Home / Hem / Virkade sängkjolar
Virkade sängkjolar

Virkade sängkjolar

Virkade sängkjolar

Virkade sängkjolar kan ge stämning och personlighet till ditt sovrum. Beroende på mönster och färg kan en sängkjol med virkade detaljer ge din oas en neutral, maskulin eller feminin känsla. Precis som skor helt kan ändra en outfit kan rätt sängkjol också ändra din sängs utseende. Virkade sängkjolar är också kända som dammflänsar och finns i olika mönster och mönster. De val som för närvarande finns tillgängliga online är praktiskt taget obegränsade, vilket gör det svårt att ta reda på vilken produkt som är rätt att göra utseendet på din säng till ett komplett paket. Det enda sättet för dig att fatta ett välgrundat köpbeslut är att studera allt du behöver veta om dekorativa virkade sängkjolar.

Stilar

Om du vill välja mellan sängkjolstilar är allt du behöver göra att välja mellan rynkade och veckade kjolar. En veckad kjol består av platta tygpaneler med 2-3 tårar på foten och på varje sida. I den rufsade versionen är hela stycket kontinuerligt med toppen av sängkjolen, vilket ger ett rufsigt mönster.

konstruktion

Sängkjolar är vanligtvis konstruerade på två sätt. Den första är däckkonstruktionen, som används för att fästa påslakan på en uteplatsväv som går mellan lådan och madrassen. Denna typ av konstruktion är att föredra eftersom den håller sängkjolen på plats. Du måste dock lyfta din madrass för att ta av kjolen eller lägga den på sängen. Panelkonstruktionen består av tre paneler fästa vid sängens fot och på två sidor med stift. Det är otroligt enkelt att fästa och ta bort. Men det har också nackdelen att det lätt kan röra sig när du använder din säng. Det kan inte förnekas att sängkjolar med virkade detaljer ger ett sovrum en dekorativ aspekt. Efter att ha läst vår snabbstartsguide och ta reda på vilken stil och typ av konstruktion du föredrar, är det upp till dig! Kolla in våra bästa erbjudanden nedan, vi är säkra på att du hittar en bit som passar ditt hem!

Vintage virkad säng kjol

Denna virkade vintage sängkjol är gjord av 100% linne och lindad runt din madrass för att ge din säng ett skräddarsytt utseende. Med sin virkade bomullsdesign och hängande fransar kan du aldrig säga att det är enkelt. Tack vare sin eleganta dekor ger den din säng en elegant accent med en touch av raffinerad nåd.


Prairie Virkad bomullssängkjol

Perfekt för alla sovrum, vare sig det är din master svit eller ditt rum. Detta sovrum i 100% skarp naturlig bomull förvandlar ett rum till en avkopplande och föryngrande tillflyktsort. Det speciella med denna sängkjol är virkad spets, de rikliga tuckarna och sömmarna. Dessutom är den maskintvättbar och lätt att sköta.


Virkad spets 126 trådantal sängkjol

Med en generös falllängd på 18 tum och 100% bomull är denna sängkjol från Greenland Home Fashions garanterad lämplig för alla typer av sängar. Den är utformad för att framhäva varje utseende och lägga till en subtil touch av elegans med sina vackra rader med virkade detaljer.


Evie sängkjol

Den klassiska och eleganta Evie sängkjolen från Birch Lane har dekorativa virkade detaljer på fållen som ger din säng precis rätt charm. Den passar olika sängstilar och 100% bomullsmaterialet kan tvättas i maskin för enkelt underhåll. Det är ett utmärkt alternativ att lägga till en feminin touch i ett sovrum.


Bella virkad sängkjol, drottning, elfenben

Bella virkad sängkjol av elfenben är gjord av en blandning av naturliga och syntetiska fibrer för att ge en säng en extra dimension och för att ge tyget en viss variation. De unika detaljerna i elfenbensfärg och virkning passar bra till varje täcke och varje glöd. Underhållet är lika enkelt som att maskinen tvättar biten i kallt vatten med liknande färger.


Handhakad sängkjol i vit bomull

Finns i olika storlekar, det är ett utmärkt alternativ för dig, speciellt om du letar efter en detaljerat dekorerad, lätt sängkjol med virka eller detaljer. Eftersom sängkjolens droppe huvudsakligen är gjord av virkning kommer den att betona ditt sovrum och lägga till en touch av hemlagad charm.


Tjock bomull med hand virkad spets Easy Fit säng kjol

Denna bekväma sängkjol i beige med handheklade detaljer ger ditt sovrum charm och skönhet. Eftersom den är gjord av 100% tjock bomull kan din oas kännas luftig och fritt flytande. Vad vi älskar med denna speciella sängkjol är att den ger en lycklig känsla även om den bara är en del av ditt sängkläder.


Cream Flower Lace Flat Front Bed Kjol

Denna sängkjol blandar polyester och bomull för en lätt, fläckig, skrynklig och krympningssäker produkt. Den är designad för alla typer av sängar och dess krämfärg är säker på att du kommer att behaga ditt sovrum. Skötsel och underhåll är lika enkelt som maskintvätt och det är redan skrynkelfritt.


Renaissance Home Fashion Sophia Staub volanger / sängkjol, drottning, elfenben

Förbättra ditt sovrums utseende på det mest prisvärda sättet med denna blekbeständiga, maskintvättbara elfenbensbäddkjol. Den finns i olika storlekar, alla med virkade detaljer för att ge din säng ett snyggt och unikt utseende. Det är en 100% polyester mikrofiberprodukt, vilket innebär att den passar bra med alla typer av sängar.


Amazon.com: DS vit bomullshand virkad säng kjol / damm ruffles.
Sweet Crochet Girls 'Bed Kjol |  Pottery Barn Te
Virkade sängkjolar - Idéer på Fot
Virkade sängkjolar - Idéer på Fot
Amazon.com: Swanlake Shabby och Victorian Style White Wide Lace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*