Home / Hem / Utomhus trädekorationer
Utomhus trädekorationer

Utomhus trädekorationer

Utomhus trädekorationer

Träddekorationer utomhus kan göra stor skillnad i utseendet på ditt hem. Tidigare används främst som dekorationer på vintersemestern, älvljus kan användas på vilken plats som helst under vilken säsong som helst. De finns i en mängd olika storlekar och stilar, från vanliga julgranljus och vita älvljus till säsongsmässiga ornament för semestrar under hela året. Med tillägg av solenergi och några reservbatterier kan du få gräsmatta även i händelse av strömavbrott – och få säsongsbetonade utsmyckningar utan att lägga till dina elräkningar.

Varför lampor till jul

För länge sedan lade kristna ett ljus i sitt fönster för att visa sin tro och för att leda andra att dyrka tillsammans med dem. Eller kanske var det en ännu äldre sed, som att sätta ett ljus i ett fönster för att vägleda resenärer till en trygg tillflykt under bittra vinterstormar. Att sätta ljus på ett vintergrönt träd symboliserade att Jesus från Nasaret hade fört ljus till världen, och trädet visade att det alltid var grönt – precis som granarna. Ljus på ett vintergrönt träd var dock farligt eftersom lågorna kunde sätta eld på de hartsartade grenarna. Thomas Edison, far till den elektriska glödlampan, skapade de första elektriska fe-lamporna – ett säkrare sätt att tända ett träd.

Utökad användning för dekorativa lampor

Fairy lights är ett snabbt och enkelt sätt att göra en gräsmatta mer synlig, att känna igen stigar eller att uppnå en dekorativ effekt. En av de vanligaste är de små vita älvljusen som kan skapa konstverk av lövträd som släpper sina löv. Eftersom elektriska lampor har blivit billigare att tillverka och underhålla har säsongsbetonade dekorativa lampor skapats som små pumpor, hjärtan eller nästan vilken form du vill. Kolla in tio kreativa sätt att använda lampor här.

Tropiskt upplyst holografiskt rep ljus palmträdekoration utomhus

Denna palmdekoration står på en fyrkantig metallbas med palmbruna lampor som cirklar huvudstolpen uppåt. Lamporna följer en smal stig för en tunn palmkänsla med fyra stora gröna palmblad som lyser upp. Topparna låter dig välja att sätta på eller stänga av dem eftersom de också reflekterar ljus och ger en tropisk känsla till din veranda.


LED multifunktionell julgransdekoration utomhusbelyst display

Julgransdekorationerna är perfekta för att belysa snötäckta trottoarer. Trädtaket är en fempunktsstjärna som följer traditionella mönster med lila och vita lampor för att vägleda dig i nattsnön. Vi rekommenderar att du använder ljusramade markpinnar för att hålla ditt träd på plats medan de blå, gröna, orange och röda lamporna blinkar.


Deluxe Tropical Lighted Holographic Rope Light Outdoor Palm Decoration

Att slå in en bred bas med en smal topp ger varje veranda en tropisk känsla på natten. Detta trädljus är också bra för poolområdet och lyser upp området på natten för att ge känslan av att kunna simma tropiskt. Lamporna roterar från en bred bas till en smal toppyta med en palmbrun färg till de stora gröna palmbladen.


Globe-batteridrivna stråljus med timer

Dessa mjuka vita klotlampor kan lysa upp alla träd med en mjuk glöd. På avstånd kan de få ett brett grenat träd att se ut som spökbollar flyger ofarligt runt det. Det är också fantastiskt att hänga på din uteplats eller utanför trappräcken där lamporna ger en känsla av komfort. De går på batterier så att du inte behöver oroa dig för att extra kablar ligger kvar.


Små saker – Old Man Tree Hugger

Väck ditt träd till liv med denna gamle mans ansikte. Denna inredning är utformad för att ge dig ett bekymrat utseende medan trädet tittar på allt som pågår. Det kommer att uppmärksamma ditt träd. Den träbruna ytan fungerar bäst på ljusa barkträd, men kan särskilt uttalas på mörkt trä. Med flera bitar kan du göra det unikt för din smak.


Meteorregn regnbelysning

Dessa hängande lampor lägger till en konstnärlig känsla för ett sluttande tillväxtträd och belyser området vackert. Det varma vita ljuset tar färgerna på din trädgård på avstånd från natten. Denna bit kan också hängas på staket, vilket ger lite omgivande ljus till dina utomhusfester sent på kvällen.


Trädgård gnom ytterdörr i ett träd

Detta är perfekt mot ett träd i din trädgårdstema. Stycket ger lite rött till den mossiga marken och fungerar med dina nisser och träd. Dörr och fönster kan justeras hur du vill. Själva trädet passar sömlöst i alla trädbilar som är ungefär 8 tum breda. Skylten på dörren ger en känsla av “välkommen gnome” till området.


LED utomhusbelysning 8 Tube Meteor Shower regnbelysning

Ta med en rumsblå färg till din trädgård med dessa Vmanoo-hängande lampor. Perfekt för istappar eller regndroppseffekter, liksom för rumseffekter med små flytande meteorer som verkar falla till marken. Dessa lampor kan hängas i nästan vilket landskap som helst för att ge säkerhet och ljus från träden eller ljus mellan växter på marken.


Soldrivna älvljus

De soldrivna älvljusen kan placeras där du behöver dem och kan ge glans till alla träd i din trädgård. Den medföljande solpanelen säkerställer att dessa lampor förblir starka även vid strömavbrott. De drivna strålkastarna är lätta att placera i vilken form som helst, men kan skapa en romantisk atmosfär eller lysa upp din fest i din trädgård.


Vitt lönnträd med 264 LED-lampor

Dessa är perfekta för att markera på din stengångväg eller i dina låga buskplanter samtidigt som de ger belysning. White Maple Tree med 264 LED-lampor ger liv och färg till din omgivning året runt. Med tre olika färger av belysning kan du använda denna inredning för att stämma din trädgårds känsla eller känsla.


dekorera.  ett vackert utomhusbröllop.  |  Rolig bröllopsdekor, Bröllop.
10 coola idéer för att dekorera trädgårds- eller gårdsträd till jul.
Topp 21 läskiga idéer för att dekorera träd utomhus för Halloween.
party ljusidé: önskar att jag hade ett träd i min trädgård.  |  Utomhus.
Utomhus julgranar - Idéer för utställning och dekor - Dot Com Wom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*