Home / Hem / Vägggaller Dekor
Vägggaller Dekor

Vägggaller Dekor

Vägggaller Dekor

Smidesjärnrullgaller påminner om jungfrur som bär spetsmantillor och tittar ner från balkonger medan trubadurer spelar romantiska låtar på tidiga versioner av gitarr. I länder där ventilation är oerhört viktigt gav sådana grillar en säkerhetsnivå för att hindra människor från att falla ut genom fönster och för att hålla andra människor ute. Faktum är att de fortfarande kan skydda glasfönster eller dörrar från enstaka vandalism.

Grov eller fin

Metallvägggrillar kan ha öppna rullar, noggrant bearbetade täta mönster eller till och med mönster som är så täta att det är svårt att se igenom. Det grilljobb som fungerar bäst för dig beror på hur du planerar att använda din grill. Öppet rullverk är bäst för enkel dekoration och kan enkelt placeras över glaset. Konstnärligt utformade mönster som ramar in finmaskade ramar kan användas som en del av en brandbarriär eller för att släppa in ljus och luft in i ett rum samtidigt som insekterna hålls borta. Galler används ofta för att täcka ventilen på en golvugn. Varje syfte hjälper till att bestämma mönster och densitet.

Spanska, arabiska, turkiska, franska och mer

Fina rullande galler finns som en del av arkitekturen för olika nationaliteter. Ordet “grill” kommer från franska Grielle, men det spanska ordet för samma arkitektoniska särdrag är reja. Grillarbeten har gjorts nästan var som helst metallarbeten har utvecklats och kan tillverkas av mässing, brons, aluminium eller järn. De kan vara enkla, användbara delar som är utformade för att täcka ventilationsöppningar, spisar eller luftkonditioneringsöppningar, eller detaljerade mönster som används i balkonger, fönstertäckningar och akterspeglar. Dekorativa galler kan också användas för att förstärka glas och som fönsterluckor på fönster på nedre våningen för att förhindra inträde. I länder där vädret ofta är för varmt för att stänga ett hus tätt, erbjöd galler en förkonditioneringslösning för säkerhet och ventilation.

Grillarbete för dig

Du har antagligen BBQ-sysslor runt ditt hus och har inte ens tänkt på det. Om du har ugnsventil, förstärkt glas eller liknande föremål har du redan installerat någon form av grill. Grillgrillar kan användas för att dela ett rum, ge luftflöde genom ett svårt område eller dekorera en tom vägg. Det är både vackert och praktiskt, vilket tillför nåd till säkerhetsluckor eller till och med stängsel. Ibland kan det bara vara en accent som visar andra arkitektoniska detaljer med det extra intresset.

För ett modernt rum finns det inget som den perfekta väggdekorationen. Med en blekad gyllenbrun yta lägger rutorna och filigranen till denna traditionella metallgrillväggsdekoration mycket på ditt rum. Med en bladdesign kompletterar den alla planteringar i rummet och ger en känsla av naturen. Den kommer i en uppsättning av fyra.


Arabesque smidesjärnfönstergrillväggdekoration

Denna inredning är perfekt för alla rum i arabisk stil och har en distinkt närvaro. Den följer en morisk design i sin konstruktion och väver in finesser. Denna bit ger varje sandstenvägg liv och visar respekt för konsten. Med en längd på 33 tum och 18 tum bred kan du flagga den här delen i vilket standardfönster som helst.


Denna vägggrill erbjuder en hängande plats som lätt kan användas med alla träfärgade väggar. Med tio inbyggda krokar får du ytterligare funktioner utöver det dekorativa grillarbetet. Vid ytterdörren kommer det att uttrycka din kreativitet för dina gäster eftersom de kan hänga upp sina saker. För en rolig extra touch kan du sätta grillen framför en spegel.


Abstrakt stämpel rutnät vägg dekor

Detta galler passar över alla stora sängar eller i en stor gångväg och ger liv och atmosfär till alla rum. Dess storlek dikterar att det ska vara ett mittpunkt eller ett roligt uppmärksamhetsfokus. Den är tillräckligt stor för att lägga mycket till din kreativa rumsinredning var som helst. Den bruna metallen kan fungera i nästan alla rum.


Smidesjärn fleur-de-lis vägggrillplatta

Denna järntillverkade fleur-de-lis kan monteras var som helst. Det är tillräckligt tungt för att säkert placeras ute på din ytterkant eller bredvid din dörr. Fleur-de-lis är känd för sin symboliska användning genom historien, särskilt i Frankrikes historia.


Vägggaller med diamantformad järn

Den diamantformade järnväggsgallret från Nicci Tuscan kan uttrycka flera betydelser genom dess placering. Den kan stå upp eller på sin sida och visa öppenhet eller perfektion överallt. Denna bit gör en underbar inredning över en dubbeldörr i trä med sin hårda järnton.


Texturerat svart golvgaller

Den svarta tonen i ST212-golvregistret fungerar bra med alla golvdesigner i mörkt trä eller vit kakel eller vinyl. Den iögonfallande, djärva designen förvandlar ett vanligt rostrum till ett konstnärligt uttalande. Mönstret är tillräckligt litet för att fånga upp allt som faller på ventilationshöljet och för att hålla fingrarna ute.


Stor rektangulär plåt av järnvägg

Denna 64-tums toskanska vägggrill från Bellissa Tuscan ger en designers vägg eller dörr en perfekt touch. De detaljerade stolpdesignerna och kurvorna på stycket sticker ut mot en glasdörr och kan förstärka den samtidigt. Eftersom det tillåter ljus ger det dörren och rummet både belysning och stil.


Gavelvägg av järnvägg

Den tredelade toskanska gavelkupan från Aurora är perfekt för självmontering över en dörr. Det svarta gjutjärnet sticker ut mot alla väggar och visar smakfullt en central fleur-de-lis. Det är ett utmärkt tillskott till traditionell fransk design eller rumstema.


Gridplatta för järnträdgårdsgrind

Denna Bianca 50-tums trädgårdsgrind i järn kan ge stil till alla delar av ditt hem och kan färgas för att matcha alla färgscheman. Placerad i slutet av en korridor ger det en känsla av stängning. Alternativt kan den flyttas till ett stort fönster och där andra kan se det.


42 Iron Scroll TUSCAN Wall GRILLE Gold Grill Panels |  Järnvägg.
Högt vertikalt vägggaller -WG2
Fyrkantiga smidesjärnväggsgaller Medaljonger… |  Smidesjärn.
Akryl kristall hängande skärm partition mode väggdekaler.
Tuscan Wall Decor - Iron Wall Grille ~ Jag skulle behöva 2 att använda på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*