Home / Dekor / Antika kökbelysningsidéer
Antika kökbelysningsidéer

Antika kökbelysningsidéer

ANTIKA KÖKBELYSNINGSIDÉER – Antiken hänvisar per definition till forntida saker som har stort värde. När det gäller antik köksbelysning kan du dra slutsatsen att stilen innehåller antika föremål som fortfarande ser fantastiska ut.

Klassik och tradition är därför nära kopplade till detta speciella belysningskoncept. Du kanske måste leta efter antika föremål som kan kosta dig mycket. Annars kan du köpa från seniorer som har antika samlarföremål.

Här är våra 10 exempel på antik köksbelysning för din inspiration.

Out-of-the-box antik köksbelysning

Out-of-the-box antik köksbelysning
Källa: norbandys.com

Kalla denna belysning för en kombination av vågar, ljuskrona och svamp. Vi kan se detta med en blick för varje belysningskomponent. Låt oss gräva djupare in i denna antika köksbelysning, för den innehåller rika tips.

Vid den här tiden kommer vi bara att fokusera på hållaren och belysningens bottenlucka. Klädda i svart ser de alla antika och gamla ut. Vi hänvisar snabbt till aspekterna till lådomslaget vi såg en gång. Med topplocket ser lådskyddet ut som en skala istället.

Belysningen blir en unik attraktion i detta moderna och klassiska kök.

Utarbetad antik köksbelysning

Utarbetad antik köksbelysning
Källa: karlasouza.org

En av de enklaste sakerna att berätta om en artikel är antik eller inte är att kontrollera materialet. Svarta och silverföremål kan fungera som utgångspunkt för att avgöra detta. Om du fortfarande är osäker kan du be säljaren av denna antika artikel om information.

Förresten, vår andra idé är en sådan skatt. Belysningen ser komplex och dyr ut med den sofistikerade och vackra designen på lamphållaren. Denna belysning visar ikonisk heminredning gjord i det förflutna.

Belysningen omsluter köket så djupt i antiken och klassicism.

Vacker antik köksbelysning

Vacker antik köksbelysning
Källa: sinhvienthienan.net

Den antika köksbelysningen färgas främst av ljuskronor och lyktor. De två användes ofta av människor tidigare eftersom det inte fanns några uppfinningar av lampor och glödlampor. Inte konstigt att den antika köksbelysningen är inspirerad av båda.

Vår tredje idé är en kreativ idé. Lykta och ljuskronan sätts ihop i det här köket. Belysningen har en form som är inspirerad av lyktor som omslag på belysningen. I locken finns lampor som är fästa som ljus.

En annan stark antik bringer kommer från svartmetallhållarna.

Mysig antik köksbelysning

Mysig antik köksbelysning
Källa: firestarterpyrography.com

Vi pratade om denna belysning i våra tidigare artiklar. För denna punkt kommer vi att gå in på gamla funktioner i denna belysning. Vi tror att de flesta av er har sett denna belysning någon gång. Lampmodellen för belysningen var vanlig då.

Lamporna ger en hemtrevlig och fridfull känsla till traditionella kök. Titta nu på lamphållaren. Vi antar att hållaren är inspirerad av lyktan. Hållaren är gjord av svart metall vilket gör att den ser stark ut.

Detta har blivit den forntida delen av belysning.

Underbar antik köksbelysning

Underbar antik köksbelysning
Källa: liveonbeauty.org

Den antika köksbelysningen har en ikonisk design som de anser vara vacker trots modern tid. Interiörälskare älskar att ändra stil som anpassar sig till det nuvarande konceptet. En av de ikoniska stilarna kan ses från den här bilden.

Utan tvekan ser hållaren på belysningen i mitten gammal och stark ut. Även om detta räcker för antika funktioner, håll ögonen på den ikoniska klassiska ljusstilen. Stilen leker med kurvlinjer och formar dem sedan till detta eleganta foder.

Hållaren rymmer de tre platta, söta lamporna som senare skapar svaga strålar.

Antik köksbelysning i metall

Antik köksbelysning i metall
Källa: sebringdesignbuild.com

Vi nämnde inte det tidigare. Vår sjätte idé skiljer sig från tidigare exempel. Medan de tidigare är associerade med europeiska länder är detta förslag nära relaterat till den mexikanska köksbelysningen.

Fokus i vår diskussion är på taklampan, som består av bara en lampa. En intressant del av belysningen är på lampans lock och hållare. De två ser så antika och dyrbara ut med den enkla designen.

Köket väljer silverbelysningen så att den passar in i det gula köket.

Sofistikerad antik köksbelysning

Sofistikerad antik köksbelysning
Källa: moorishfalafelbar.com

Detta är vårt främsta exempel på antik ljuskronabaserad köksbelysning. Denna belysning visar den bästa konsten för ljusdesign i de europeiska länderna på den tiden. Vi kan inte sluta beundra denna skönhet från topp till botten.

Belysningen använder den gamla metallhållaren och dekorationen. Det finns de graderade ljuspunkterna i belysningen. Du kan se de små prydnadssakerna falla under ljusen. Belysningen realiserar den raffinerade designen som skapar den ultimata sikten.

Med dessa egenskaper är fokus på belysningen i detta gröna kök.

Traditionell antik köksbelysning

Traditionell antik köksbelysning
Källa: samokaweb.com

Så antik köksbelysning handlar om ljuskronor och lyktor? Vi hörde dina tankar. Vi presenterar därför denna traditionella och enkla antika köksbelysning för dig som älskar enkelhet.

Trots den blygsamma stilen garanterar vi inte låga belysningskostnader. Det kan vara dyrt om det var hundratals år gammalt. Belysningen består av de två lamporna. Förpackade i konöverdrag ser lamporna stora ut.

Tack vare det svarta locket producerar lamporna svaga strålar som är tillräckliga för att belysa köksön.

Imponerande antik köksbelysning

Imponerande antik köksbelysning
Källa: adastraerrans.com

På ytan kan man tro att den här belysningen liknar den tredje. Ja, båda använder hela ljusets koncept i en lykta. Skillnaden ligger i lyktadelen. Denna belysning omsätter inte en lyktform här.

Belysningen applicerar ett intressant lock som förnyar det klassiska konceptet klassisk köksbelysning. Den gamla smaken kommer från svartmetall som ett material för belysning.

Elegant antik köksbelysning

Elegant antik köksbelysning
Källa: jscottinteriors.com

Vårt fokus är på belysningen med locket som faller över köksbordet. Vi är säkra på att de flesta av er har sett detta en gång. Belysningen är verkligen klassisk och graciös. Vi ser ofta denna belysning när vi tittar på gamla filmer som sätter bakgrunden i Europa.

Vi tror att belysningen ser antik ut på grund av det typiska utseendet vi just nämnde. Belysningen har en cirkulär metalldekoration som ansluter den till den tunna metallhållaren.

Efter att ha läst den här artikeln, vill du åka till en loppis eller antikmarknad? Om så är fallet är du inte ensam eftersom vi också är det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*