10. Färgglatt men ändå neutralt master badrum

45 Blå badrumsidéer 2020 (olika uppfriskande mönster) 10
Källa: Draftforarts.info

Den här gången måste du kombinera mörkblå möbler med vit bänkskiva och vita badrumsmöbler. Fördela nu beige på väggarna och ljusgrått på golvet. Alla färger är neutrala, så ditt badrum ser inte konstigt ut.

11. Badrum i strandstil

45 Blå badrumsidéer 2020 (olika uppfriskande mönster) 11
Källa: decoist.com

Skapa detta badrum genom att måla toppen av badrumsväggarna med ljus och luftig blå. Klo-fot-badkaret i svart på utsidan och vitt på insidan mellan vitt är det perfekta mittpunkten.

12. Det mest eleganta vintage blåa badrummet

45 Blå badrumsidéer 2020 (olika uppfriskande mönster) 12
Källa: decoist.com

Om du inte vill att blått bara ska vara en accentfärg, sprida det blå över väggarna. Var dock noga med att välja vitt för de flesta badrumsmöbler och sängkläder, till exempel fönster och duschdraperier.

13. Färska blå badrum för barn

45 Blå badrumsidéer 2020 (olika uppfriskande mönster) 13
Källa: arcticshipping.info

Om du vill renovera dina barns badrum, kombinera blått och vitt med andra färger. En touch av gult och rött på sängkläderna räcker för att skapa ett fantastiskt badrum.

14. Färg badrummet blått så att det ser mer naturligt ut

45 Blå badrumsidéer 2020 (olika uppfriskande mönster) 14
Källa: burgos25.com

Du behöver inte måla ditt badrum igen. För att färga ditt badrum är allt du behöver göra att lägga till en röd, gul eller färgad blomma. Placera dem på en vit bänkskiva. Deras färg kommer att komplettera kombinationen av blått och vitt i ditt badrum.

15. Välj rätt nyans av blått

45 Blå badrumsidéer 2020 (olika uppfriskande mönster) 15
Källa: burgos25.com

Oavsett hur mycket du älskar mörkblått, kommer det att förstöra skönheten i ditt badrum om ditt badrum är litet. Gå efter en ljusare nyans av blått som ger mer ljus in i rummet och gör ett litet badrum mer rymligt.
Så har du bestämt dig för vilka av våra blå badrumsidéer ovan du vill prova i ditt eget badrum? Vi hoppas att ditt badrum känns mer uppfriskande med våra idéer ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*