Home / Hem / Unika julgranstoppare
Unika julgranstoppare

Unika julgranstoppare

Unika julgranstoppare

En julgran utan trädtopp känns alltid bar. Lyckligtvis finns det gott om trädtoppar att välja mellan för att avhjälpa denna situation. Det finns faktiskt för många alternativ för att välja en för att vara riktigt förvirrande. För att göra uppgiften mycket enklare och enklare att göra, har den här artikeln sammanställt några av de unika trädkapellet som finns idag.

Rörelse som roterar upplysta trädtoppar

Först och främst är en trädtoppare, vilket är ett spännande val för köpare som letar efter något prickigt och spännande. Denna trädtopp kommer med en jättestjärna, tomtens släde och en gyllene källa som förbinder de två.

Installationen är attraktiv på egen hand, men det är bara hälften av det. När du slår på den trädtoppen börjar stjärnan lysa starkt. Sedan vänder jultomten och hans ren långsamt om stjärnan. Det är inte bara underhållande att titta på, det är också fascinerande.


Disney Tree Topper med ljus och musik

Denna artikel är ett utmärkt alternativ om du eller dina barn gillar Mickey Mouse. Topparen har en “nordpol” prydnad i vitt och strössas av snöflingor och Mickey Mouse-logotypen i guld.

En annan höjdpunkt i verket är Mickey Mouse, som åker släde och omger “Nordpolen”. Naturligtvis är Plutos där och leder till och med renpaketet.

Artikeln innehåller också ljus och ljud. Ett eluttag krävs för korrekt drift.


HMS Victory Ship Tree Topper Decoration

Detta är en trädtopp som perfekt blandar glädjen i sjöfartsstilen med semesterperioden. Produktens höjdpunkt är HMS Victory-fartyget. Modellen är komplett med den ikoniska designen och vackra segel.

Huvudmaterialet i topparen är trä. Således är det mer lyxigt jämfört med tyger. Dessutom är produkten noggrant handgjord av mästare.

Denna jultoppare är också ett utmärkt val om inredningen är nautisk inspirerad.


Swarovski kristall poinsettia träd toppare

Denna trädtopp är ett utmärkt val när du vill ha en mycket iögonfallande prydnad. Produkten har en tredimensionell stjärna som ser bra ut oavsett betraktningsvinkel.

Styckets höjdpunkt är dock Swarovski-kristallerna som kantar stjärnans kanter. Prydnaden kännetecknas av “glitter” och designen är fascinerande.

Produkten är 11 tum och 5 tum bred och 5 tum bred. Den kommer med en fjäder på botten så att du enkelt kan vrida prydnaden på plats.


Christmas Tree Topper Snowman Hugger

En utmärkt kapell om du vill ha något som showen lätt kan stjäla. Först och främst är denna trädkapell stor, 22 tum lång från botten av ansiktet till toppen av hatten. Vid den bredaste delen av ansiktet är bredden fjorton och en halv tum.

Produktens höjdpunkt är den glada snögubben som festligt kramar julgranen. Den levereras också med en halsduk för att komplettera inredningen.

Kom ihåg att det finns en tråd under armarna som du kan använda för att manipulera positionen.


Snögubbeträd, rustik stil

Denna unika trädkapell är ett av de bästa valen när du har en gårdinspirerad, industriell eller rustik inredning. Allt går bra med nämnda interiör.

Trädtoppen är en snögubbe med någon slags blek tvättfärg. Den kommer med en lång hatt och en lång spetsig brun näsa. Snögubben kommer också med en solid lång arm. Det ser ut som om det kommer att krama julgranen en gång.

Produkten är en kombination av trä, metall och tyg.


Färgbytande LED-stjärnkrona

En trädtopp som verkligen “lyser upp” platsen. Föremålet har en stor femkantig stjärna. Produktens höjdpunkt är LED-lampan inuti objektet.

LED-lampan skapar en mycket märkbar glöd. Med hjälp av ränder som är inbyggda i stjärnans design ser det ut som att det gnistrar så snart det byter färg.

Lamporna försörjs med ström via en adapter via ett uttag. Dessutom är tråden färgad grön så att den passar in i julgranen.


Irländsk jultomte med en kruka av guld

Varför inte kombinera ”irländarnas tur” och semestern med denna unikt designade trädtopp? Detta objekt presenterar en jultomten i gröna kläder som kommer att ge den irländska turen in i ditt hem. Dessutom har jultomten en kruka med guld i handen för att ytterligare betona kärnan i lycka.

Självklart kommer Irish Luck-temat inte att vara komplett utan den ikoniska shamrock som införlivats i tomtens mantel.


Fru Claus Baking Candy Tree Topper

Om du tycker att fru Claus förtjänar lite kärlek och uppmärksamhet under semestern, är det här trädtoppen för dig. Med den här artikeln bär fru Claus en korg med söta godisar för alla, medan hon å andra sidan håller en rörpåse i handen.

Föremålet levereras med en kon som gör att den enkelt kan fästas på toppen av julgranen. Du kan dock ta bort konen och produkten fungerar bra som en fristående dekor.


Kitty Cat Tree Topper

En baldakin som är perfekt för kattälskare. Objektet visar en katt som lyckligt når en stjärna. Med sin polerade och blanka yta kommer den att locka publikens uppmärksamhet.

Produkten är tillverkad av aluminium. Dessutom är varje artikel handgjord av en enda artist, vilket innebär att varje produkt är lite annorlunda.

Det fantastiska med den här produkten är att den kan användas som dekor året runt. När semestern är över kan du helt enkelt lägga den på ett bord eller en plan yta.


40 unika idéer för julgranstoppare - bästa sätten att toppa semestern Tre
40 unika idéer för julgranstoppare - bästa sätten att toppa semestern Tre
Pin på jul 2018-Heminredning | Mode | Gör-det-själv & hantverk
Superhjälte julgran.  Spidey var en fin touch.  |  Spindelmannen .
10 unika julgranstoppare med original DIY-design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*