Home / Hem / 4 innovativa sommarrenoveringar att prova

4 innovativa sommarrenoveringar att prova

Sommaren är en tid att ha kul i solen och njuta av de långa dagsljus timmarna.

Få ut det mesta av din ökade motivation genom att starta några renoveringsprojekt som förbättrar ditt hems återförsäljningsvärde och din upplevelse som husägare.

Kolla in några av dessa innovativa idéer så att ditt hem sticker ut från mängden istället för att fokusera på traditionell målning och tvätt av sidospår. Här är fyra innovativa sommarrenoveringar att prova i år.

Optimera utrymmet

platsbesparande 4 innovativa sommarrenoveringar som du bör prova

Du har nog hört talas om Feng Shui – det kinesiska systemet för rumslig medvetenhet, organisation och hälsa. Tja, kanske de kinesiska forntida var fixerade på något.

Stök kan påverka dina stressnivåer och är direkt relaterad till ditt välbefinnande och självbild. Medan du tar bort dina egna saker kan det hjälpa till med problemet, det löser inte alla problem, särskilt om du har begränsad arbetsyta.

Ditt första innovativa sommarrenoveringsprojekt bör vara att optimera det tillgängliga utrymmet genom att byta möbler, lägga till förvaringsalternativ till bortkastat utrymme och få ut det mesta av varje tum i ditt hem.

Överväg att installera hyllor över dörrarna till ditt hem för att lagra böcker och skatter. Installera lådor i dina trappor för säsongsutrustning som endast kommer att användas under en del av året, till exempel: B. Ytterkläder för vinter. Skär ner på skrymmande ändbord med kompakta, inbyggda hyllor. Bygg en loftbädd över skrivbordet i ditt kombinerade kontor och gästrum.

Riv ner några väggar

Snygg öppen planlösning 4 Innovativa sommarrenoveringar som du bör prova

Tanken på att byta hem permanent kan vara skrämmande. Den populära stilen med öppet koncept i moderna hem har dock sina fördelar. För det första gör det det lättare för värme och sval luft att strömma genom hela ditt hem, vilket drastiskt minskar dina värme- och kylkostnader. De har också mindre plana väggar, vilket får dig att tänka mer kritiskt på att köpa saker du inte behöver.

Känn dig inte tvungen att göra detta till ett DIY-projekt – du bör anställa en expert innan du tar bort väggar. Arbeta med en entreprenör som har erfarenhet av Building Information Modelling (BIM), en metod som “använder en insamling av data för att hjälpa till med design, planering, konstruktion och löpande förvaltning av moderna byggnader.” (Källa: http://www.photomodeler.com/products/how-it-works.html)

Det är viktigt att du inte av misstag tar bort en bärande vägg. Annars kan du ändra saker som du tycker passar. Öppna ditt kök i ditt vardagsrum och installera en frukostbar. Konvertera två sovrum till en stor master svit. Öppna de mindre rummen i din oavslutade källare för att skapa ett stort rekreationsutrymme.

Installera magnetväggar

Försöker du räkna ut det bästa sättet att hänga upp den stora plasma-TV: n när det inte finns några klämmor? Trött på att sticka hål i dina väggar varje gång du vill skapa ett nytt fotoarrangemang? Det kan vara dags att installera magnetväggar. Denna futuristiska klingande tjänst erbjuds av ett företag som heter Magnektikoch de installerar magnetpaneler i dina väggar som är tillräckligt starka för att fästa hyllor och möbler på.

Magnektik hävdar att deras paneler kan rymma delar upp till 200 pund vardera och kan installeras så att de är synliga eller helt dolda. Du kan installera dessa i ditt vardagsrum så att du ständigt kan ändra positionen för dina foton och hyllor, i ditt badrum eller i din bakplatta för att lagra apparater eller till och med på baksidan av din garderob för att hålla säsongskläder bakom dina andra klädkorgar.

Tänk dig att gå in i ditt entréområde efter en lång dag på jobbet och helt enkelt sticka dina nycklar på väggen bredvid dörren. Tänk dig att dina barn kan köra sina leksaksbilar längs väggen i rummet – möjligheterna är oändliga.

Smarta hemuppgraderingar

Det finns några enkla smarta hemapplikationer som du kan installera med liten ansträngning. Andra kräver dock noggrann planering, tid och engagemang. Fördelarna med att bygga ett smart hem uppväger långt det arbete som krävs för att uppgradera.

Byt först ut några eluttag med USB-uttag så att du kan ansluta telefonen direkt i väggen. Observera dock att trådlös laddning sannolikt kommer att göra dessa föråldrade under det kommande decenniet. Med hjälp av en expert, byt ut din termostat mot en smart termostat som du kan synkronisera med temperatursensorer i hela ditt hem så att ditt system kan leda luft in i ett rum snarare än ett annat.

Rörelsesensorer är en symbol för komfort och effektivitet i belysning. Många företag använder redan dessa för sina badrum, och du kan få en Plug-in rörelsesensor tänds för dina korridorer. Föreställ dig kostnadsbesparingarna för att en lampa tänds eller släcks automatiskt när du går in i eller lämnar ett rum. Tänk på bristen på argument med din familj om att stänga av lamporna.

Det finns många innovativa hemrenoveringar som börjar på sommaren. Med noggrann planering och klok investering kommer ditt hem att öka i värde och bli ännu mer en privat reträtt från världen.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*