Home / Hem / 4 sätt att göra ditt kök mer inbjudande
4 sätt att göra ditt kök mer inbjudande

4 sätt att göra ditt kök mer inbjudande

Ett område där du kan garantera gångtrafik är ditt kök.

Det är ett bra ställe att laga, chatta eller underhålla gäster. Du kan aldrig gå fel med att investera mer tid, energi och pengar så att det ser spektakulärt ut.

Ditt mål bör vara att göra ditt kök till en varm och välkomnande plats.

Du vill att människor ska känna sig bekväma i ditt hem, oavsett rum. Men om du ser till att ditt kök är bekvämt och inbjudande, kan det hjälpa dig att ha de intima och roliga familjeinteraktioner du alltid har drömt om och få dina gäster att känna sig riktigt hemma.

Din uppmärksamhet på detaljer och din vilja att gå ett steg längre kommer att ha ett avgörande inflytande på presentationen av ditt kök.

Installera en ö

Kitchen island 4 sätt att göra ditt kök mer inbjudande

Köksöarna är fantastiska av flera anledningar. De ger extra förvaringsutrymme och en ö ger extra disk när du lagar mat och hugger eller täcker mat.

Det är det perfekta stället att servera förrätter eller underhålla din buffé. Det är också bra för en avslappnad helgfrukost. Bygg din egen ö eller få en professionellt installerad. Hur som helst får du alla fördelar och undrar hur du någonsin levt utan en.

Lägg till platser

Köksstol 4 sätt att göra ditt kök mer inbjudande

Gör ditt kök mer välkomnande genom att lägga till extra sittplatser. Detta kan göras över ett stort matbord med gott om sittplatser, eller för en mer modern stil erbjuder eleganta barstolar på frukostbaren en avslappnad och attraktiv middagsupplevelse.

Om du vill lägga till den atmosfären av avkoppling i ditt hem är det här platsen att gå Lumens samling av moderna barstolar. Ju fler platser det finns, desto bättre förberedd blir du för stora familjesammankomster, fester eller en enkel frukost med din familj.

Använd attraktiv färg

1400981835894 4 sätt att göra ditt kök mer välkomnande

Innan du målar ditt kök, tänk långt och hårt på dina möbler och den allmänna atmosfär du vill skapa. En enkel färgbyte kan väsentligt uppdatera ditt kök. Du måste dock göra rätt val.

Det är många attraktiva färger tillgänglig men undrar vad ditt kök ska säga.

Vill du att den ska vara sofistikerad, lätt, luftig, vintage eller boho? Pastellfärger fortsätter att vara på modet, men att vara dramatisk i din färgpalett blir också allt populärare. Avokadogrönt eller scharlakansrött kan göra ett uttalande, men om du vill att ditt uttalande ska vara subtilt är neutrala färger dina bästa vänner.

Har justerbar belysning

kök-belysning-design-standard_798f6139c5622a3fd304da9cf8687535 4 sätt att göra ditt kök mer inbjudande

Belysningen gör skillnad, och så att uppdatera dina lampor kan göra ett rum från mörkt och svagt till bländande och sällskapligt. Det finns dock tillfällen när du behöver mer ljus för att se vad du gör och andra när du vill dämpa ljusen för att stämma.

Installera flera Ljusalternativ som ett huvudbelysning och ett infällt ljus med en dimmer. Med varianter av belysning kan du snabbt ändra atmosfären beroende på vad som händer i ditt kök.

Slutsats

Några små förändringar här och där kommer omedelbart att förbättra ditt kök och göra det mer välkomnande. Du kommer inte bara att njuta av ditt utrymme mer, men också lugna dina gäster och glädja dem med en elegant och vacker interiör.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*