Home / Hem / Vägg nattduksbord – hjälpsam och härlig
Vägg nattduksbord – hjälpsam och härlig

Vägg nattduksbord – hjälpsam och härlig

Stilar och smaker diskuteras inte, och detta gäller särskilt interiören.

Varje hus är inrett på olika sätt och har en unik historia att berätta. Det som alla hushåll har gemensamt är dock att de strävar efter komfort och snabb organisation.

Det är bara upp till dig att bestämma hur långt du skulle gå med dina spännande experiment för att göra ditt hus till ett riktigt hem. Vi tror att flytande nattduksbord är en bra idé att komma igång.

DIY nattduksidéer

Vägg-sängbord-hjälpsamma-och-underbara1 Vägg-sängbord - hjälpsamma och underbaraBildkälla: David Howell Design

Inte alla har råd med ett lyxigt rum, men även de som kan ibland försöker ge gästerna en mer dynamisk upplevelse.

Att göra ett nattduksbord är inte ett stort krångel och ger dig friheten att enkelt anpassa det vart det behövs.

Välj några enkla hyllor eller ett flytande sängbord för dekoration och jobbet är gjort.

Slutligen, oroa dig inte – dessa ser inte ut som obevakade och billiga nattduksbord! Istället kommer dina gäster att uppskatta den kreativitet du har lagt i deras boende.

Hur man använder ett flytande nattduksbord

Väggmonterat nattduksbord-hjälpsamt och underbart2 Väggmonterat nattbord - hjälpsamt och underbartBildkälla: Matthew Mallett Photography

Väggmonterade nattduksbord är överlägsna när det gäller att fylla ditt hem med spännande föremål. I grund och botten har detta sängbord samma funktion som ett vanligt nattbord, men den största skillnaden är att det flyter i luften.

Inga säkerhetsproblem krävs – det finns gott om guider där ute som visar hur du bygger ett nattbord genom att fästa det i väggen med starka skruvar.

Varför ska du byta ut ditt traditionella nattduksbord?

Vägg-nattduksbord-hjälpsam-och-underbar7 Väggmonterad nattduksbord - hjälpsam och underbarBildkälla: Texas Construction Company

Vi vet alla hur skrymmande och opraktiska traditionella nattduksbord kan vara, men vi kan fortfarande inte göra utan deras funktionalitet. Oavsett fotavtryck de tar upp, har de flesta av oss aldrig tänkt på ett smartare alternativ för att ersätta dem.

Det kanske låter som ett galet experiment, men skulle inte ett rustikt nattduksbord i taket låta helt coolt?

Det finns gott om andra billiga nattduksidéer att tänka på, inklusive ett väggmonterat nattbord, platta träbitar eller till och med enkla sovrumshyllidéer.

Precis som ett traditionellt nattbord erbjuder det flytande nattbordet plats för alla vanliga föremål som kan nås med fingertopparna utan att du behöver torka och sopa under dem. En normal lådform är tillräckligt för en praktisk förvaringsenhet.

Monterade lampor på sängen

När man dekorerar ett litet sovrum utesluter människor vanligtvis sängbord på grund av platsbrist, men det eliminerar inte behovet av att tända sängen.

Av denna anledning rekommenderar vi installerad belysning, som helst görs på ett tilltalande sätt och matchar din stil och preferenser.

Tillgänglighetsfaktorn

Vägg-nattduksbord-hjälpsam-och-underbar3 Vägg-nattduksbord - hjälpsam och underbarBildkälla: Tim Clarke Design

Idén om ett flytande nattduksbord, även om det är original, finns fortfarande i alla former, färger, storlekar och material du vill ha.

Tänk på vad du behöver och vad ditt hem kan dra nytta av för att välja det perfekta. Lastade nattduksbord kan använda en metallbas, medan trämönster ser mer tilltalande ut för ögat.

Vägg-nattduksbord-hjälpsam-och-underbar11 Vägg-sängbord - hjälpsam och underbarBildkälla: Keith Baker Design Inc.x`

Oavsett vad du väljer, se till att du har rätt dimensioner på rummet och att du har valt ett bord som varken är för stort eller för litet.

En annan praktisk idé som kan spara utrymme är att använda sängbord eller till och med en enda tunn hylla som du kan placera böcker, telefoner och väckarklockor på.

Om du inte riktigt älskar tanken på öppen förvaring, montera en låda och komplettera den med en foto- eller bordslampa i en modern miljö.

