Home / Dekor / Attic Badrum Idéer
Attic Badrum Idéer

Attic Badrum Idéer

ATTISKA BADRUMSIDÉER – Vi känner till detta faktum mycket väl. De har ett stort familjeformat med totalt fyra eller fem medlemmar. Morgon kommer, då har alla bråttom, men det finns bara ett huvudbadrum.

Vi rekommenderar att du gör ett sekundärt badrum på vindsvåningen. Detta rekommenderas för dig som har ett snävt husområde. Oroa dig inte för dekorationen av badrummet på vinden.

Vi har tio exempel på stilen så att den andra inte ser för enkel ut.

Badrum på vinden

Badrum på vinden
Källa: eponymity.club

I grund och botten kan du skapa ett takbadrum med den stil du vill ha. Vad du behöver veta är att eftersom vinden har lågt tak och lite utrymme, finns det några tips som du bör träna för att hålla badrummet friskt och bekvämt.

I det första exemplet är trätak och golv inställda så att badrummet känns friskt och svalt. Badrummet målar taket med den mjuka nyansen av blått medan du tränar den nautiska designen.

Badrummet väljer det blå badkaret som komplement till designen. När det gäller dekorationen tar fartygsbilderna väggdelen av badrummet.

Rymligt vindbadrum

Rymligt vindbadrum
Källa: missmandyphotography.com

Rymlig och lyxig. Den översta våningen tar ett stort utrymme. Även här ställer exemplet upp trätak och vägg. För golvet väljer badrummet marmor som verkar fräsch.

Ett annat tips på vinden är relaterat till de stora fönstren. Aspekten spelar en viktig roll för att alla ska känna sig lättade. Du kan andas in och ut lätt. Badrummet erbjuder mycket utrymme.

Det fyller området med klassiska möbler som kranstil, underdel och det återvunna träet som är fäst vid badrumsväggen.

Badrum på kustvåningen

Badrum på kustvåningen
Källa: wunderwomen.co.nz

Badrummet visar att ett badrum på vinden kan se extraordinärt ut. Exemplet ser ovanligt ut i kustdesign. Vi har åtminstone sällan kustbadmodellen så här. Badrummet ställer in fönstermodellen så att naturligt ljus kan komma in.

Vad som är fantastiskt med badrummet är på badrumsbakgrunden. Bakgrunden visar algerna som vi främst hittar i havet. Badkaret ser avslappnat ut. Det coola är under badkaret.

Visa alla dina strandmatbås under badkaret. Avsluta dekorationen genom att placera färska växter.

Shabby Chic Attic Badrum

Shabby Chic Attic Badrum
Källa: decoist.com

Ett vindbadrum kan leverera din personlighet. Exemplet förmedlar en shabby chic design som beskriver din preferens för att hitta skönhet i gamla föremål. Träelement rymmer badrumets huvudaspekt.

Trätaket är vitmålat för att skilja objektet från golvet. De antika rutorna hänger som prydnader i badrummet. Badrummet ger trä skiljevägg som var mycket populär då.

Avdelningen delar badkaret och byrån, som innehåller vintage-tillbehör som ljusstake och handfat.

Bekvämt badrum på vinden

Bekvämt badrum på vinden
Källa: stylebyemilyhenderson.com

Trots det trånga utrymmet känns badrummet bekvämt. Vi tror att det beror på att badrummet målade trätaket vitt. Samma färg gäller också för badrumsväggen.

Badkarets design ger badrummet en mysig atmosfär. Detta gör att badkaret ser stort ut. Små barn skulle älska badkarstilen. För att skapa en balans sätter badrummet upp de blå plattorna som står i kontrast till den vita nyansen.

Vi älskar den söta bänken som gör att du enkelt kan sträcka benen.

Bedårande vindbadrum

Bedårande vindbadrum
Källa: hgtv.com

Bedårande och glad. Det supertäta utrymmet ser charmigt och effektivt ut. Badrummet är vitt och gult för att göra området livligt och ljust. Valet av färg hjälper dig att börja dagen på gott humör.

Innehållet fylls från badrummet med badkaret som vetter mot fönstret. Det finns skåpet bredvid badkaret. Bakom badkaret finns det “dolda förvaringsutrymmet” där schampo och kroppstvål kan förvaras.

Handduksstången är framför badkaret. Så enkelt men mysigt!

Vintage loft badrum

Vintage loft badrum
Källa: idealhome.co.uk

Vindbadrummet håller utrymmet så djupt vitt. Den målar trätak och golv med färgen. Inom det begränsade området placerar badrummet gamla föremål. Badkaret ser till exempel klassiskt ut med klofoten.

Badrummet innehåller också en stol som ser illa ut med tygarrangemanget. Bordet ser inte gammaldags ut, men det är fortfarande relevant för badrumets övergripande tema.

Trevligt vindbadrum

Trevligt vindbadrum
Källa: zyhomy.com

För ett supertunt utrymme som detta är att välja ett duschområde att föredra framför ett badkar. Strategin sparar mycket utrymme. Det unika är att i duschområdet finns bänken med lådorna under.

Lådorna rymmer handdukarna. Du kan fortfarande hitta garderoben och handfat i badrummet. Vi beundrar hur badrummet ger oss coola tips.

Mörkt vindbadrum

Mörkt vindbadrum
Källa: residencestyle.com

Badrummet har lågt tak. För att kompensera för detta placerar badrummet de stora fönstren bredvid badkaret. Badrummet tar ett relativt smalt område.

På den andra sidan av badkaret finns den flytande diskbänken. Badrummet väljer en mörk atmosfär ur keramikens perspektiv och takmaterialet. Men den minimalistiska stilen och tillräckliga strålar gör badrummet långt ifrån dyster och dyster.

Tydligt vindbadrum

Tydligt vindbadrum
Källa: luvne.com

Vi avslutar våra 10 loftbadrumsidéer med det stora loftet. Vi kallar exemplet ett tydligt takbad på grund av den vita atmosfären som kommer från taket, väggarna och inredningen.

Dessutom väljer badrummet keramik som ser tydlig och naturlig ut. Badrummet har duschområde och badkar. Handfatområdet kan fungera som en byrå.

Den övergripande designen lämnar fortfarande det rättvisa, fria utrymmet att koppla av. Badrummet är inrättat så att du kan njuta av naturligt ljus. Golvplattorna kan ersätta trägolvet.

Vi hoppas att idéerna för takbadrum kan inspirera dig. Exemplen visar att badrumsidéer på taket kan vara lika stilrena som huvudbadrummen. Så ha kul att experimentera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*