Home / Hem / Utomhus fjärilsdekor
Utomhus fjärilsdekor

Utomhus fjärilsdekor

Utomhus fjärilsdekor

Fjärilar är en härlig del av sommaren. Många arter lever bara några timmar – bara tillräckligt länge för att para sig och lägga ägg som den framtida generationen fjärilar kommer att kläcka ut från. De är båda användbara insekter och ibland skadedjur i trädgården. De fungerar som pollinerare för många växter, men deras glupska ungar kan snabbt förvandla ett kålblad till ett spets eller strimla en tomatväxt så snabbt som möjligt. Ändå är de vackra, och kanske är det värt några kålblad eller tomatplantor. Dekorativa fjärilar har den extra fördelen att de kan se vackra ut utan att bita fel växt.

Fjärilsbänkar och säten

Fjärilsvingar kan användas för att skapa platser. Metallarbete kan skapa en illusion av känsliga vingar som antingen fungerar som baksidan på enskilda stolar eller som bänkar. De ryggstöd och säten som är genombrutna ger bekväma trädgårdssäten där varje liten vind hjälper till att svalna.

Hängande fjärilar och väggdekoration

Fjärilar av glas eller metall kan hängas inuti eller ute (beroende på biten) för att fånga lite sommar åt dig oavsett var du är. Återigen kan robust metall verka ömtålig och bilda en fjäril som kan hänga på en vägg, ett tak eller ett träd i många år.

Fontän och ljus

Fjärils fontäner eller ljus kan förbättra utseendet på din uteplats, blomsterrabatter, gräsmatta eller promenader. Fontäner utsmyckade med fjärilar påminner om fjärilar som samlas vid kanten av en damm eller bäck. När dessa bedårande fontäner inkluderar en pump och ett filter kan de också locka fåglar in i din trädgård utan att öka myggoläget. Fjärilsbelysning kan skapa intresse och svagt ljus och kan hjälpa gäster eller till och med familjemedlemmar att hitta spår ordentligt. Nedan finns ett trevligt urval av fjärilsprodukter, från bänkar till känsliga fjärilsmobiltelefoner. Föremålen du väljer speglar din smak och de platser du behöver lite vår och sommar året runt. Ha kul att titta på dessa tio vackra fjärilsprodukter som valts för dig.

Fjäril av pärljärn

Nej, det är inte ett rockband eller ens en sång, det är en vacker fjäril kantad med smidesjärn och besatt med glittrande pärlor för att visa färgerna på sina vingar. Den är lämplig för inomhus- eller utomhusbruk. Häng in den för att få en färg eller häng den på ett träd utomhus för att förbättra din trädgårds skönhet.


Bevingad uteplatsstol

Tänk dig att flyga iväg med goda smaker eller bara njuta av naturen medan du sitter på en uteplatsstol med fjärilsvingar. Guldfärgade stolar är perfekta för ett trädgårdsfest eller ett fantasifest för barn. Dina gäster kommer att bli glada över dessa isstolar med de sköra vingarna på baksidan.


Fjäril trädgård trädgård

Du kan koppla av från ditt trädgårdsarbete på den här charmiga vita fjärilsbänken. Genombrutet rörformigt säte och ryggstöd i form av en fjärilsvinge låter vinden blåsa genom bänken och kyla alla som sitter där. Lägg till en blomsterbädd älskad av närliggande fjärilar och njut av riktiga fjärilar som dansar bland blommorna medan du vilar från att arbeta i din trädgård eller från dina andra sysslor.


Fjärilsbänk i aluminium

Vackra fjärilsvingar av aluminium sveper runt ett perforerat traktorsäte. Perforeringarna låter vinden flyta genom sätet och kyler ner alla som har stannat där för att vila. Bo den här vackra bänken mellan blomsterbäddar som lockar fjärilar och förväntar dig att se dem suga i blommorna när du vilar.


Hängande glasfjärilsvägg

Uppmuntra dessa glasfjärilar att hålla fast vid din vägg året runt. De är motståndskraftiga mot väderpåverkan och är lämpliga för dekoration både inomhus och utomhus. De kan dock behöva lite vindskydd. Fjärilarna görs i subtila nyanser av rött, grönt och lila som får färgerna på våren och sommaren och är tillgängliga för dig året runt.


Fjärilar väggdekoration

Dessa känsliga metallfjärilar är designade för inomhusbruk och verkar flyta på din vägg. Kopierade från naturliga arter verkar dessa fjärilar fångade i sitt vackraste ögonblick och kanske bara förbereder sig för att flyga till en blomma med nektar. De kommer att vara som en vårboende som du kan ha till hands året runt.


Visa denna vackra tropiska fjäril inomhus eller utomhus som en del av din trädgård, uteplats eller vinterträdgård. Du kan till och med stoppa den i ditt vardagsrum eller kök med dina krukväxter för en touch av realism. Oavsett var det visas är det säkert ett samtalsämne. Fjärilsarter kan variera.


Fjäril bord fontän

Det perfekta mittpunkten för din terrass. Detta söta fjärilsbord är basen på en liten fontän. Vattnet pumpas upp från ett sjunkit fjärilsformat handfat, sipprar sedan över en serie av fyra löv och återvänder sedan till bassängen. Satsen innehåller en pump och en brunn.


Fjärilsolfångare

Fånga de första (eller sista, beroende på fönstrets orientering) solens strålar med denna viktiga fjärilsolfångare. Njut av de färgade glitterna som reflekterar från den och duscha dina väggar med ljus. Lägg det i ett östfönster för en strålande vakning eller ett västfönster för en god god natt till världen.


Solfjärilslampa

Lys upp din gräsmatta, din terrass eller ditt poolområde med en vacker fjärils solväggsdekoration. Lampan är utrustad med en solpanel som kan användas för att ladda ett enda uppladdningsbart AAA-batteri. Medan belysningen är måttlig är det tillräckligt att vägleda människor längs en stig eller runt ett hinder. Eftersom det är batteridrivet finns det inga kablar att snubbla över eller trassla och det finns ingen anledning att ansluta det.


Stora utomhusfjärilar |  Stor handgjord träfjäril utomhus.
Pier 1 Importerar Big Butterfly Metal Garden Stake ($ 40) ❤ gillade.
väggkonst inomhus / utomhus metall väggdekor fjäril uppsättning av 3.
Handla Sunjoy 22-tums blå fjäril handmålat järn utomhusvägg.
Amazon.com: Juegoal 28 tums Butterfly Garden Stake Decor Metal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*