Home / Dekor / Vintage vardagsrumsidéer
Vintage vardagsrumsidéer

Vintage vardagsrumsidéer

VINTAGE Vardagsrumsidéer – Vintage-temat verkar vara en tidlös inspiration att dra från. Den här gången vill vi bjuda in dig att tillämpa ett vintagekoncept i ditt vardagsrum.

Elegant, klassiskt, mjukt och bekvämt är några av komfortfunktionerna när vi befinner oss i vintagevardagsrum. Men vilka element eller typer av rumselement som utgör ett vardagsrum är vintageelement?

För mer information, se till att du inte saknar några av punkterna i den här artikeln.

Varmt, naturligt vintagevardagsrum

Varmt, naturligt vintagevardagsrum

Att tillhandahålla naturmaterial som ett grundläggande inslag i ditt vintagevardagsrum är ett av de viktigaste sätten att skapa detta tema. Råsten eller trä är populära material. Denna punkt visar hur trädstammar och trämöbler betyder en nostalgisk atmosfär.

En annan rumsmodellering som fungerar bäst med vintage-vardagsrumsidéer är mindre prydnad. Denna bild visar detta korrekt som bara en polerad sittgrupp, kuddar, skrivbord mot en spis.

Vissa mattor, en liten lampa och en korg är blygsamma dekorationer med enkla uppgifter att förmedla. Den första av våra tio vintage-vardagsrumsidéer handlar om att vara enkel och naturlig.

Arty vintage vardagsrum

Arty vintage vardagsrum

Vissa möbler material och stilar är tecken på vintage vardagsrum idéer. Välj detta tips när du inte verkar ha mycket pengar för att köpa stockar och allt trämaterial till det drömvardagsrummet.

Träsnidade möbler är en av de populära vintage möblerna. Du kan medvetet köpa några av möblerna som visas på bilden eller begära några från dina seniorer.

Garderoben som fyller hörnet av rummet passar bra med det vackert designade höga skrivbordet som inte ligger långt ifrån. Med bara de två känns rummet redan antikt.

Vintage vardagsrum med antika skärmar

Vintage vardagsrum med antika skärmar

Har du antika skärmar eller ornament? Använd dem för att fylla ditt planerade vintagevardagsrum. Dessa kommer att vara värdefulla för att ge det planerade vardagsrummet ett vintageutseende. De antika skärmarna kan ha många former och material.

Som bilden visar är de skannade skärmarna facket, den svarta benförvaringsenheten och minikoppen. De visar gamla detaljer som kan gå tillbaka för tiotals år sedan. Stå också skrivbordet med benen uppåt som bilden visar.

Placera en dekorativ lampa så att vardagsrummet ser mer nostalgiskt ut.

Tappningvardagsrum med gamla möbler

Tappningvardagsrum med gamla möbler

Vi hoppas att du har äldre släktingar redo att lämna över oanvända gamla möbler till ditt planerade vintagevardagsrum. Det betyder inte att du inte har några pengar, men det betyder att se till att vardagsrummet har möbler som är decennier gamla.

Men om du inte hittar möbler från dem, leta efter möbler som den som ses på bilden på en loppmarknad. Trägarderoben, träbordet med skänk och träskåpet med lådor är bra exempel på de gamla möblerna du letar efter.

Brett och formellt vintagevardagsrum

Brett och formellt vintagevardagsrum

Trästoluppsättningen med gamla fåtöljer mot träbordet och benen på bilden är en integrerad del av de vintage vardagsrumsidéerna. Denna bild omsätter detta element mycket bra. Dessutom innehåller vardagsrummet inte mycket dekorationer. Postkontoret ser minimalistiskt ut och formellt nog för att ta emot gäster.

Det övergripande budskapet i vardagsrummet för med sig allmänna avsikter i vintagevardagsrumsstilar som minimerar saker och håller fläcken ren. Denna modellering är lämplig för dig som har mycket vardagsrum.

Modernt vintagevardagsrum

modernt vintage vardagsrum.  Källa: moeshome.com

Medan de tidigare tipsen mest täckte möbler och vintagevardagsrumsgrunder från det förflutna, låt oss gå till en modern vardagsrumsstil nu. Eftersom vintage stil passar mycket bra med ett modernt koncept. Blandningen av de två resulterar i ett mjukt och kreativt läge.

Som bilden visar kommer vintageutseendet från träbordet med en skänk för förvaring. Resväskliknande förvaring ger en annan vintagemodell tack vare trämaterialet.

Moderna accenter kommer från minimalistiska soffgrupper som innehåller unika vaser för växterna.

Elegant vintage vardagsrum

Elegant vintage vardagsrum.  Källa: homestratosphere.com

Blanda möbler gjorda av naturmaterial med pastellfärger för ett elegant vintagevardagsrum. De två ger viktiga element för ett vintagevardagsrum. Måla väggarna i vardagsrummet med djärvt, elegant blått som bilden visar.

Dessutom målar du kaminen i samma färg. Bredvid skrivbordet, inspirerad av portföljen, finns en klassisk bokhylla som också fungerar som ett skrivbord. Fyll i viktonen med målningen på bokhyllan bredvid skrivbordet.

För att sötna utseendet, placera färska blommor på den portföljinspirerade skrivbordet.

Elegant vintage vardagsrum

Elegant vintage vardagsrum.  Källa: lukeoverin.com

Det snygga vintage-vardagsrummet handlar i huvudsak om antika möbler och rumsartiklar som är retuscherade och polerade för att få dem att se förnyade och eleganta ut. Om du har turen får du dem från dina släktingar som har gamla men guldmöbler.

Om inte, gör dig redo att spendera stora pengar på att jaga antika möbler som visas på bilden. De klassiska stolarna, träbordet med lådor och soffbordet med skänk visar ett enkelt vintageutseende.

Dekorera fönstren i rummet med mönstrade gardiner som är vackert ordnade.

Glänsande vintage vardagsrum

Glänsande vintage vardagsrum.  Källa: bestdesignideas.com

Nyckeln till att skapa det glänsande vintage vardagsrummet ligger i en serie ljuskronor. En ljuskrona är en av de vintage dekorationer som är starkt relaterade till detta tema. Det ser inte bara vackert ut, ljuskronan stöder också vintage-utseendet.

Naturligtvis, lita inte bara på ljuskronor. Trägolv, en korg för förvaring och ett stort träbord med lådor och skänk skapar starka vintageförrätter. Här kan du lägga till ett träskåp och ett stort fyrkantigt träbord som blir viktiga vintageelement.

Glamour vintage vardagsrum

Glamour vintage vardagsrum.  Källa: newsgr.net

Skaffa en uppsättning eleganta stolar för att skapa utseendet på vardagsrummet först. Den antika stolen med benen, som visas på bilden, passar bra med träbordet mitt i uppsättningen. Komplettera sittgruppen med en grå, mjuk matta under.

Den glamorösa sätet är fokus med trägolv och ett polerat träskåp som förvaringsutrymme. Tjocka, ljusgröna gardiner som är vackert arrangerade för att matcha rikt grönt som vardagsrumsfärgen.

Vi hoppas att vintage-vardagsrumsidéerna i den här artikeln uppdaterar en lista över modellinspirationer som redan fyller dig. Du kan också hitta mer inspiration i dessa idéer för rustika vardagsrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*