Home / Dekor / Vintage kök idéer
Vintage kök idéer

Vintage kök idéer

10 VINTAGE KÖK IDÉER – Du kanske eller kanske inte håller med oss. Vintageinredning, inklusive köket, överraskar oss som inget annat koncept. Den klassiska köksstilen har en speciell charm som, trots den enkla idén, ger ikonisk skönhet.

När det gäller materialet använder vintageköket det starka och finaste träkvaliteten. Inte många färger visas vanligtvis i ett klassiskt kök. Denna artikel gräver djupare in i denna speciella stil som förhoppningsvis kan inspirera till en personlig klassisk köksstil.

Rustikt vintagekök

Rustikt vintagekök
Källa: madebymood.com

Medan vårt första exempel inte tar mycket plats visar det oemotståndlig skönhet från vintageköket. Detta kök har en ikonisk skåp- och lådstil som ser enkel och lyxig ut samtidigt.

Den rustika tonen i köket kommer inte bara från träet som nästan hela köket är tillverkat av. Bruna plattor, som sannolikt är gjorda av naturstenar, är en annan rustik aspekt här.

Det rustika köket använder den blå och gula backplashen som blir variationer eftersom de flesta vintagekök föredrar neutrala färger. Dekorationerna kommer också från solrosorna och hänglampan.

Finaste vintageköket

Finaste vintageköket
Källa: karlasouza.org

För mycket att prata om den andra idén. Den här gången fokuserar vi på kvalitetsaspekten på vintageköket, som kan underskattas i dagens inredning och betona utseendet mer.

Du kan se från bilden att detta kök faktiskt är ett elitkök. Det finaste träet, som förblir starkt trots många års drift, kan tydligt ses i detta kök. Vi tror till och med att virket tillhör en gammal eller värdefull kategori.

Den finaste designen omsluter också köket. Detta visar den fantastiska ljuskronabelysningen och J-formade kaffebaren. Så snyggt!

Trevligt vintagekök

Trevligt vintagekök
Källa: liveonbeauty.org

Vintageköket har inte bara en skåpdesign utan har också en annan härlig accent. Titta på fönstret i köket. Fönsterkonsten kommer från föregående århundradets gamla fönsterdesign. För oss själva ser vi ofta denna fönsterkonst i gamla kyrkor i Jakarta.

Vackra aspekter av detta vintagekök relaterar till hänglampan med den fantastiska kurviga hållaren. Det finns två typer av hänglampor som alla ser så stilrena ut. Köket visar den vackra keramiken som ger skönhet.

Medan för minnesdesignen är detta exempel lite mer komplicerat jämfört med den första idén.

Modernt vintagekök

Modernt vintagekök
Källa: 7ft-seo.com

Ett bra exempel för er som letar efter en vintage köksstil med en modern twist. Istället för rå ved används respektive träslag i detta kök och målas sedan med vitt. Förvaringsstilen utövar det ikoniska vintage-garderobskonceptet.

Förvaringsmaterialet skapar faktiskt en modern ton i köket. En annan vintageaspekt kommer från den ikoniska vintagebelysningen. Köket väljer en specifik natursten för bänkskivan.

Trägolvet och fönstren förmedlar viktiga grunder i ett traditionellt kök som främjar funktion och hälsa i köket.

Färskt vintage kök

Färskt vintage kök
Källa: eastlaw.us

Ännu ett modernt vintagekök för dig. Den här gången ser köket överdådigt och kungligt ut. Vi föredrar att kalla detta exempel snarare än extravagant eller förstklassigt.

Vår märkning bygger på det moderna materialet som omger förvaring, bänkskiva, skåp och köksö. De använder inte det finaste träet som används i det andra förslaget.

Det bästa med köket är hur området klär sig ut genom de vackra dekorationerna från ljuskronabelysningen och kökshuven.

Stuga vintage kök

Stuga vintage kök
Källa: designlinekitchens.com

Mycket förvånande att detta exempel visar vintageelement från träbjälken som blir huvudmaterialet för tak och vägg. Den andra aspekten uppstår genom förvaring och design av köksön.

För att inte glömma har köket vintage-dekorationer sett från ljuskronabelysningen och de antika som lutar sig över diskbänken. Utan tvekan är detta ett lyxkök som kan stödja en kvalificerad semester.

Den rustika aspekten säkerställer att semestern stöder en friskare kropp så snart den återgår till jobbet.

Lugnt vintagekök

Fredligt vintagekök
Källa: trendir.com

Som nämnts tidigare väljer vintageköket sällan ljusa eller djärva färger. Detta exempel visar att du faktiskt kan tillämpa dina favoritfärgade djärva färger, men i en mycket mjuk nyans. En mycket mild gulskugga som den här räcker för en enkel vintage köksskugga.

I kombination med vitt ser detta kök delikat och fridfullt ut. Klassiska köksaspekter är resultatet av förvaringsdesignen, särskilt från basen med den speciella plattdelen. Halvcirkelformade dörrar ger en klassisk ton.

En annan vintage smak kommer från de gamla dekorationerna ovanpå skåpet. Du behöver inte äga ett stort utrymme för att uppnå denna köksstil.

Naturligt vintagekök

Naturligt vintagekök
Källa: shairoom.com

Tappningsköksdesign för stugahuset bredvid det sjätte förslaget. Båda använder träbjälkar, men den här gången ser balkarna mycket råa och billiga ut. Det finns Adobe-tegelstenar där gasspisen är placerad.

Köket ser väldigt naturligt ut med de traditionella plattorna och fönstren utan gardiner. Hela köksdesignen gör att frisk luft och ljus kan absorberas när du tillbringar tid här.

Köket kompletterar utrymmet med de klassiska kycklingleksakerna på gasspisen.

Kontors vintage kök

Kontors vintage kök
Källa: sumobay.com

Vilken extraordinär kontorkökstil. Vanligtvis väljer kontoret ett modernt och minimalistiskt kökskoncept. Vår nionde idé är dock vintageköket med återvunnet förvaringsutrymme och bord.

Du kan fortfarande se skrubbar över hela lagringsutrymmet och bordet som fungerar som köksön. Förrådet ser stort ut för att rymma kontorspersonalen. Detsamma gäller för köksön.

Modern arom kommer från de högteknologiska apparaterna, bänkskivan och diskbänken.

Attraktivt vintagekök

Attraktivt vintagekök
Källa: traditionalhome.com

På grund av det råa utseendet på köket har detta kök högt i tak, typiska traditionella rätter. Den innehåller det vertikala fönstret, som återigen hänvisar till det traditionella kökskonceptet. De två hjälper dig att andas bra när du lagar mat eller tvättar smutsiga diskar.

Vintageelement kommer tydligt från förvaringsdesignen som fäster på köksväggen. Skåpet och lådan övar vintagestil. Köksgolvet är gjort av gamla kakel som vi ofta ser på gatorna i gamla stan.

Hänglampan och kuststolarna ger stilfulla variationer i köket. Ett sådant tilltalande vintagekök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*