Tips och idéer för flytande sängbord

Väggmonterat nattduksbord-hjälpsamt och underbart4 Väggmonterat nattbord - hjälpsamt och underbartBildkälla: Cassidy Hughes inredning & styling

Låt oss inse det: vi har alla förbisett vikten av sängbord: för de flesta av oss är de bara biprodukter som håller lampor och böcker i. På detta sätt undertrycker vi deras förmåga att bli de mest unika, episka bitarna av design.

Läs några av de mest kreativa idéerna vi har samlat för att vägleda dig och behärska nattdukshantverket för att förvandla ditt sovrumsinredning för alltid.

Täck ett gammalt bord med trä och använd det

Vägg-nattduksbord-hjälpsam-och-underbar8 Väggmonterad nattduksbord - hjälpsam och underbarBildkälla: Anna Casa

Tricket kräver en enkel träpall på ett gammalt bord som du inte använder eller du kanske tycker är mindre snygg. Kostnaden är minimal och du får fortfarande den fantastiska och mysiga träkonstruktionen som gör ditt hus till ett hem.

En enda flytande hylla

Vägg-sängbord-hjälpsamma-och-underbara12 Vägg-sängbord - hjälpsamma och underbaraBildkälla: Sergio Mercado Design

Detta är en smart idé även när nattduksbord inte alls har beaktats, särskilt på grund av brist på golvmaterial.

Vi rekommenderar det också till minimalister som inte har några planer på att renovera det när som helst och som värdesätter funktion mer än utseende.

Arbetsinspirerade idéer i sängen

Väggmonterad nattduksbord-hjälpsam-och-underbar5 Väggmonterad nattduksbord-hjälpsam och underbarBildkälla: Phil Kean Design Group

Advokater kan betrakta sina gamla skrivbord och bokhyllor som praktiska alternativ till sängbord, särskilt om de vill läsa före sängen eller förvara böcker på ett elegant, industriellt sätt.

Ädla DIY nattduksbord av träbjälkar

Vägg-sängbord-hjälpsamma-och-underbara6 Vägg-sängbord - hjälpsamma och underbaraBildkälla: Lane Williams Architects

Låter svårt, men det är en relativt enkel process så länge du har verktygen och vet hur du använder dem.

Dina vänner kan hjälpa till med liknande projekt och hjälpa till att förvandla ditt nattduksbord till en tidlös påminnelse om en spännande upplevelse.

Ett nattduksbord fullt av lådor

Vägg-sängbord-hjälpsamma-och-underbara10 Vägg-sängbord - hjälpsamma och underbaraBildkälla: Virtuella studioinnovationer

Bröstliknande sängbordslådelösningar erbjuder en helt ny funktionalitet för förvaring, speciellt när du vet hur olika former, storlekar, material och ytbehandlingar är och hur enkelt du kan integrera dem i resten av din inredning.

Multipurpose nattduksbord

Vägg-nattduksbord-hjälpsam-och-underbar13 Vägg-sängbord - hjälpsam och underbarBildkälla: Om: Space, LLC

Varför slösa pengar på ett helt nytt nattduksbord? Om du redan har ett litet bord i rummet, använd det dubbelt eller klipp ett gammalt i mitten och gör separata nattduksbord för varje sida av sängen.

Episkt visade vertikala trälådor

Väggmonterad nattduksbord-hjälpsam-och-underbar14 Väggmonterad nattduksbord - hjälpsam och underbarBildkälla: Bamesberg arkitektur

Enkla fram och tillbaka lådor räcker för klockor och smycken, men kräver minst en hylla för böcker och andra föremål.

Slutsats

Vägg-nattduksbord-hjälpsam-och-underbar9 Vägg-nattduksbord - hjälpsam och underbarBildkälla: Baldridge Architects

Flytande nattduksbord är både vackra och funktionella och hjälper dig att hålla glasögon, böcker, telefoner eller väckarklockor nära sängen utan att täcka golvet.

Dessutom är de ett prisvärt alternativ till traditionella nattduksbord, som finns i alla storlekar, former och material för att stödja dina komfortdesignidéer.

Genom att flyta hänvisar vi faktiskt till väggmonterade sängbord som bokstavligen inte har någon anslutning till golvet och ser lätta ut för ett rymligt och luftigt utseende.

Ändå kan ett coolt nattbord göras av nästan alla gamla och övergivna möbler som gör att du känner dig nostalgisk, med en blygsam ommålning eller utsmyckad touch. Allt som krävs är att omsätta din kreativitet i handling!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*