Home / Hem / Vinfat väggdekor

Vinfat väggdekor

Vinfat väggdekor

Du kanske tror att vinfat inte är snygga och det är de sista sakerna du skulle tänka på när du dekorerar ditt hem. Vi garanterar dock att du ändrar dig om du tittar på våra bästa val av väggdekorationer för vinfat nedan! Det finns så många väggdekorationer för vinfat där ute som visar hur fantastiska vinfat kan vara, speciellt om du använder din kreativitet för att dekorera ditt hem. Eftersom du har massor av vackra val kan det vara svårt att välja den bästa produkten att köpa. Läs vidare för att fatta rätt beslut. Vi har utarbetat en inköpsguide för väggdekoration av vinfat. Låt oss komma igång direkt!

Överväg att skala

När du köper en väggdekoration måste du tänka på dess storlek eftersom den kan rama in eller förstöra ett rum. Du vill inte ha en liten vinfatdekor placerad på en solid vit vägg i sig själv. Detsamma gäller ett stort konstverk som läggs till i ett litet rum eftersom det tar upp visuellt utrymme. Det kommer också att passera allt som redan finns i rymden. Vad som är bäst för dig beror på hur mycket utrymme du har. När du flyttar väggdekorationen runt ditt hem får du en ganska normal storlek. Det är en väggdekoration som inte är för liten eller för stor.

Ställ in en budget

Naturligtvis måste du leva inom dina resurser. Du måste dock också förbereda dig för att spendera mer pengar på att köpa vinfat väggdekorationer eftersom det kommer att dekorera ditt hem i flera år. Du kan behandla det som en investering. Husägare ångrar inte den vackra väggdekorationen de köper. Istället tycker de synd om dem som inte köpte dem. Om du ser något som du verkligen älskar men som är lite över din budget, rekommenderar vi att du “sträcker” lite.

Lita på dina instinkter

Oavsett din budget bör du köpa den väggdekor som verkligen tilltalar dig. Lär känna tillverkaren av din favoritbit och läs deras praxis. Du kan även kolla in deras andra mästerverk. Ditt hem är din duk, och genom att lägga tillbehör knyter ditt hem estetiska. Om du hittar ett stycke som du uppriktigt tror kommer att vara bäst för ditt hem och som speglar din karaktär och känsla för stil, låt oss säga att gå med. Du är nu mer än redo för en ny väggdekor. Kolla in våra bästa tips nedan.

Vinfat väggdekoration

Med den första väggdekorationen för vinfat som vi älskar kan du visa hur passionerad du är med “vinstilen”. Mäter 18 “med 18”, det är en utmärkt kopia av en traditionell vinfat från den franska landsbygden.


Personlig dekoration för vinfatvägg

Den andra väggdekoren för vinfat på vår lista kan anpassas! Ja, du har äntligen något att säga är verkligen ditt. Med sin vackra träkonstruktion kommer du att älska hur bra det ger ditt rum en stil. Det är ett verkligt uttalande, särskilt om du är en vinälskare.


Fathylla väggdekoration

Fira din kärlek till vin utan att överdriva det med denna industriella metallhylla. Den kan placeras i ditt favoritrum och ger den en vintage look. Eftersom den har två hyllor kan du nu visa foton på din familj eller dina dyrbara tillhörigheter.


Flaskor med väggdekoration för fattegelplattor

Denna kakelväggdekoration kan fungera som en kokplatta. Ja, du hörde det rätt. Det är ett mångsidigt konstverk och det är målat för hand vilket innebär att inga produkter är lika. Som ett unikt och unikt väggtillbehör är det den bästa produkten att lägga till estetiken i din matsal eller kök.


Vinkällare med fattegelväggdekoration

Du behöver inte spendera mycket pengar för att bygga om ditt hem. Så du kan säga att ditt hem verkligen är en förlängning av dig och din stil. Bara genom att lägga till dessa otroliga plattor från Continental Art Center kan du redan ha ett särskilt fokus i din bar, kök, vardagsrum eller badrum. Plattorna är handmålade, glaserade och förvånansvärt lätta att rengöra.


Väggdekoration för vinfathuvud

Detta är ett original konstverk tryckt på en äkta Napa Valley vinfat. Om du letar efter en distinkt väggaccent för din hemmabar, kök eller vardagsrum är det här det perfekta stycket för dig. Det bästa med denna väggdekoration är att den innehåller ett citat som säger “in vino veritas”, som översätts betyder “i vin finns sanning”. Fantastiskt är det inte?


Jul ljus fat tecken

Den perfekta julklappen för familjer, det är en individuell träfatskylt. Den är gjord av äkta ek och har levande färger vilket gör den till en utmärkt väggdekoration för semestern. Vad vi älskar med den här produkten är att den är en utmärkt gåva för vinälskare och kan anpassas med upp till 20 tecken.


Guerin Wine Bar väggdekoration

Denna beige väggdekoration av vinbaren visar att du kan använda ett fat på ett intressant sätt. Det fungerar bra i en vinkällare, men om du inte har en, är det ett utmärkt tillskott till det rum du har lagt ditt vinställ i. Det är det perfekta tillbehöret för att dekorera ett vardagsrum eftersom det ger bristen på charm .


Barrel Top Tack och lov välsignad väggdekor

Denna stiliserade topp med orden “tacksam, välsignad och tacksam”, en inspirerande känsla, kan passa in i alla rumsmiljöer. Den levereras med en konstnärlig, vittrad design som ser elegant ut, perfekt för restauranger och bostadsområden. Träet det används med är fint och handvalt från traditionella vinfat.


Vinfat dekoration för amerikansk flagga

Visa din patriotism med denna väggdekoration av amerikansk flagga som är gjord av återvunnet trä. Du kan ge vintunnorna ett nytt liv när de har förvandlats till en unik 3D-återgivning av vår flagga. Det är ett konstverk gjord av trä som kan sticka ut från var det läggs till.


Vinfat väggdekor - KnockOffDecor.com |  Vintunnevägg.
Amazon.com: Design Toscano French Vineyard Decor Wine Fat Wall.
Vinfat väggdekor |  Wayfa
Amazon.com: MuralMax personlig Napa Valley vinfat canvas.
Vinfat Flagg Trä Väggdekor Rustik Väggkonst Ek |  Et

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*