Home / Dekor / Vardagsrum med accentväggidéer
Vardagsrum med accentväggidéer

Vardagsrum med accentväggidéer

Vardagsrum med ACCENT VÄGGIDÉ – Accentväggsidéer avser olika väggmodeller som ger en unik punkt i vardagsrummet. Vissa idéer om accentväggar ser extraordinära ut eftersom de definierar ett visst vardagsrums helhetsutseende.

Medan inredningen utvecklas snabbt ser en vardagsrumsvägg inte ut som vanligt. Vissa husägare har olika alternativ för att ge väggen ett nytt utseende genom mindre eller större dekorationer. Se vår lista nedan för mer information.

Väggbeklädnad med accent i vardagsrummet

Väggbeklädnad med accent i vardagsrummet
Källa: updater.store

Väggbeläggningar kan ha många former. Vår första idé presenterar väggbeklädnader med lådor i fyrkantiga och rektangulära former. Själva väggen är gjord av ett trä som ser slät ut.

Väggbeklädnadens speciella form ger en konventionell och klassisk känsla. Väggbeklädnaden med trämaterialet passar hela vardagsrummet, vilket känns avslappnat och mysigt.

Särskilt väggbeklädnaden har grått, vilket motsvarar platsens färg. Rummets neutrala utseende är ganska uppdelat med en ljus ton som bland annat kommer från den röda mattan och stolen.

Träskivor som en accentvägg i semester reträtt

Träbrädor som en accentvägg i semester reträtt

Träskivor täcker hälften av denna semesterplats. Vi kan använda den här platsen som semesterplats om du tar hänsyn till allt-i-ett-konceptet som används här. Ett medelstort område som kan ses här kan användas som vardagsrum, matsal och minikök.

En annan anledning är det vackra landskapet utanför. Det tar fönstret till detta utrymme som låter dig njuta av skönheten direkt från byggarbetsplatsen. Träskivor är en riktigt cool idé för att få en optimal luftkänsla.

Väggen ger naturlig kylning för hela området och invånarna.

Vägg med fönsterpaket i ett vardagsrum

Vägg med fönsterpaket i ett vardagsrum
Källa: Freshome.com

Att installera fönsterrutor eller stora fönster är en vanlig idé för ett litet vardagsrum som det här. Strategin syftar till att förmedla en bred och lindrande känsla. Rummet går vidare med en ny idé.

Den stora delen av väggen innehåller ett paket med betongväggar och fönster. I mitten av butiken finns målningar. Området blir fokus bredvid möbelstilen.

Hela accentväggen slappnar av oss senare och underhåller våra ögon tack vare målningarna.

Accentvägg med tegelstentapet i ett vardagsrum

Accentvägg med tegelstentapet i ett vardagsrum

Varför inte bara placera riktiga tegelstenar istället för tegel tapeter? Den här frågan kan dyka upp i ditt huvud. Riktiga röda tegelstenar är bäst för stora vardagsrum. Denna typ av vägg ser traditionell och naturlig ut.

För ett litet bostadsutrymme som det här kan installation av äkta tegel verka olämpligt om du vill behålla ett modernt utseende. Därför kan brun tegel tapet vara ett bra val för att lägga till en traditionell touch till det moderna rummet.

Accentväggen stöder vardagsrummet, vilket skapar en brunaktig nyans för en varm och bekväm atmosfär.

Lyxig accentvägg i det klassiska vardagsrummet

Lyxig accentvägg i det klassiska vardagsrummet
Källa: joycleanershavering.com

Väggen på baksidan av den röda soffan överraskar oss alla. Väggen ser lyxig och klassisk ut och matchar den klassiska designen i hela rummet. Väggen innehåller en vacker och elegant design som vi ofta ser i vardagsrummen till kungar och drottningar.

Denna design underhåller i sig våra ögon. Från topp till botten täcker designen subtilt hela väggen. Intressant nog att också lägga märke till att väggen placerar lådor som får fyrkantiga och rektangulära former.

Vi tror att de också vill ha en solid känsla för utrymmet.

Industriell accentvägg i modernt bostadsutrymme

Industriell accentvägg i modernt bostadsutrymme
Källa: YouTube.com

Grov och opolerad kan du se en industriell accentvägg som tar upp hälften av hela vardagsrumsväggen. Det är vårt fokus i den sjätte delen av hela vårt vardagsrum med accentväggsidéer. Väggen står i kontrast till den intilliggande, som ser slät och elegant ut.

Den industriella accentmuren intresserar vissa människor. Väggens grova utseende indikerar styrka och hårt arbete som vi ofta får när vi går in i en fabrik. Användningen av de två motsatta väggstilarna gör vardagsrummet så unikt bland annat.

Utsatta röda tegelstenar i det lättade vardagsrummet

Utsatta röda tegelstenar i det lättade vardagsrummet
Källa: Pinterest

Vad är skillnaden mellan den sjunde och den fjärde när den tar begränsat utrymme? Den här gången ligger vardagsrummet nära stora fönster som skapar en ljusare och naturlig känsla i vardagsrummet.

Den andra skillnaden är i trägolvet i detta vardagsrum som förstärker den naturliga tonen. Ändå ger installationen av exponerade röda tegelstenar den här naturliga tonen. Väggaccenten ser traditionell och fredlig ut.

Väggaccenten skapar en avslappnad atmosfär för rummet som redan känns lättat.

Loggar som en accentvägg

Loggar som en accentvägg

Vedar blir extraordinära murar i denna djungelstuga. Vedar är inte bara helt naturliga, de ger också en betydande naturlig kylningsatmosfär i bostadsutrymmet.

Superstark och hållbar, stockarna ser fantastiska ut när stockarna exponeras och sedan snyggt sammanfogas. Liksom väggar av betong kan stockarna täcka skärmar för att färga dem.

Placera cowboyhatten och falska hornen på plats för ett komplett skogsutseende.

Rostig väggaccent i det shabby chic vardagsrummet

Rostig väggaccent i det shabby chic vardagsrummet
Källa: Pinterest

Svarta fläckar färgar träväggarna målade lite vita i detta shabby-chic vardagsrum. De rostiga väggarna rymmer olika speglar, som också innehåller svarta kanter, som kännetecknar den åldrade atmosfären för detta bostadsutrymme.

Bakom den rostiga lera lockar alla väggarna oss för varaktig kärlek som visar genom väggarna. Dessutom matchar de rostiga väggarna den shabby chic atmosfären med vitt som temafärg.

Vägg för stenaccent i ett vardagsrum

Vägg för stenaccent i ett vardagsrum
Källa: Amazon.com

Stenaccentväggen blir vår sista idé för ditt vardagsrum. Naturliga och fräscha stenmurar kan snabbt väcka uppmärksamhet på grund av förstklassig atmosfär. Väggarna i detta vardagsrum placeras helt enkelt med en överblick.

Detta kan dras av oregelbundna former av stenar som täcker väggen. Designen förstärker en naturlig ton. Den starka och hållbara stenaccentväggen kräver ansträngning och budget.

Rådgör med en inredningsarkitekt eller professionell för att se till att stenaccentväggen kan stödja vardagsrummet.

Så det här är våra vardagsrum med accentväggsidéer som erbjuder dig inte bara enkla, konkreta men också rika alternativ som en vägg. Kolla också in dessa rustika vardagsrumsidéer för din inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*