Home / Hem / Uppgradera din lägenhet till din stil
Uppgradera din lägenhet till din stil

Uppgradera din lägenhet till din stil

Hemma är där hjärtat finns. Detta är en fras som är överanvänd och underskattad.

Bara för att du betalar hyra för en plats får det inte att kännas som hemma. Det känns inte automatiskt bekvämt och säkert.

Ett hem ska vara en förlängning av din personlighet. Det borde vara en plats där du känner dig fri.

Planera

Vid justering Ditt hyresutrymmeDet är viktigt att köra långsamt. Överväldig dig inte med stora projekt. Dubbelkolla alltid ditt hyresavtal innan du gör några större förändringar som att måla eller hänga permanenta armaturer.

Modern-lägenhet-interiör-för-vardagsrum-med-bokhyllor Uppgradera din lägenhet till din stil

Om din hyresvärd vägrar tillåta dig att måla, hitta andra sätt att få ditt hem att kännas som ditt eget. Olika personligheter går att dekorera annorlunda.

Vissa människor är nöjda med några unika kuddar, medan andra behöver mer omfattande märkning av sitt territorium för att känna sig riktigt hemma. Känna sig själv innan du startar nya projekt. Tänk på dessa frågor:

  • Vad gör ett rum bekvämt för dig?
  • Vad är ditt favoritrum eller hörn i din nya lägenhet?
  • Hur mycket är du villig att spendera på justeringar?
  • Gillar du DIY-projekt eller fyller de dig med stolthet?
  • Vilka områden i ditt hem behöver mest uppmärksamhet?

Slutföra projekt

Börja med små projekt och dekorationer som är lätta att ta bort, beroende på hur länge du vill stanna.

Om du planerar att stanna i flera år kan din hyresvärd låta dig måla. Du kanske vill Starta ditt projekt direkt med ett besök i Superior.

Detta är ett stort projekt som du kanske inte vill göra. Att hänga foton och lägga mattor kan vara en bra kompromiss. Här är några idéer om hur du gör ditt utrymme säkrare för dig.

uppackning

Det finns inget som känns mindre permanent än att ha lådor över hela ditt hem. Uppackning. Hitta en plats för alla dina saker. Det går utöver det vanliga. Att ha en plats att hänga din kappa och en skål för att hålla dina nycklar gör att din hyra känns mer som din egen.

Enkla uppgraderingar

Modern-lägenhet-Bukarest-arkitektur-älskare Uppgradera din lägenhet till din stil

Du skulle bli förvånad över vad gardiner, belysning och mattor kan göra i ett rum. Hitta mönster som passar dig.

Dessa enkla uppgraderingar är ett utmärkt sätt att ge lite gnista till ditt nya hem. Köp några roliga kuddar och en filt på baksidan av soffan.

Dessa tillägg lägger till färg och får dig att må bra när du kramar dig i soffan, läser en bok eller tittar på en film. Du kan till och med byta ut lampor till ganska billigt.

Dekorera

Loft-Style-Apartment-Design-NY_1 Uppgradera din lägenhet till din stil

Köp några suckulenter. Lägg på några bilder. Genom att lägga till personliga detaljer känns ett rum verkligen som du. växter är ett bra sätt att stärka din ande och skapa en hemtrevlig känsla.

Inomhusgrönsaker har visat sig förbättra ditt humör och minska depression. Lägg foton på dina favoritfolk på pälsen eller häng bilder på dina vilda äventyr på väggen.

Fyll ditt hem med saker från ditt liv. När du öppnar dörren bör du känna igen din lägenhet som din egen.

Arkitektur-modern-lägenhet Uppgradera din lägenhet till din stil

Din hyreslägenhet ska vara en plats du vill vara. När du kommer hem från jobbet ska du kunna slappna av.

Oavsett hur länge du vill stanna, ta dig tid att packa upp dina saker. Hitta en plats för allt. Dekorera i liten skala också.

Foton av familj och vänner påminner dig om de människor du älskar och de du älskar tillbaka. Köp lite underhållsutrustning. När du lever gröna saker känner du dig bra.

Köp roliga duschdraperier och lämna din favoritfilt i soffan. Dessa enkla tillägg går långt för att få ett hus att känna sig som ett hem.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*